Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım bat geçti sanırım onun M Mavimiresl aşko ne zamandı beklenmeyen adet tarihi
Askim yarin yada yarindan sonra olmam gerek ben yumurtlama sonrasi 16. Gun regl oluyorum bugun 15. Gün ve akintim kesilir ama bugun cok yogun bi akintim vardi. Adet oldm sandim megerse akintiymis

Kuzu yarin yarindan sonra olmam gerek bugun yumurtlama 15. Gun bende lh pikinin 16. Gunu adet gorurum. Ama cok yogun akintim vardi bugun
Bence de sen de yarın bi erken gebelik yap vallahi benım de akıntım durmadı ayıptır söylemesi pedim yine lekeliymiş gibiydi

Bence de sen de yarın bi erken gebelik yap vallahi benım de akıntım durmadı ayıptır söylemesi pedim yine lekeliymiş gibiydi
Fitil kullandim ondan olabilir. 3-4 gun once fitil kullanmistim. Kuzu ben evde degilim. Tatildeyim testimde hic yok salı doktora gitcem belki ozaman yaparim test

Bu test beni yaktı seni yakmasın kuzum inşallah gördüğüm yerde üzülüyorum
Bundan mı almıştın cnao doğrudur valla bu testler de cok serro
Valla oylr aldın cano once kaset sonra gittik erken gebelik aldık ikisi de gölge

Fitil kullandim ondan olabilir. 3-4 gun once fitil kullanmistim. Kuzu ben evde degilim. Tatildeyim testimde hic yok salı doktora gitcem belki ozaman yaparim test
Ohhh tatildesin He o zaman kafandan at bak duruma göre neden fitil attın kuzum bilmediğim için soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…