Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz senın neler yaşadığımı bılıyoruz be kızu en az burdkaı herkes senın kadar sevindi sen yoktun kızlar senı merak etti ben calısıyorum haftaıcı ortadan karısık konulara dahıl oluyorum ama senı gozlemledım bende
Vardır bunda da bi hayır bende kolay kolay test yapmıyorum da bugun cok gerildim eşim artık test yap da senden kurtulayım dedi
Üstüne FB de yendi keyıflendık gittik erken aldık oylr yanı

Kız biliyo musunuz benım gecen hafta yanı catlama haftasında basım dönmüştü
Ben eğer hamıle isem cok gjzel ayrıntılı bi sekılde belırtılerımı yazcam
Ama su an sallayın beklıyoruz
Bekleyelim aşkısı benimde elim ayağım boşalmıştı oturduğum yerde bilmiyodum tabiki kalkamamıştım ayağa bi süre meğer gebe yüzündenmiş

Kız sacmalama iyi ki söylüyorsun dürt bizi benım golge kız şan ne dıyorum senın çizgiydi netti ben hatırlıyorum atmıştın bir sürü

Bekleyelim aşkısı benimde elim ayağım boşalmıştı oturduğum yerde bilmiyodum tabiki kalkamamıştım ayağa bi süre meğer gebe yüzündenmiş
Hadi yA ne garip bişi dimi acaba o esna da ne oluyor
Beklıcem biraz keyfim geldı ama biraz kötüydüm
Gölgeler yüzünden değil valla biraz iyi oldum
Bide fb de yendi

Geçecek bakalım düzene girecek bir şekilde ama bekliyorum şimdilik uyku düzenim oluşsun yeniden diye sürekli uykudan beynim ambalaj oldu resmen
Ay kuzum sen gebesin ben de belli değil durum bu belirsizlik gıcık ediyor beni diyorum kendi kendime ne uyuyorsun yada ne yorgunsun anki belli mi ki diye kizasim geliyor hiç birşeyin tadını çıkaramıyor insan

He şimdi link sorarsın ozaman deli dediniz bana ahahahaha aşko Comfort erken gebelik testi yaz trendyola çıkıyor zaten
kız ben influencerım normalde ben var ya boyle indirimleri yskalayamıyorım
Helal olsun sana valla bu ay hamıle değilsem asılama olcak ya ben alcam direk bakıyorum sımdı fsvorılıcrm

Evet gebeydim kese vardı gittiğimde doktora ama belkide sağlıksiz olduğu için çıkmadı bilemem ama var böyle çok insan
Vay canına kanda çıkmadığını hiç duymamıştım bu hayatta herşey mümkünün canlı kanıtısın aşko nasıl güvenelim şimdi biz kan testlerine de oda ayrı mevzu bak aşkısı nasıl sabrediyosun peki anlatır mısın bana ben olsam 100 milyon kez muayene olmaya giderdim

Hadi yA ne garip bişi dimi acaba o esna da ne oluyor
Beklıcem biraz keyfim geldı ama biraz kötüydüm
Gölgeler yüzünden değil valla biraz iyi oldum
Bide fb de yendi
Evet aşko garip ve güzel ❤ ben galatasaraylıyım aşko yinede tebrik ederim tabi kimle maç vardı bilmiyorum ama

Cunki boşu boşuna gitmek istemiyorum gittimmi ya var ya kesin yok diye emin olmak için geciktiryorum .. varsa kese görünür yoksa zaten yoktur en azından reglimi beklerim yoksa şimdi gitsem erken miydi acaba derim..

doktora o zaman negatif test sonucum demiştim oda bana erken bakmışsın gecikmeme rağmen böyle dedi.. cunki anlattım son ilişki zamanını filan geç döllenme den şüphelendi

Aşkım sen lekelenmede yaşamıştın bence artık geç değil ya seni çok iyi anlıyorum tabikide ama gitsen daha iyi değil mi aşkım en azından kafan rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…