- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.721
Ayyy özür dilerim görmemişimdir aşkoGizzz ben seni etiketleyerek attım hatta nasıl görmezsinnnnbende diyom bu niye cvb yazmıyor
Eki Görüntüle 3149581 Eki Görüntüle 3149582
İnshaAllah vardır canım benim ovulasyon da koyuydu dünVar ya gördüm yA aynı şşte benım ki gibi yemin ederim
Askim yarin yada yarindan sonra olmam gerek ben yumurtlama sonrasi 16. Gun regl oluyorum bugun 15. Gün ve akintim kesilir ama bugun cok yogun bi akintim vardi. Adet oldm sandim megerse akintiymis
MashaAllah gözlerineAyyy özür dilerim görmemişimdir aşkogörüyorum kız bundada ya benim gözlerim Şahin gibi var bence
Burda. Niye görmedim ben yaa digerinde belliydi kuruyunca kaybolmus gibi sanki_Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl Mucizemmm16 @Safiye19 @Lale95 My_Moonlight06 @kubuss diğer canlarım hele boyle de bakın
Oooo gayet güzel valllaİnshaAllah vardır canım benim ovulasyon da koyuydu dün Eki Görüntüle 3149585
Kuzu yarin yarindan sonra olmam gerek bugun yumurtlama 15. Gun bende lh pikinin 16. Gunu adet gorurum. Ama cok yogun akintim vardi bugunBat ne zamandi
Ya ben bakıyorum mesela hala gölgesi barBurda. Niye görmedim ben yaa digerinde belliydi kuruyunca kaybolmus gibi sanki
Bir kaç gün geçsin öyle canımValla benim gözler bu şahinler gibi keskin değil ben göremiyominşallah vardır yaa ne zaman yapacaksın bi daha peki?
İnsallah koyulasir bebek olur kuzumYa ben bakıyorum mesela hala gölgesi bar
Ben testi yapmak gittim tiş olunca yayılıyor yA kırmızılık sonra bi anca çizgi geldi geri gitti sihir gibi oha lan dedim hatta
Bence de sen de yarın bi erken gebelik yap vallahi benım de akıntım durmadı ayıptır söylemesi pedim yine lekeliymiş gibiydiKuzu yarin yarindan sonra olmam gerek bugun yumurtlama 15. Gun bende lh pikinin 16. Gunu adet gorurum. Ama cok yogun akintim vardi bugun
İns kuzum insİnsallah koyulasir bebek olur kuzum
Bu test beni yaktı seni yakmasın kuzum inşallah gördüğüm yerde üzülüyorum
Fitil kullandim ondan olabilir. 3-4 gun once fitil kullanmistim. Kuzu ben evde degilim. Tatildeyim testimde hic yok salı doktora gitcem belki ozaman yaparim testBence de sen de yarın bi erken gebelik yap vallahi benım de akıntım durmadı ayıptır söylemesi pedim yine lekeliymiş gibiydi
Bundan mı almıştın cnao doğrudur valla bu testler de cok serroBu test beni yaktı seni yakmasın kuzum inşallah gördüğüm yerde üzülüyorum
Ohhh tatildesin He o zaman kafandan at bak duruma göre neden fitil attın kuzum bilmediğim için soruyorumFitil kullandim ondan olabilir. 3-4 gun once fitil kullanmistim. Kuzu ben evde degilim. Tatildeyim testimde hic yok salı doktora gitcem belki ozaman yaparim test
Benim yaptığım testin aynısı bu yani umudunu asla kırmak istemem ama çok net çizgiler görmüştük hatırlayanlar vardır ama şak diye adet olmuştum gebelik yoktu inşallah sende vardır kuzum benim üzülmeni istememVallaa ben silik çizgi gördüm
Kız bu testler kuruyacak tamamen dimi bide öyle bakcam
İdrar yolu enfeksiyonu oldum yaa. Doktor yazdiOhhh tatildesin He o zaman kafandan at bak duruma göre neden fitil attın kuzum bilmediğim için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?