- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.761
Cidden helal olsun diyorjm sanaComfort benimkiler aşkooo yaaaa siz bana deli dediniz trendyoldan 6 tanesi 75 tl ye aldım
Nasıl ya ama gebeydin aşkım doğru mu anladımBenim en son çıkmadı işte hatta kanda bile çıkmadı
Kız biliyo musunuz benım gecen hafta yanı catlama haftasında basım dönmüştüBil bakalım ne demek hadiiiğğğ
Biz senın neler yaşadığımı bılıyoruz be kızu en az burdkaı herkes senın kadar sevindi sen yoktun kızlar senı merak etti ben calısıyorum haftaıcı ortadan karısık konulara dahıl oluyorum ama senı gozlemledım bendeBundandı yaptığım test. Çok netti çok inanmıştım aşko en net buydu hatta sonra prodoctor ve comfort erken gebelik de yaptım onlarda da silikti hepsinden adet olunca da yaptım o zaman bile pozitif çıkmıştı doktora gitmiştim gebelik yoktu ama canı gönülden isterim ki sende inşallah vardır yoksa bu testleri şikayet etmek gerek
Geçecek bakalım düzene girecek bir şekilde ama bekliyorum şimdilik uyku düzenim oluşsun yeniden diye sürekli uykudan beynim ambalaj oldu resmenBen de uyumamak için elimden geleni yaptım inanki bir kaç gündür gündüzleri böyleyim
Eki Görüntüle 3149562
Bekleyelim aşkısı benimde elim ayağım boşalmıştı oturduğum yerde bilmiyodum tabiki kalkamamıştım ayağa bi süre meğer gebe yüzündenmişKız biliyo musunuz benım gecen hafta yanı catlama haftasında basım dönmüştü
Ben eğer hamıle isem cok gjzel ayrıntılı bi sekılde belırtılerımı yazcam
Ama su an sallayın beklıyoruz
Evet gebeydim kese vardı gittiğimde doktora ama belkide sağlıksiz olduğu için çıkmadı bilemem ama var böyle çok insanNasıl ya ama gebeydin aşkım doğru mu anladım
Kız sacmalama iyi ki söylüyorsun dürt bizi benım golge kız şan ne dıyorum senın çizgiydi netti ben hatırlıyorum atmıştın bir sürüAşko nolur yanlış anlama beni ben sadece her iki duruma da hazır ol benim canım gibi canın yanmasını istemediğim için yazdım üzülmeni buradaki kimsenin üzülmesini istemediğim için yazdım inşallah sadece bende yanlış çıkmıştır inşallah böyle kendimi kötü hissettim heves kıran olmak istemem
He şimdi link sorarsın ozaman deli dediniz bana ahahahahaCidden helal olsun diyorjm sana
6 tane bide Allah askına lınkını st kız
Hadi yA ne garip bişi dimi acaba o esna da ne oluyorBekleyelim aşkısı benimde elim ayağım boşalmıştı oturduğum yerde bilmiyodum tabiki kalkamamıştım ayağa bi süre meğer gebe yüzündenmiş
Ay kuzum sen gebesin ben de belli değil durum bu belirsizlik gıcık ediyor beni diyorum kendi kendime ne uyuyorsun yada ne yorgunsun anki belli mi ki diye kizasim geliyor hiç birşeyin tadını çıkaramıyor insanGeçecek bakalım düzene girecek bir şekilde ama bekliyorum şimdilik uyku düzenim oluşsun yeniden diye sürekli uykudan beynim ambalaj oldu resmen
He şimdi link sorarsın ozaman deli dediniz bana ahahahahaaşko Comfort erken gebelik testi yaz trendyola çıkıyor zaten
Vay canına kanda çıkmadığını hiç duymamıştım bu hayatta herşey mümkünün canlı kanıtısın aşko nasıl güvenelim şimdi biz kan testlerine de oda ayrı mevzu bakEvet gebeydim kese vardı gittiğimde doktora ama belkide sağlıksiz olduğu için çıkmadı bilemem ama var böyle çok insan
Evet aşko garip ve güzelHadi yA ne garip bişi dimi acaba o esna da ne oluyor
Beklıcem biraz keyfim geldı ama biraz kötüydüm
Gölgeler yüzünden değil valla biraz iyi oldum
Bide fb de yendi
Cunki boşu boşuna gitmek istemiyorum gittimmi ya var ya kesin yok diye emin olmak için geciktiryorum .. varsa kese görünür yoksa zaten yoktur en azından reglimi beklerim yoksa şimdi gitsem erken miydi acaba derim..Vay canına kanda çıkmadığını hiç duymamıştım bu hayatta herşey mümkünün canlı kanıtısın aşko nasıl güvenelim şimdi biz kan testlerine de oda ayrı mevzu bakaşkısı nasıl sabrediyosun peki anlatır mısın bana ben olsam 100 milyon kez muayene olmaya giderdim
ÇözemiyorumYaw bu nasıl sabır kızlar hele bana bi diyin ananızın karnından zamanında mı çıktınız bu nasıl sabırtaş olsa çatlar ulen
Evet aşko garip ve güzel❤ ben galatasaraylıyım aşko yinede tebrik ederim tabi kimle maç vardı bilmiyorum ama
Aşkım sen lekelenmede yaşamıştın bence artık geç değil ya seni çok iyi anlıyorum tabikide ama gitsen daha iyi değil mi aşkım en azından kafan rahatlarCunki boşu boşuna gitmek istemiyorum gittimmi ya var ya kesin yok diye emin olmak için geciktiryorum .. varsa kese görünür yoksa zaten yoktur en azından reglimi beklerim yoksa şimdi gitsem erken miydi acaba derim..
doktora o zaman negatif test sonucum demiştim oda bana erken bakmışsın gecikmeme rağmen böyle dedi.. cunki anlattım son ilişki zamanını filan geç döllenme den şüphelendi
Harika başakşehir e gıcık oluyorumkralsın He
Basaksehır kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?