- Emoji Skoru
- 3.129
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.341
Ayyyy gelin gelin hepinizi beklerim vallahi süper bir ortam olurBende gelemmiiiiii
İyiyim çok şükür bebeğimOoy ellerine sağlık kuzum sen iyi olda aşkım❤❤Misafir diyince tüylerim diken diken oluyo bak çokta severim halbuki ama neyse sen izindesin o yüzden bişey diyemiyorum gelen bu ara gelsin sonrasında cuma dasınız aşko
Kız biz gurupça bir araya gelsek ne ortam olur ama haaa artık altın günü gibi test günü yapardıkAyyyy gelin gelin hepinizi beklerim vallahi süper bir ortam olur
İyiyim çok şükür bebeğimAhahah aynen aşko tüyler diken diken Allahtan izinliyim ama aşko bunlar öğlen misafiri akşam 5 te kalkarlar kesin sonrasında birikirler aşko bak demiştim derim sizlere
Tam bi öğretmen ya hemen listeyi çıkarmış madde maddeYavrum nerdesin kim bilir Şuan nerdesin aoooookafamda çaldı şarkı Şuan buralardayım aşko bu ara okul çok yoğun ara ara girebiliyorum dün ekşınlara başladık bu ay için bakalım neler olacak. Oyunumuzun kuralları
1) erken gebelik testi almak yasak
2) gün geçmeden test yapmak yok
3) gün geçerse direkt kan verilecek
Oyun başlaaaasın
Helallllllll sanaYavrum nerdesin kim bilir Şuan nerdesin aoooookafamda çaldı şarkı Şuan buralardayım aşko bu ara okul çok yoğun ara ara girebiliyorum dün ekşınlara başladık bu ay için bakalım neler olacak. Oyunumuzun kuralları
1) erken gebelik testi almak yasak
2) gün geçmeden test yapmak yok
3) gün geçerse direkt kan verilecek
Oyun başlaaaasın
Aşkom kan değerlerine baktıracaktım d vitamini b 12 falan ne durumda diye ama işte gidemedimYa niye gitmiyosun sen doktoruna aşkısı he
Aşkım sen test yaptım pozitifi bile gördün ben korkuyorumBenimde 29 Ekim bat
Onu yapamıyorum ya yumurtlama gecince bana geliyorlarÇok teşekkür ederim aşkımkuzum aslında korunmasan ama akışına bırakıp ilişki yaşasan daha mantıklı hem zaman kaybetmessin bence
Günaydin burç ikizim, hakkında hayirlisi inşaallahGünaydın çiçeklerimdiye diye 1 gün erken geldi benimkiler Mucizemmm16 yeni batı 16 Kasım yazabilirsin, vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Hepimizin bebeğimGünaydin burç ikizim, hakkında hayirlisi inşaallah
Bu ayki yaşadığımdan sonra bu kararları aldım kendimeBu kurallara aramızdan uyabilen var mıNe zaman böyle şartlasam kendimi yumurtlamadan 5 gün sonra falan rahat dürtüyodu test yapasım geliyordu kskfkdk
Bir şey mi kaçırdım bu ara çok şey kaçırdım beni mazur görün aşkolarım kesinleşsin demişsin test mi yaptın bat ne zamandı anlat bakayım aşkonaKesinleştireyim ağzıma sürmem aşko şimdi böyleysem vicdanen ozaman hiç içmem eminim kendimdenahahaha iç iç en güzel içebilmişim günler
Ben de ikizlerim beni de sevOyyy sevilmez mi ikizler benim kaç tane arkadaşım var ikizler ama en önemlisi hayat arkadaşım ikizlerAyy teşekkür ederim güzellik o senin kalbinin güzelliği
Ah keşke evde küçük bir alarm var kurmasam da o uyandırıyorTam bi öğretmen ya hemen listeyi çıkarmış madde maddehaftasonu geldi aşko güzel güzel uyu dinlen. Ekşınların tadını çıkar valla nasıl mutluyum ben de yarın alarmsız uyanacağım
Aşko olsun bu ay da beraber bekleyelim inşallah muradımıza ereceğiz birlikte hahahahhaGünaydın çiçeklerimdiye diye 1 gün erken geldi benimkiler Mucizemmm16 yeni batı 16 Kasım yazabilirsin, vatana millete hayırlı uğurlu olsun
İnşaallah kuzum,sana inaniyorum ama burcumuza inanmiyorumHepimizin bebeğimbu ay bomba gibi hazırlanmayı düşünüyorum en önemlisi yumurtlama günlerinde koca kişisiyle asla kavga etmicem
Tabii ki de ereceğiz, bak görürsünüz bu ay hamile dolacak buralarAşko olsun bu ay da beraber bekleyelim inşallah muradımıza ereceğiz birlikte hahahahha
Hahah bak doğru dedinİnşaallah kuzum,sana inaniyorum ama burcumuza inanmiyorumkoçuz ya biz illaki delirecek bişey buluruz akşam benimkini bi kaşık suda boğacaktim zarzor sakinleştirdim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?