Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ve özellikle sağ kaşığımda bi baskı var ağrıyor ara ara inşallah bunlar bize müjdeler verir😍😍❤️
Benim sağ sol diye değilde tamda rahmimin ortasında böyle tarifi de yok acı acı böyle nasıl desem biri bişey kazıyormuş gibi hahah daha önceki gebeliğimde böyledi offfff ulan belirtiler umutlendirmeyin lan beni :olamaz:

Ah kuzum be. Ne güzel destek oluyorsunuz bana. Kalbinizin güzelliği çok duygulandırıyor beni. Hepimizin duası aynı. Düşe kalka yürümeye çalışıyoruz hayatta. Yolum çok uzun ve zor bir yol. Bu sözleriniz çok kıymetli benim için. İyi ki varsınız 🙏🏻❤️❤️
Evet buradaki herkesi ben de çok seviyorum hepimiz birbirimize gerçekten çok güzel destek oluyoruz ❤️ sen de iyi ki varsın kuzum mutluluğumuzu da birbirimizle paylaşıcaz ❤️

Benim sağ sol diye değilde tamda rahmimin ortasında böyle tarifi de yok acı acı böyle nasıl desem biri bişey kazıyormuş gibi hahah daha önceki gebeliğimde böyledi offfff ulan belirtiler umutlendirmeyin lan beni :olamaz:
İşte o kazılar ara ara benim sağda var ayyy inşallah hamişsindir aşko kız ayyy bak anlattıkça heyecana geldim😍😍😍🥰🌸😃

Ah kuzum be. Ne güzel destek oluyorsunuz bana. Kalbinizin güzelliği çok duygulandırıyor beni. Hepimizin duası aynı. Düşe kalka yürümeye çalışıyoruz hayatta. Yolum çok uzun ve zor bir yol. Bu sözleriniz çok kıymetli benim için. İyi ki varsınız 🙏🏻❤️❤️
Tam destek hep destek bu topik hepinize kurban 😍😍 yoluna zor deme yolunu küstürme kendine Rabbim kolaylaştırsın 🤲🏻❤️🌸

Aşko çok kıskançlık bunaltı getirir elbette haklısın fazla seviyor diye mi böyle olmuş ki aaa erkeklerin canı tatlıdır aşko😛😛😛 boşver sen üzme tatlı canını ❤️❤️
Ayarsız aşko 🤣🤣🤣 o sanıyo ki ben dışarı çıksam ondan daha iyisini bulcam biriyle konuşsam aklımı bulandırıcak soğutcak beni ondan falan 🤷🏻‍♀️ aslında bu onun kendine güvenmemesinden kaynaklı bişey tamamen üstüme alınmıyorum ama şu var yapicak insan her türlü yapıyo ne kadar kısıtlarsan kısıtla 🤷🏻‍♀️

Tabikide aşko üzülmüyorum şimdi ama eskiden çok üzülürdüm ben babama 17 yaşımdayken sarıldım şimdi insanın aklı eriyo ama küçükken herşey daha zor daha yorucu çok şükür şunu diyorum sadece aklı başında cocuklarmışız gerçekten bizim yerimizde başkaları olsa belki şuan daha farklı hayatları olurdu herşeye rağmen cok şükür ❤❤ Rabbim annemizi başımızdan eksik etmesin 🤲🏻🤲🏻❤❤
Evet bak çok doğru söyledin. Babasız büyüyen 2 genç kız olarak çok hatalar da yapabilirdiniz. Allah sizi manevi yönden güçlendirmiş. Annenize uzun ömür versin, gurur duyuyordur sizinle 🥰

Üzülme bebeğim 😘😘 bende bi tanesini bitirdim sayılır 🤣🤣🤣 düşme aşkısı alıştık artık napalim üzülmüyorum artık yokluğuna bişey olsa üzülürüm olmasın iyi olsun uzak olsun 🤷🏻‍♀️ işte bu yüzden kızım babasız büyümesin ne demek olduğunu cok iyi biliyorum diye elimden ne gelirse yapıyorum aşko zor da gelse kocamı da çok seviyorum ama işte sevgi bazen herşeyi çözmüyoring 🤣🤷🏻‍♀️ kocaları bırakıp babama kurulalım aşko 🤣🤣🤣
Ya seviyorum diyo kıyamam ki hiç. Düzelecek kuzum herşey hiç merak etme. Çözmüyor diye düşünme. Kadınlar öyle güçlü oluyor ki. Her zorluğu yeneriz. Babandan da hiç yüzün gülmemiş ki bebeğim işte ona kalbim acıdı. Kardeşine evladına yeğenlerine tutun. Kocaman bir ailen var ❤️❤️

Ayy hele şu tiplere yerüüümm 😍😍😍❤❤❤ golden çok severim aşko bi ara yavruyken sahiplendik ama hem ev hem kızım çok küçüktü gelip gidip ayaklarını ısırıyodu o zaman bi hafta dayanabildim yavruyken çok fırlama oluyorlar 🤣🤣🤣 sonra bizden daha güzel biri sahiplendi büyüdüğü zamanki resimlerini de görmüştüm😍😍😍
Golden çok başka bişey aşko. En sıcak en sevgi dolu cinslerden biri. Sizin yavru da güzel bi yuva bulmuş kendine büyümüş maşallah. Annem 15 yıldır bakıyor. Çok farklı bi sevgi. Eşim gerçekten kardeşi gibi seviyor onu ❤️❤️

