Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu markası bebetime eczası kız iyi bi marka dedi bana kimse inammıyor asko var dımı bende gördüm
Var aşko açıkça yeri belli kaç dakika sonra çektin bunu şuan kimseye söyleme bekleee iki gün sonra tekrarla koyulaşırsa kan ver bence hahahaha kaset test yapıp elemdim diyordun bide ahahahah

Var aşko açıkça yeri belli kaç dakika sonra çektin bunu şuan kimseye söyleme bekleee iki gün sonra tekrarla koyulaşırsa kan ver bence hahahaha kaset test yapıp elemdim diyordun bide ahahahah
Valla yaptım bi 10 dk sonea hatta bence daha da at cunku testin içine girdim nerdeyse
Eşim yok diyor ben var diyorum mac izliyor arasına giriyorum
Derken sonra size attım vardı inandım abi bar dimi FB golf attı evi inlettik ins Buda goldür

Bence herkeste çıkmaz daha dört gün var arkadaşımın erken gebelik testinde bile silik çizgiyle öğrendik dört gün kala zaten dört gün kala kasette çıksaydı erken gebeliklere başvurmazdık
Yaaa aşkım inşallah dediğin gibi olur da burda güzel haberler paylaşırız yoksa da yapacak birşey yok da tabii ki insan üzülüyor

Bir ben yazmamışım oda ıırahatsuz etmemek üçünnn

Evet kuzum aynı gibi bir değişiklik yok henüz ne zaman yaptın bir gün önce sanki değil mi

Bir ben yazmamışım oda ıırahatsuz etmemek üçünnn

Evet kuzum aynı gibi bir değişiklik yok henüz ne zaman yaptın bir gün önce sanki değil mi
Saaaaaavciiiiiiiiii nasssın?kiz bu oynayan smile nasıl yapiyorsun? işin sırrın baa da anlatsana

Kuzu markası bebetime eczası kız iyi bi marka dedi bana kimse inammıyor asko var dımı bende gördüm
Aşko bende gördüm silik çizgiyi inşaallah hamilesineşini yolla erken gebelik alsın sabah ilk idrarla yap ve at buraya bakalım
Bebetime yanlış çikartdigi oluyormuş burda çok olmuş öyle

Aşko süt sevilmez miiğğğ diyorum ve sor bakalım ben ne zaman içmişim en son hatırlamıyoring ayy aşkım o zaman bebişten yanıyo miden diyorum
Yok canim sütün kokusu bile öğürmeme yetiyo
Bi tek muzlu süt severim onu da yazda buz gibi içerim lıkır lıkır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…