- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.741
Senınkıelrın hatırlıyorum cano sende bariz çizgiler bile vardıBenim yaptığım testin aynısı bu yani umudunu asla kırmak istemem ama çok net çizgiler görmüştük hatırlayanlar vardır ama şak diye adet olmuştum gebelik yoktu inşallah sende vardır kuzum benim üzülmeni istememiyilikperisi92
Adı ne fitilin fitiller cok iyi valla benım akıntım vardı kesti direk cok iyilerİdrar yolu enfeksiyonu oldum yaa. Doktor yazdi
Acaba kimyasal olmuş olabilir mi canım.. belki adetle attınBenim yaptığım testin aynısı bu yani umudunu asla kırmak istemem ama çok net çizgiler görmüştük hatırlayanlar vardır ama şak diye adet olmuştum gebelik yoktu inşallah sende vardır kuzum benim üzülmeni istememiyilikperisi92
Kuruyunca şimdi gördüğün çizgi daha belirgin olur bak benim dünkü testim kuruyunca böyle olmuş atıyorum bak üstteki dünkü test dün gördüğüm yerde çizgi belirgin oldu ortada bi kuruma çizgisi oluşmuş onu görmezden gel sağdaki çizgi testi yaptığımda gördüğüm silik çizgiKız bu testler kuruyacak tamamen dimi bide öyle bakcam
Ana nasılda çizgi ortaya çıkmış be kuzumKuruyunca şimdi gördüğün çizgi daha belirgin olur bak benim dünkü testim kuruyunca böyle olmuş atıyorum bak üstteki dünkü test dün gördüğüm yerde çizgi belirgin oldu ortada bi kuruma çizgisi oluşmuş onu görmezden gel sağdaki çizgi testi yaptığımda gördüğüm silik çizgi
Comfort benimkiler aşkooo yaaaa siz bana deli dediniz trendyoldan 6 tanesi 75 tl ye aldımAna nasılda çizgi ortaya çıkmış be kuzum
Bunlar da mı miracle kuzu
Ay kadın bana comfort satacaktı 80 TL
Hadi inşallah etiket yap aşkoAhahahaha yerim senin gözünü
Yarın sabahta inşallah bi tık koyulaşmış olur
Dimi aşko katılıyorum sana çok haklısın bebeğim yanındayımE atta görek yaaakız varya isyan edicem bu topiğe he test atmıyorum size ya bu ne herkes köşesinde yapıyor testi atan yok gösteren yok kimisine gecikiyor test yapmıyor M Mavimiresl ağlıcam yaaaa Mucizemmm16 aşko bişey söyle bunlara ya
Yaaaa sen de bizim canımızsınYok yok ben uzun süre kaybolmam ben sizsiz dururmuyum canımsınız siz beniminşallah o silik birşeyler güzel müjdeler içeriyordur
Tebrik ederim aşkım başarılarınız devamını diliyorum ❤Aşkım ben sizin olayı kaçırdım yaBende bu gün çok kuruldum eşime ama eve geldiğinde yumuşadım bu aralar kavga etme lüksümüz yok aşko. Savaşma seviş felsefesini kendimize hayat mottosu olarak belirledik
Bil bakalım ne demek hadiiiğğğ
Dua edelim ya dolap falan olsaydı mazallahAha sabaha yeni yatak başlığı sipariş edicek yine
Aynen işte benimkiler de kuruyunca bellimoldu aslında çünkü cooook zayıf olduğu için hemen belli olmuyor olaada coook aşırı derece de var yok ama kuruyunca anca ciktiKuruyunca şimdi gördüğün çizgi daha belirgin olur bak benim dünkü testim kuruyunca böyle olmuş atıyorum bak üstteki dünkü test dün gördüğüm yerde çizgi belirgin oldu ortada bi kuruma çizgisi oluşmuş onu görmezden gel sağdaki çizgi testi yaptığımda gördüğüm silik çizgi
Bundandı yaptığım test. Çok netti çok inanmıştım aşko en net buydu hatta sonra prodoctor ve comfort erken gebelik de yaptım onlarda da silikti hepsinden adet olunca da yaptım o zaman bile pozitif çıkmıştı doktora gitmiştim gebelik yoktu ama canı gönülden isterim ki sende inşallah vardır yoksa bu testleri şikayet etmek gerekBundan mı almıştın cnao doğrudur valla bu testler de cok serro
Valla oylr aldın cano once kaset sonra gittik erken gebelik aldık ikisi de gölge
Almamış bizi bu kızlar çatlatacak bak gör en sonunda ortadan ikiye bölüncezDimi aşko katılıyorum sana çok haklısın bebeğim yanındayımM Mavimiresl Aşko bana yanıma test aldım de lütfen
Aşkım sen miydin ya ilk gebelikte de testte çıkmamıştı diye ben mi yanlış hatırlıyorum yaAynen işte benimkiler de kuruyunca bellimoldu aslında çünkü cooook zayıf olduğu için hemen belli olmuyor olaada coook aşırı derece de var yok ama kuruyunca anca cikti
İnşallah canım benim tabi etiketleyeceğimYaaaa sen de bizim canımızsınyarın daha koyu görücez inşallah beni etiketlemeyi unutma aşkoooo
Benim en son çıkmadı işte hatta kanda bile çıkmadıAşkım sen miydin ya ilk gebelikte de testte çıkmamıştı diye ben mi yanlış hatırlıyorum ya
Yaw bu nasıl sabır kızlar hele bana bi diyin ananızın karnından zamanında mı çıktınız bu nasıl sabırAlmamış bizi bu kızlar çatlatacak bak gör en sonunda ortadan ikiye bölüncez
Aşko nolur yanlış anlama beni ben sadece her iki duruma da hazır ol benim canım gibi canın yanmasını istemediğim için yazdım üzülmeni buradaki kimsenin üzülmesini istemediğim için yazdım inşallah sadece bende yanlış çıkmıştır inşallah böyle kendimi kötü hissettim heves kıran olmak istememSenınkıelrın hatırlıyorum cano sende bariz çizgiler bile vardı
Hepimiz ne kadar sevindik senınle
Bende cızgı yok golge var ya anlamdım bişi
Haklısın ama cok da unıtlenmıyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?