Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız beni niye etiketlemedin bunuda yeni gördüm aşko var gölge görüyorum

Eklentiler

• image.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 20
  • image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 20
Ay aşko 13 sene çok uzun zaman Allah daha da yıllar nasip etsin size ama cidden zor Bekarlık özlenmez mi ya. Hele ki kız arkadaşlarla gece pijamalı korku filmi geceleri

Tiroid beybi bence. Ben de çoook yanıyorum ve kış geldiğinde de deli gibi üşüyorum. Hiç ortası olmuyo

Yaa kıyamam size ben ❤❤ benim içerde de öküz yatırıyo aşkım merak etme sen üzülüyorum aşkım görüyorum üzüldüğünü ama yapabiliceğim bişey yok karşısında bebe yok onun 30 yaşındayım aşko bak benim ki beni bi yere tek göndermez bütün gün evdeyim öyle bişey istedim diyelim pat diye alamam mesela para vs vermez bırakmaz bana evet ev geçindirmek zor yorucu ama bazı ufak yerler var mesela oraları kaçırdın mı dönüşü olmuyo malesef kimseyle konuşmamı istemez falan kıskanır saçma sapan şeyler cok seviyorum ama çokta yorgunum kırgınım aşkım boşver nolucaksa olur bazen öyle bi adam oluyo ki içine melek kaçmış gibi ama sonra özüne dönüyo

Yani afedersin ama dün akşam taktığım ped var hala yarısı dolmuş
Aşko bence yerleşme yaşıyorsun inşallah çünkü o kadar az yani pıhtı var mı?
Bide yanlış anlama sakın dün akşam ki pedi değiştir enfeksiyona kapı açma az gelmiş olsada sık sık değiştir gelen kandaki mikrop ve bakteriler orda biriktiği için enfeksiyon olursun dikkat et canım

Yok normalde hayatta tutmam zaten sırf ne kadar gelecek diye merak ettiğimden çünkü benim normalde gece yatarken taktığım 3 saat sonra dolar. Sadece 1 kere minicik bi pıhtı gördüm

Ya bebeğim çok duygusalım sorma. Sizin yazdıklarınız çok iyi geldi bana. Dün biraz içime kapandım buraya da pek girmedim. Bugün içimi döktüm size ama çok rahatlattınız beni. Birbirimize ettiğimiz dualar karşılık bulacak inşallah. İyi ki varsınız Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Gülmiycem yaa bu adamlar niye böyle ya valla deli çıkartacaklar bizi en son adamın etkinlik anlayışı bu bebeğim benimkide aynı merak etme
Gülme başına gelir diycem ama gelmiş aşko Allah sabır versin bize valla.
Pike çok yakın canım sanırım değerlendirmişin İnshaAllah tutar teste devamm
Değerlendirdim canım bakalım bu sefer üst üste değerlendircem inşallah hayırlısı ile bu sefer pozitif olur

Aşko benim de kayınvalidemin iki dişi köpeği var onlar da benim görümcelerEşim tek çocuk kafam rahat. Görümcelerin biri kısırlaştırılmış golden. Diğeri daha yavru Yorkshire cinsi. Belki onu çiftleştirirlerse benden önce doğurabilir Mucizemmm16 R Random3 arkadaşları bırak görümce bile yok bende rakip olabilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…