Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende gelemmiiiiii
Ayyyy gelin gelin hepinizi beklerim vallahi süper bir ortam olur
İyiyim çok şükür bebeğim Ahahah aynen aşko tüyler diken diken Allahtan izinliyim ama aşko bunlar öğlen misafiri akşam 5 te kalkarlar kesin sonrasında birikirler aşko bak demiştim derim sizlere

Kız biz gurupça bir araya gelsek ne ortam olur ama haaa artık altın günü gibi test günü yapardık

Tam bi öğretmen ya hemen listeyi çıkarmış madde madde haftasonu geldi aşko güzel güzel uyu dinlen. Ekşınların tadını çıkar valla nasıl mutluyum ben de yarın alarmsız uyanacağım

Helallllllll sana

Bu kurallara aramızdan uyabilen var mı Ne zaman böyle şartlasam kendimi yumurtlamadan 5 gün sonra falan rahat dürtüyodu test yapasım geliyordu kskfkdk
Bu ayki yaşadığımdan sonra bu kararları aldım kendime radikal kararlarım ve bu ay umut ediyorum ki uyacağım bütün takipleri bıraktım gelişine ekşın yaşayıp sonucunu bekleyeceğim inşallah uyarım amin

Kesinleştireyim ağzıma sürmem aşko şimdi böyleysem vicdanen ozaman hiç içmem eminim kendimden ahahaha iç iç en güzel içebilmişim günler
Bir şey mi kaçırdım bu ara çok şey kaçırdım beni mazur görün aşkolarım kesinleşsin demişsin test mi yaptın bat ne zamandı anlat bakayım aşkona

Tam bi öğretmen ya hemen listeyi çıkarmış madde madde haftasonu geldi aşko güzel güzel uyu dinlen. Ekşınların tadını çıkar valla nasıl mutluyum ben de yarın alarmsız uyanacağım
Ah keşke evde küçük bir alarm var kurmasam da o uyandırıyor 4.5 yaşında oğlum var ellerinden öper şak diye uyandı hain sabahın köründe uyandırdı listeye uyacağız bak

Hepimizin bebeğim bu ay bomba gibi hazırlanmayı düşünüyorum en önemlisi yumurtlama günlerinde koca kişisiyle asla kavga etmicem
İnşaallah kuzum,sana inaniyorum ama burcumuza inanmiyorumkoçuz ya biz illaki delirecek bişey buluruzakşam benimkini bi kaşık suda boğacaktim zarzor sakinleştirdim kendimi

İnşaallah kuzum,sana inaniyorum ama burcumuza inanmiyorumkoçuz ya biz illaki delirecek bişey buluruzakşam benimkini bi kaşık suda boğacaktim zarzor sakinleştirdim kendimi
Hahah bak doğru dedin sakin ol bebeğim bunlar hep astrolojiden yoksa biz kedi gibi insanlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…