- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.701
E atta görek yaaaOffff ben de heyecan yaptım şimdi haaa benimkinde de böyle gölge var işte ama anki seninki bir tık daha belli gibi geldi
İns hepimizi boşuna heyecnalandırmadomAy evet var kızzzz bişi dicem hemen çıktı bu çizgiler
E atta görek yaaakız varya isyan edicem bu topiğe he test atmıyorum size ya bu ne herkes köşesinde yapıyor testi atan yok gösteren yok kimisine gecikiyor test yapmıyor M Mavimiresl ağlıcam yaaaa Mucizemmm16 aşko bişey söyle bunlara ya
Ay gülme krizine girdim yineVallaha kız şöyle sevincimizi bağıra bağıra paylaşmak istiyoruz yani sesli sesli ne güzle onlardı
Dur sen şimdi beni boşver taze hamiş sensin inşallahsakın ol sen hamılesın karşim
Merakta koyma bizi aşko dedik nerede bu kızAşkolar uyumuşuz bu saate kadarbi ara sabah uyanmıştım ben ama geri uyumuşum anlayamadım eşimde hiç uyanalım dememiş
Şimdi test yaptım bekledim cevap vermek için o yüzdentestimde pek bi değişiklik yok sanki dimi @raainbow @Ginnys iyilikperisi92 M Mavimiresl
@bitliKedi
Ya takılıyorum ben de çok seviyorum vallahaAy iyi denk gelmiş haaaseverim aşkım sevmez miyimmmm sadece burçtan dolayı değil hepinizi çok seviyorum
Yaa evet bugün ayrı bi sevdim kocişiAy MashaAllah eniştemiz çok düşünceli Allah başından eksik etmesin kuzum İnshaAllah ikinci kez anne baba olacaksınız
Aha sabaha yeni yatak başlığı sipariş edicek yineYaa evet bugün ayrı bi sevdim kocişigerek yok der diye teklif bile etmemiştim zaten şimdiye kadar. Amin kuzum, Allah hepimizin gönlüne göre versin sen nasılsın?
Gebesinnn,hamilesinnn demekkkk
Dün attım ya giii he sen görmedin herhaldeAy sende at bize hanı nerde senın ki
Yok beee o kıvama gelmeme daha 1 hafta var, regliz heraldeAha sabaha yeni yatak başlığı sipariş edicek yine
Kız bi bekleyelim bakalım ne olacakGebesinnn,hamilesinnn demekkkk
Var ya gördüm yA aynı şşte benım ki gibi yemin ederimDün attım ya giii he sen görmedin herhalde
Yani normalde görünüyor ama belkide görmeye bilirsin çizgiyi Eki Görüntüle 3149580
Gizzz ben seni etiketleyerek attım hatta nasıl görmezsinnnnE atta görek yaaakız varya isyan edicem bu topiğe he test atmıyorum size ya bu ne herkes köşesinde yapıyor testi atan yok gösteren yok kimisine gecikiyor test yapmıyor M Mavimiresl ağlıcam yaaaa Mucizemmm16 aşko bişey söyle bunlara ya
Valla benim gözler bu şahinler gibi keskin değil ben göremiyomGizzz ben seni etiketleyerek attım hatta nasıl görmezsinnnnbende diyom bu niye cvb yazmıyor
Eki Görüntüle 3149581 Eki Görüntüle 3149582
Yok yok ben uzun süre kaybolmam ben sizsiz dururmuyum canımsınız siz benimMerakta koyma bizi aşko dedik nerede bu kızbenim gibi kayboldun silik bir şeyler görüyorum bennn
Açıp sana attım kız bak biiyilikperisi92 naptn actinmi testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?