Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden iptal oldu ki aşko boşver bozma moralini vardır bir hayır❤
Gece yola çıkcaktım akşam üstü pat diye arayp mesaiye çağırdılar eşimi tartıştı falan ama bizi ilgilendirmez gelceksin diyip kapattılar telefonuda kaldık böyle ay biraz kafa dağıtırız stresimizi atarız demiştik kaldık yani bende inşallah vardır bir hayır diyorum

Kötü olmus ya üzüldüm İnsan hazirlaniyo ve iyi gelirdi sanada. Vardir bundada bi hayir

Al beni de yanınaadurumumuz ayni ya aniden bişey akıyo hemen wc koşuyorum regl geldi mi diye berrak su akıyo resmen ağrı mahv etdi beni sag kasıktan başlıyor sag bacagima kadar vuruyor ağrısı
Biz bu aynı belirtileri yaşıyoruz hamiş değilsek yeni bir salgın mı çıktı diye bakanlığa yazalım evet derse hepimizde ondan var bizde

ay kız ne biliyim az kafamız dağılır stresimizi atarız dediydik bebek bebek bozduk kafayı işte yaptık plan ama alt üst oldu ne diyim yine bebek bebek diye devam ama dört yıl gitmemek vs olmaz tatil iyidir tatil candır

Hakediyolar iyi yapmissin. Trip güzel şeydir asko trip atiyoz topluca

Ay bu kocalarda bazen azarlanmayı küsülmeyi falan hakediyor yani zorla damarımıza basıyorlar

Ya balayından sonra hep böyle yakın yerlere bikaç günlük kaçamak olarak gittik ama uzun tatil olarak yorucu geldi güzel olduda işte belirtiler falan kafamı kurcaladı diyorum Ya kafada düşünceler bitmiyor nereye gidersem gideyim

Bundan önce iki test ikisi gölgeli olunca bata kadar yapmamaya söz verdim kendime
Seni tatil değil bu kafamızdaki bebek olayı yormuştur kafamız susmuyorki sağolsun ama inşallah bebiş seninle bu ay neyse 2-3 gün çabuk geçer

Adetim yazcaktım klavye düzeltmiş söyledim sanki düzelt diye klavyeyle bile kavga edebilirim Zaten hakediyolar da bakma biz biraz safız kıyamıyoruz yoksa alasını hakediyolar bazen
Klavyeyede kızamazsın aşko cidden ya biz safız haklısın yoksa ohooo gün yüzü görmicek düzeyse trip yerlerde işte kadın yüreği

Seni tatil değil bu kafamızdaki bebek olayı yormuştur kafamız susmuyorki sağolsun ama inşallah bebiş seninle bu ay neyse 2-3 gün çabuk geçer
İnşallah öyledir canım inşallah şurda hepimizin yüzü gülsün tez vakitte hayırlısıyla sende takma kafana can sağlığı olsun her şerde bir hayır vardır yola çıkmayı kul planlarda yolda kaza bela varsa Allah planı bozar nasip böyleymiş bu seferde böyle olsun canım

Amin canım inşallah ayy sağol sakinledim valla nasip nasip diye geziyordm ama birinden daha duyunca iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…