- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.581
Kuzu bneımkınde sanki gölge var kör oldumEvet orası öyle kuşum
YaaaaKuzu bneımkınde sanki gölge var kör oldumiçine gircem testin
İns kuzum valla esıme kalemle gösterince hak verdi de rüya da da olabılırımYaaaainşallah vardır bebeğim ben çok anlayamıyorum ya benim görmem için bariz olması gerekiyor inşallah vardır amiiin
Rüyan bi bakmışsın ki gerçek olmuş aşkımİns kuzum valla esıme kalemle gösterince hak verdi de rüya da da olabılırım
Maç araya girdi galiba bizimkinin sesi kesildi hemen giysin alsın enişteErken gebelik yapcam
Erken gebelik testi mi kaset test mi yaptın kaset testse boşuna üzülme çok erken şuan çıkmaz kaset testte26 ekim
Valla kuzum baya ağladım döküldüm su an asırı rahatımRüyan bi bakmışsın ki gerçek olmuş aşkım
Yemek yiyoruz askoMaç araya girdi galiba bizimkinin sesi kesildi hemen giysin alsın enişte
Kaset yaptım kuşum ama herkesim ki çıkıyor silik de olsa ne bileyim yaErken gebelik testi mi kaset test mi yaptın kaset testse boşuna üzülme çok erken şuan çıkmaz kaset testte
Tamam kuşum hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah zaten başladı diğer yarıYemek yiyoruz askomactan sonra alcam diyor
Benim de öyle bi ağlamam lazım eşim de sürekli asma suratını kendine gel suratın asık diyip beni neşelendirmeye çalışıyor garibim bende çay suyu koydum şimdiValla kuzum baya ağladım döküldüm su an asırı rahatımne olacaksa olsjn
Aynen başladı :)Tamam kuşum hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah zaten başladı diğer yarı
Askim valla kapadokyadayim ve sabah 5 de çıktık yola cok gezdik cok yorulduk ve hafif grip gibiyim gözlerim yaniyor. Ben bu gözle gördüysem kesin vardir yani
Bence herkeste çıkmaz daha dört gün var arkadaşımın erken gebelik testinde bile silik çizgiyle öğrendik dört gün kala zaten dört gün kala kasette çıksaydı erken gebeliklere başvurmazdıkKaset yaptım kuşum ama herkesim ki çıkıyor silik de olsa ne bileyim ya
Bende çay koydum sımdıBenim de öyle bi ağlamam lazım eşim de sürekli asma suratını kendine gel suratın asık diyip beni neşelendirmeye çalışıyor garibim bende çay suyu koydum şimdi
Silik bişey görüyorum beeen sen görüyor musun
Var baaaak ben çok rahat görüyorum hangi marka
Ben gölge görüyorum yemın ederim kızSilik bişey görüyorum beeen sen görüyor musun
Ana bu benım testim miVar baaaak ben çok rahat görüyorum hangi marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?