Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı canım, sana dediğim gibi yumurtlamaya göre tam zamanında adet oldun istemesekte, demekki o test yanıltıyormus olabiliyor işte bu testlerden bazen nefret ediyorum bu yüzden hep gecikmeden yapmayın diyorum
Bence de kuzum
Kuzu aşılamaya geçiyorum

Kuzu internet sitesi var ordan aldım ben vallla

Evet canım var gibi benim de buna benzer sanki ama seninki bir tık daha görünüyor.. inshallah bebiş seninledir

Kızlar Görümcem beni rüyasında görmüş hamileymişim kızım olacakmış bu bir mesaj mı yoksa görümcemin vermek istediği bir mesaj mı bilemedim hahhahahahha
Rüya güzel kız rızık demek içinde evlat ta olan rızık İnshaAllah yakında gerçek olur genelde başkaların gördüğü rüya daha çok çıkar

Kuzum ilk 3-5 dk çıkan çizgi önemli sonradan çıkan ve kuruyan değildir bütün testler sonradan çizgi çıkartır çünkü. Yumurtlamadan kaçıncı gün bugun
Çoğunlukla belki öyle canım ama mesela daha önce aynı markadaki testte kuruma çizgisi çıkmıyorsa o zaman başka .. ben öyle kactest attım çöpe bembeyaz diye ama yaptığım son testlerde çizgi görünüyor coook az da olsa

Canım ben gördüm sanki çok ama cok hafif adetin ne zamandı

R raainbow senle mi konuştuk kız geçen ilk denemede hamile kalanları. Bak gör millet sallıyor işte. Baksan herkes korunuyor bırakınca da pat diye hamile kalıyolar maşallah

Kız Allah iyiliğini versin.. gözlerimden yaş aktı yaaaa vallahi , görümcemin evindeyim vallaha nasıl gizlicemi bilemedim durup dururken niye ağlıyor bu demesinler diye

Canım bebeğinizin nasıl geldiği önemli değil yine ikinizdne bir parça olarak dünyaya gelecek İnshaAllah.. hiç üzme kendini kuzum kıyamam sana

Aşkım çok şanslısın. Herkese nasip olmaz öylesi gerçekten çok sevindim senin adına. Eşimin anne babası ayrılmış eşim 9 yaşındayken. Ve 15 senedir babasını görmüyor. Ne oğlunun düğününü gördü ne bişey. Torunu olsa haberi olmayacak. Buna da baba diyorlar işte sperm fabrikası başka bi işe yaramaz Benim eşim baksan çok sertim asarım keserim ama içinde bi pamuk var onun. Öyle maço falan da değil ama yine de tavırları nasıl sert gelmişti bana ilk tanıştığımızda. Kocaman 115 kg kaslı maslı Sonra baktım çok duygusal romantik bi erkek. İçinde bi çocuk var. Sağolsun ufak tefek şeyler dışında hiç üzmedi beni Mucizemmm16 bak öyle eşinle kavga edip dururken zorluklar insanı nasıl yakınlaştırıyor. Geçen gıcık oluyordum şimdi kıymete bindi benim kaba sakal

Kızlar vallaha ben de artık korkuyorum test yapmaya normalde biraz daha belirgin olması gerekiyor artık bilmiyorum yani yine aynı çıkarsa ya testler yanıltıyor dicem yada gebelik yok dicem i don't know bee

R raainbow senle mi konuştuk kız geçen ilk denemede hamile kalanları. Bak gör millet sallıyor işte. Baksan herkes korunuyor bırakınca da pat diye hamile kalıyolar maşallah
Valla öyle aşko ay yok evlensemde çocuk yapmam diyenlere bir bakmışsın senden sonra evlenip senden önce çocuk yaparlar benim başıma çok geliyor kız görümcem bile bana gol attı resmen geçen sene evlendi eşim sen iki aya hamileyim dersin gençliğini yaşa az dedi oda yok abi öncelik senin ben daha küçüğüm dedi bu haziranda doğum yaptı doğumunda ben yanındaydım ahahaha anlatsam roman olur bu konuda tecrübeliyim aşkolar Mucizemmm16 Demgey3 R Random3 M Mavimiresl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…