- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.561
Emin misin canoKaç günün var bata sen erken gebelik testi yapmadın ki ama ya kaset testte çıkmaz ki şimdi sen geç yumurtladın
Aşko bata takılma geç yumurtladın en az dört gün oynuyor ben geçen ay normal battan 4 gün sonra adet oldum geç yumurtlama olduğu içinEmin misin cano
Bat 21 ekimdi
Sanmam ya asırı sinirliyim adet olcam kesin
Ay çok iyi bilirim o hissi güzel olacak bak görGeçmiyor aşko geçmiyor inanki başka bişey olda temizlik yapar kendimi oyalardım böyleyken insan yapmayada korkuyor ne yapsam bilemedim
Bekliyelim o zaman adet olmayı ama gebe olduğumu sanmıyorum yawrumAşko bata takılma geç yumurtladın en az dört gün oynuyor ben geçen ay normal battan 4 gün sonra adet oldum geç yumurtlama olduğu için
Bak bu sarı akıntıyı çok duydum hamişlerden bence erkem gebelik testi al yap kesin net neyse gösterir şuan adetine 3 gün varBekliyelim o zaman adet olmayı ama gebe olduğumu sanmıyorum yawrum
Vardı öncesinde belırtıler su an sadece adet agırısı
Ped e de sarı akıntı gelmıs baya sarı hemde
Testi de sana atayım
gidip alayımmı şimdi kız mac bitsin gidip alcam diyoBak bu sarı akıntıyı çok duydum hamişlerden bence erkem gebelik testi al yap kesin net neyse gösterir şuan adetine 3 gün var
Kaset testte geç yumurtlama mümkün değil çıkmaz aşko
Alsın alsın hemen alsıngidip alayımmı şimdi kız mac bitsin gidip alcam diyo
Diyp ki gidip ara devrede alayım kurtulalım diyoAlsın alsın hemen alsın
Tamam maç araya girince alsın ama alsın yaniDiyp ki gidip ara devrede alayım kurtulalım diyoya askooo
Tamam canoTamam maç araya girince alsın ama alsın yani
Kaç günün var bata sen erken gebelik testi yapmadın ki ama ya kaset testte çıkmaz ki şimdi sen geç yumurtladın
Bende negatif çok moralim bozuk yaKzılar testi yaptım negatif malesef
Benı de eleyin
Of niye böyle oldu kiBende yapcam galiba
Cok sınırliyim
Adet olcam sanırım eşimle de Kavga ettim
Somra hüngür hüngür ağladım adet olmak istemıyorum diye
Bat ne zaman canımBende negatif çok moralim bozuk ya
Erken gebelik yapcamBende negatif çok moralim bozuk ya
Yap kız sefan olsunErken gebelik yapcam
26 ekimBat ne zaman canım
Bozma moralini nasip değilmiş bu ay umutlar öbür aya inşallah de Allah’a bırak kuzum bebişler gelene kadar üzülmek yılmak bıkmak yorulmak yok yola devam
Yap yavrum inşallah sen gönlüne göre bir sonuç alırsınErken gebelik yapcam
Kız test de gölge var yarabbıYap kız sefan olsun
Adet olmadık dur hele beklıcezYap yavrum inşallah sen gönlüne göre bir sonuç alırsın
Evet orası öyle kuşumAdet olmadık dur hele beklıcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?