- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.601
Vaaar iki gün sonra tekrarla bence varBen gölge görüyorum yemın ederim kız
Kuzu markası bebetime eczası kız iyi bi marka dedi bana kimse inammıyor asko var dımı bende gördüm
Var aşko açıkça yeri belli kaç dakika sonra çektin bunu şuan kimseye söyleme bekleee iki gün sonra tekrarla koyulaşırsa kan ver benceKuzu markası bebetime eczası kız iyi bi marka dedi bana kimse inammıyor asko var dımı bende gördüm
Valla yaptım bi 10 dk sonea hatta bence daha da at cunku testin içine girdim nerdeyseVar aşko açıkça yeri belli kaç dakika sonra çektin bunu şuan kimseye söyleme bekleee iki gün sonra tekrarla koyulaşırsa kan ver bencehahahaha kaset test yapıp elemdim diyordun bide ahahahah
Gol gol inşallahValla yaptım bi 10 dk sonea hatta bence daha da at cunku testin içine girdim nerdeyse
Eşim yok diyor ben var diyorum mac izliyor arasına giriyorum
Derken sonra size attım vardı inandım abi bar dimi FB golf attıevi inlettik ins Buda goldür
Yaaa aşkım inşallah dediğin gibi olur da burda güzel haberler paylaşırız yoksa da yapacak birşey yok da tabii ki insan üzülüyorBence herkeste çıkmaz daha dört gün var arkadaşımın erken gebelik testinde bile silik çizgiyle öğrendik dört gün kala zaten dört gün kala kasette çıksaydı erken gebeliklere başvurmazdık
Sanki bende gördüm kız
Var var bende gördümKuzu markası bebetime eczası kız iyi bi marka dedi bana kimse inammıyor asko var dımı bende gördüm
Toplansaniz bile beni es geçinNe güzel olurdu bi toplaşıp tanışsak
Bir ben yazmamışım oda ıırahatsuz etmemek üçünnnAşkolar uyumuşuz bu saate kadarbi ara sabah uyanmıştım ben ama geri uyumuşum anlayamadım eşimde hiç uyanalım dememiş
Şimdi test yaptım bekledim cevap vermek için o yüzdentestimde pek bi değişiklik yok sanki dimi @raainbow @Ginnys iyilikperisi92 @Mavimiresl
@bitliKedi
Niyeymiş oooo babyToplansaniz bile beni es geçinonline görüşürüz anca
Saaaaaavciiiiiiiiii nasssın?kiz bu oynayan smile nasıl yapiyorsun? işin sırrın baa da anlatsanaBir ben yazmamışım oda ıırahatsuz etmemek üçünnn
Evet kuzum aynı gibi bir değişiklik yok henüz ne zaman yaptın bir gün önce sanki değil mi
Mesafe yüzünden babyNiyeymiş oooo baby
Aşko bende gördüm silik çizgiyi inşaallah hamilesinKuzu markası bebetime eczası kız iyi bi marka dedi bana kimse inammıyor asko var dımı bende gördüm
Yok canim sütün kokusu bile öğürmeme yetiyoAşko süt sevilmez miiğğğ diyorum ve sor bakalım ben ne zaman içmişim en son hatırlamıyoringayy aşkım o zaman bebişten yanıyo miden diyorum ❤
Sen bunu yarın sabah yap bence aşko
Şimdi mi yapican?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?