Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eh bi zahmet😂😂 testten haberi yok belim ağrıyor diyorum temizlik yaptın yine ağrıttın diyor karnım ağrıyor diyorum ceyranda mı kaldın sen diyor jeton sonradan düştü az öncede durmuş diyor ki bebek mi tutunuyor ki niye ağrıların var 😂😂😂😂😂 dalgaya aldım hee hemen dünden bu güne tutunur kesin dedim 😀😀söylemiyorum söylemicem koyulaşsın kesin göreyim inşallah sürpriz yaparım inşallahhhhh🤲🏻😍
Enişte de az değil aşko herşeyi biliyo suna bak 🤣🤣🤣🤣 ne münasebet iki günde bebemi tutunur deseydin 🤣🤣🤣 halbuki bize göre ertesi gün bile tutunabilir çaktırma 🤭🤭🤭🤭 inşallah ayyy çok amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤😍😍

Yumurtlamadan adet olamazsın aşko erken yumurtlamışsın🤣🤣🤣🤣
Mümkünatı yok🤣🤣🤣🤣 gelişmeyen yımırtamı ortalığa salıvermişler aşko ağrı falan yoktu öyle sökülüyo gibi hiçti zaten büyümeden salmışlar yımırtamı işteeeğğğ bana göre yumurtlamamış sayılıyorum aşko 🤣🤣🤣 aşkım 21 günden kısa adet olduğunda yumurtlama olmazmış takvimler bile kabul etmedi hesaplayamadım adeti😒

Enişte de az değil aşko herşeyi biliyo suna bak 🤣🤣🤣🤣 ne münasebet iki günde bebemi tutunur deseydin 🤣🤣🤣 halbuki bize göre ertesi gün bile tutunabilir çaktırma 🤭🤭🤭🤭 inşallah ayyy çok amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤😍😍
Aaa onun bilmediği şey mi var az değil o gizli gizli araştırdığını bile düşünüyorum bazen 🤣🤣🤣🤣 tabikiiii bize göre her şey mümkün 😄😄
Aşko bu ay eğer olduysa hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum ama şuan düşünmek istemiyorum gaza gelmicem🤣🤣🤣🤣🤣

Yavrum nerdesin kim bilir Şuan nerdesin aooooo😂😂😂 kafamda çaldı şarkı Şuan😂😂 buralardayım aşko bu ara okul çok yoğun ara ara girebiliyorum 😁 dün ekşınlara başladık bu ay için bakalım neler olacak. Oyunumuzun kuralları
1) erken gebelik testi almak yasak
2) gün geçmeden test yapmak yok
3) gün geçerse direkt kan verilecek
Oyun başlaaaasın😂

Aaa onun bilmediği şey mi var az değil o gizli gizli araştırdığını bile düşünüyorum bazen 🤣🤣🤣🤣 tabikiiii bize göre her şey mümkün 😄😄
Aşko bu ay eğer olduysa hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum ama şuan düşünmek istemiyorum gaza gelmicem🤣🤣🤣🤣🤣
Bencede kesin araştırıyoo🤣🤣🤣 ayy inşallah aşkım😍😍🤲🏻🤲🏻 şimdilik sakin sakin bekleyelim öbürgün olmasını üüff nasıl olcaksa

Yarın 8 gün kalıyor bata 🫠 saçma heyecan var yine yoruldum heyecanlanmaktanda artık benim gibi olan kimvar

Yavrum nerdesin kim bilir Şuan nerdesin aooooo😂😂😂 kafamda çaldı şarkı Şuan😂😂 buralardayım aşko bu ara okul çok yoğun ara ara girebiliyorum 😁 dün ekşınlara başladık bu ay için bakalım neler olacak. Oyunumuzun kuralları
1) erken gebelik testi almak yasak
2) gün geçmeden test yapmak yok
3) gün geçerse direkt kan verilecek
Oyun başlaaaasın😂
Bu kurallara aramızdan uyabilen var mı😁😁 Ne zaman böyle şartlasam kendimi yumurtlamadan 5 gün sonra falan rahat dürtüyodu test yapasım geliyordu kskfkdk

Amin meleğim inşallah ben burada kan veremiyorum almıyorlar halen betamı bilmem ztn kese falan görünmüş ne betası dedi doktorum gereksiz dedi geçti burda böyle bende bu şeklde gözlem yapmıştım
Aynen keseden sonra önemli değil kuzum.. ne zaman birdaha randevun?

Olmamıştıııırr😍😍😍
Ne demek gitmedim aşko çok küstüm şuan da 😒
Küsmeee olamaz öyle şey 😱
İnşallah darısı bebek haberine canım 🤗🤗

Geçtim valla aşko bence sende bir an önce geçmelisin bebişlerimize kavuşalım 🤗🤗
Geçecem ya kararttım gözümü 😍 kasımda izne gideceğiz sonrasında kayınvalidemler kışın bizdeler artık onlar ne zaman dönerse başlarız bizde 🥰
Hiç öyle düşünme kuzum geç yumurtlama diye bişey var biliyoruz demi umudunu kesmee lütfeeen😍
Hayırlısı be gülüüüm🤣 istikrarlı bir şekilde ovulasyon testine devam ediyorum inşallah geç meç yumurtlarım 🤣🤣🤣

Küsmeee olamaz öyle şey 😱

Geçecem ya kararttım gözümü 😍 kasımda izne gideceğiz sonrasında kayınvalidemler kışın bizdeler artık onlar ne zaman dönerse başlarız bizde 🥰

Hayırlısı be gülüüüm🤣 istikrarlı bir şekilde ovulasyon testine devam ediyorum inşallah geç meç yumurtlarım 🤣🤣🤣
Ya niye gitmiyosun sen doktoruna aşkısı he

Back
X