- 10 Nisan 2016
- 8.546
- 12.635
- 248
- 37
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.021
Hafiften bir artış var canım İnshaAllah daha da koyulaşır bizim bebeler pek nazlı yavvvGünaydın aşkocanlarr
Bugünki testimide yapmış bulunmaktayımönce bugün yaptığımı ardından cuma günü ile bugünün testlerinin birleştirilmiş halini atıyorum üsttekiler bugün alttakiler cuma gününün testi artış var mı bilmem siz söyleyin yorum sizde
Mucizemmm16 @Demgey3 Ginnys @iyilikperisi92 M Mavimiresl R Random3 @raainbow @Safiye19 @Lale95 @melek076 annabelica @kubuss @fnd_50
Heehh tamam olarak öyle aşko yalnız değilsinBenimkinde öyle Ya niye böylelerbak salı günü doğum günüm var iki eliyle bişeyi düzeltemez o eline yüzüne bulaştırır en sonunda ne bişey alır ne de bişey yapar bende beklediğimle kalırım
Ayyyy canım benimHeehh tamam olarak öyle aşko yalnız değilsinunutursam şimdiden doğum günün kutlu olsun aşkoşum salı kocam bey evde de yazamam falan iyi ki doğdun iyi ki varsın aşkım yeni yaşın sana bebiş getirsin sağlık mutluluk huzur getirsin oğlun eşin ve beybikonla aşkısı ❤❤
Valla aşko bende görüyorumKızlar normalde benim adetim çok ağrılı ve pıhtılı olur 4 gündür bi kanama yaşıyorum ama normal kandan daha koyu bi rengi var ve normal adetime göre çok az ilk gebeliğimdede buna benzer bişey yaşadığım için test yapayım dedim yaptım ve ben sanki silik biz çizgi görüyorum bilmiyorum
Mucizemmm16 Ginnys M mucizeOldu annabelica R Random3
Ay çok şaşırdıö ne bileyim geçen seferki karambole geldi pek neyin ne olduğunu bilmiyordum anlamamıştım hiç bişey amaValla aşko bende görüyorummaşallah maşallah sağlıkla ilerlesin belkide o yerleşmedir bak diğerinde de öyle olmuşsun yarında yaparsın
Aşkım gölge görüyorum❤Kızlar normalde benim adetim çok ağrılı ve pıhtılı olur 4 gündür bi kanama yaşıyorum ama normal kandan daha koyu bi rengi var ve normal adetime göre çok az ilk gebeliğimdede buna benzer bişey yaşadığım için test yapayım dedim yaptım ve ben sanki silik biz çizgi görüyorum bilmiyorum
Mucizemmm16 Ginnys M mucizeOldu annabelica R Random3
Dün yapmıştım hiç birşey yoktu bugün bunu görünce çok şaşırdıımAşkım gölge görüyorum❤yerleşme olabilir o zaman ama sen kendini çok yorma strese de sokma öbürgün tekrarla testi olur mu
balonlarda ucuyo askoİyi pazarlar canlar
Hayat devam ediyor kuşlar uçuyor
Sağlıkla ilerlesin tutunsun bebeğin inşallah aşkım ❤❤Dün yapmıştım hiç birşey yoktu bugün bunu görünce çok şaşırdıım
Evt kuzu cok guzelllAyy aşko çok güzel
Yaaa harikaEvt kuzu cok guzelll
İkinci balayımızı yaptik geldik 2 gunlukyumurtlama ya denk gelseydi kesin tutardı
Evet 2-3 saat idrarımı tuttum öyle yaptım arada sıvıda almıştım aslında. İnşallah ya çok şaşkınımSağlıkla ilerlesin tutunsun bebeğin inşallah aşkım ❤❤kanaman bitince daha da netleşir bunu şimdi mi yaptın bebeğim
Aşkım zatn varsa her türlü cikiyo ama genelde yerleşme kanamasından bi kaç gün sonra yapın testi diyolar şuan böyle çıkması çok normalEvet 2-3 saat idrarımı tuttum öyle yaptım arada sıvıda almıştım aslında. İnşallah ya çok şaşkınım
Bir kaç tane daha testim var yaparım bakalım yarında böyle olacak mıAşkım zatn varsa her türlü cikiyo ama genelde yerleşme kanamasından bi kaç gün sonra yapın testi diyolar şuan böyle çıkması çok normal
İlk idrarla yap bakalım kuzum bide ama yarın değilde dayanıp öbürgün yapsan daha net olur ❤Bir kaç tane daha testim var yaparım bakalım yarında böyle olacak mı
Kızlarrrrrben gitmişim mfk nın azoperm takviyesini kullanmışım yanlışlıkla ay bişi olmaz demi @ad000 @Papatyamveben-Mavi @Teach_Mavi ve diğer. Mfk kullananlar
Dayanabilirsem öyle yapacağımİlk idrarla yap bakalım kuzum bide ama yarın değilde dayanıp öbürgün yapsan daha net olur ❤
Dayanabilirsem öyle yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?