Ahh kuzum benim duygusallaşma, şükret

evet burda hep makara yapıyoruz ama hepimizin ayrı dertleri, ayrı hikayeleri var. Bu halmize şükür

o da benim doğurmadığım kızım zaten. Her gün aynı şeyi söyler "keşke beni sen doğursaydın". Ben de derim ki "bence sen bütün çocuklardan daha şanslısın, onlar annelerini seçemediler ama sen seçtiğin annenle büyüyorsun"

adını bile değiştirmek istiyor, benim koyduğum bir isim olsun istiyor. Aslına bakarsan çok büyük bir travma, hiç anne sevgisi görmemiş bir çocuk ama benim için de bir o kadar zor.. toparlamak için ben sağlığımdan oldum bunca zaman. Çok badireler atlattık, çok ayrılığın eşiğinden döndük. Ama çok şükür her şeye rağmen mutlu bir evliliğimiz ve mutlu çocuklarımız var. Gerçekten çok şanslısın hayat bazılarına bir aile bile vermezken, sana 2.güzel aile vermiş

evladı da gönlüne göre versin

biz eşimin ailesiyle görüşmüyoruz. Neden biliyo musun? Bırak beni kızları gibi görmeyi, torunlarını bile istemiyorlar. Allah herkesin yüreğine merhamet vermiyor kuzum. Her anne anne değil ne yazık ki.. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın

güzel yüreğinden öperim