- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.301
Enişte de az değil aşko herşeyi biliyo suna bakEh bi zahmettestten haberi yok belim ağrıyor diyorum temizlik yaptın yine ağrıttın diyor karnım ağrıyor diyorum ceyranda mı kaldın sen diyor jeton sonradan düştü az öncede durmuş diyor ki bebek mi tutunuyor ki niye ağrıların var dalgaya aldım hee hemen dünden bu güne tutunur kesin dedim söylemiyorum söylemicem koyulaşsın kesin göreyim inşallah sürpriz yaparım inşallahhhhh
Heee şimdi anladımmm e kızarlar canımmmSağlıklı olsun da kuzum cinsiyeti çok önemli değilaşko ben adetin 14. Günü yaptım test o yüzden kızdılar haklı olarak ama bende zatrn yumurtlamamışım bile
Mümkünatı yokYumurtlamadan adet olamazsın aşko erken yumurtlamışsın
Aaa onun bilmediği şey mi var az değil o gizli gizli araştırdığını bile düşünüyorum bazenEnişte de az değil aşko herşeyi biliyo suna bakne münasebet iki günde bebemi tutunur deseydin halbuki bize göre ertesi gün bile tutunabilir çaktırma inşallah ayyy çok amin ❤❤❤
Yavrum nerdesin kim bilir Şuan nerdesin aooooo
Bencede kesin araştırıyooAaa onun bilmediği şey mi var az değil o gizli gizli araştırdığını bile düşünüyorum bazentabikiiii bize göre her şey mümkün
Aşko bu ay eğer olduysa hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum ama şuan düşünmek istemiyorum gaza gelmicem
GeçmiyoooooBencede kesin araştırıyooayy inşallah aşkım şimdilik sakin sakin bekleyelim öbürgün olmasını üüff nasıl olcaksa
Yok kuzum ya ben hiç yaşamadm böyle bişey bildiğimbi konuda değil malesef benden bilgi çıkmadıKızlarrr toplanın bi bişey diyecemakşam ilişki oldu erken vakitte 7 falandı gece 12 gibi bende pembemsi leke geldi bide çatlamanın 5. Günü oluyor bu arada bat 31 Ekim
Daha önce böyle bişey yaşayan var mı bu nedir_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @Lale95 @Safiye19 R raainbow @Random3 @Mavimiresl
Aşko düğündeydm malum bakamadm hiç şimdi oturdm etiketlendklerimi okuyorum nasıl konuşmşsnz maşallahAy sıkıldım nerdesiniz aşkolar @Random3Mucizemmm16 @Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 R raainbow ve herkes
Bu kurallara aramızdan uyabilen var mıYavrum nerdesin kim bilir Şuan nerdesin aoooookafamda çaldı şarkı Şuan buralardayım aşko bu ara okul çok yoğun ara ara girebiliyorum dün ekşınlara başladık bu ay için bakalım neler olacak. Oyunumuzun kuralları
1) erken gebelik testi almak yasak
2) gün geçmeden test yapmak yok
3) gün geçerse direkt kan verilecek
Oyun başlaaaasın
Hemen ıccak battaniyenin altına gir bebemBurdayım aşkoşum abdest aldım halbuki dünde almıştımbişey değil totom doncak sen napıyosun
Aynen keseden sonra önemli değil kuzum.. ne zaman birdaha randevun?Amin meleğim inşallah ben burada kan veremiyorum almıyorlar halen betamı bilmem ztn kese falan görünmüş ne betası dedi doktorum gereksiz dedi geçti burda böyle bende bu şeklde gözlem yapmıştım
8 kasımda inşallahAynen keseden sonra önemli değil kuzum.. ne zaman birdaha randevun?
Hmm tamam canımYok kuzum ya ben hiç yaşamadm böyle bişey bildiğimbi konuda değil malesef benden bilgi çıkmadı
Küsmeee olamaz öyle şeyOlmamıştıııırr
Ne demek gitmedim aşko çok küstüm şuan da
Geçecem ya kararttım gözümüİnşallah darısı bebek haberine canım
Geçtim valla aşko bence sende bir an önce geçmelisin bebişlerimize kavuşalım
Hayırlısı be gülüüümHiç öyle düşünme kuzum geç yumurtlama diye bişey var biliyoruz demi umudunu kesmee lütfeeen
Ayy çok heyecanlı İnshaAllah kalp atışını duyarsın yoksa erken mi oluyor daha8 kasımda inşallah
Yok doktor 17 ainde duyarsın ama 8 kasımda gel daha net olsun dedi bende tamam dedim kasmaya gerek yok ama tabi heyecan ve merak basmıyor değil yaniAyy çok heyecanlı İnshaAllah kalp atışını duyarsın yoksa erken mi oluyor daha
Girdim aşkoşum ısındımHemen ıccak battaniyenin altına gir bebem
Ya niye gitmiyosun sen doktoruna aşkısı heKüsmeee olamaz öyle şey
Geçecem ya kararttım gözümükasımda izne gideceğiz sonrasında kayınvalidemler kışın bizdeler artık onlar ne zaman dönerse başlarız bizde
Hayırlısı be gülüüümistikrarlı bir şekilde ovulasyon testine devam ediyorum inşallah geç meç yumurtlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?