Ya seviyorum diyo kıyamam ki hiç. Düzelecek kuzum herşey hiç merak etme. Çözmüyor diye düşünme. Kadınlar öyle güçlü oluyor ki. Her zorluğu yeneriz. Babandan da hiç yüzün gülmemiş ki bebeğim işte ona kalbim acıdı. Kardeşine evladına yeğenlerine tutun. Kocaman bir ailen var ❤️❤️
Seviyorum valla inkar edemiyciğim🤣🤣 sevmesem hiç işime gelmez zorluğa katlanmak aşko hatta kendi hayatımdan bile vazgeçmek ama kaba salak işte 🤣🤣🤣 anlıycakta geç olmasa barii🤷🏻‍♀️🤣

Ahh kuzum benim duygusallaşma, şükret 🙏 evet burda hep makara yapıyoruz ama hepimizin ayrı dertleri, ayrı hikayeleri var. Bu halmize şükür 🙏 o da benim doğurmadığım kızım zaten. Her gün aynı şeyi söyler "keşke beni sen doğursaydın". Ben de derim ki "bence sen bütün çocuklardan daha şanslısın, onlar annelerini seçemediler ama sen seçtiğin annenle büyüyorsun" 🥰 adını bile değiştirmek istiyor, benim koyduğum bir isim olsun istiyor. Aslına bakarsan çok büyük bir travma, hiç anne sevgisi görmemiş bir çocuk ama benim için de bir o kadar zor.. toparlamak için ben sağlığımdan oldum bunca zaman. Çok badireler atlattık, çok ayrılığın eşiğinden döndük. Ama çok şükür her şeye rağmen mutlu bir evliliğimiz ve mutlu çocuklarımız var. Gerçekten çok şanslısın hayat bazılarına bir aile bile vermezken, sana 2.güzel aile vermiş 🧿 evladı da gönlüne göre versin ❤️ biz eşimin ailesiyle görüşmüyoruz. Neden biliyo musun? Bırak beni kızları gibi görmeyi, torunlarını bile istemiyorlar. Allah herkesin yüreğine merhamet vermiyor kuzum. Her anne anne değil ne yazık ki.. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın 🙏💜 güzel yüreğinden öperim
😭😭😭😭 sen bi meleksin

Golden çok başka bişey aşko. En sıcak en sevgi dolu cinslerden biri. Sizin yavru da güzel bi yuva bulmuş kendine büyümüş maşallah. Annem 15 yıldır bakıyor. Çok farklı bi sevgi. Eşim gerçekten kardeşi gibi seviyor onu ❤️❤️
Ayy Rabbim kardeşine bağlasın minnaklarını🤲🏻🤲🏻❤❤😍😍 Çok güzeller aşkım ya çok akıllı onlar herşeyi anlıyolar❤❤😍😍 bi tane var insta da ağzında sosis roman havası oynuyo🤭🤭😍😍😍

Sanki bi gölge var gibi evet kuzum, inşallah öyledir, yine tekrarlarsın bakalım 🥰

Ben de onun babasıyla hiç tanışmamıştım, o da görmedi torununu. Bebeğim baba çok garip gelmiyor da benim kızımı annesi aramıyor sormuyor, özlemiyor daha ötesi var mı? Baba yapabiliyor da anne yapamaz yaa nasıl hiç olmamış gibi arkanı dönüp gidebilirsin? Allah bildiği gibi yapsın, böylelerine de evlat nasip etmesin 🙏 ben de dışardan çok sert ve soğuk dururum hep öyle derler ☺️ ama tanıyabileceğin en duygusal en merhametli insanlardanım. Diyeceğim o ki, bence çok duygusal insanların kalkanı o sert görüntüleri. Boşver dışarıya öyle görünsün, sadece sana pamuk olsun 🥰❤️ zaman zaman kızsak da onlar hayat arkadaşı, herkes gider (evlatlar bile) onlar kalır. Sarılın kocişlerinize 🌸
Seni kalbinden öpüyorum aşkısı ❤❤❤

partalina_ partalina_ aşkım çiçeğim senin yumurtlama zamanına denk geldiydi tutturamadınız. Bak tatlım size de nasip olmamış yok oralarda bişeyler yatağınızda fanfin yapın 😂
Ayyy evet bizim kapadokya bi de nokta atışı yumurtlamama denk gelmişti çok da gaza gelmiştik ama yok olmadı 🤣🤣 Bu ay da ağvaya gidicez ama bence yine olmayacak 😁
Ev iyidir ev 🤣🤣 M Mavimiresl

Ahh kuzum benim duygusallaşma, şükret 🙏 evet burda hep makara yapıyoruz ama hepimizin ayrı dertleri, ayrı hikayeleri var. Bu halmize şükür 🙏 o da benim doğurmadığım kızım zaten. Her gün aynı şeyi söyler "keşke beni sen doğursaydın". Ben de derim ki "bence sen bütün çocuklardan daha şanslısın, onlar annelerini seçemediler ama sen seçtiğin annenle büyüyorsun" 🥰 adını bile değiştirmek istiyor, benim koyduğum bir isim olsun istiyor. Aslına bakarsan çok büyük bir travma, hiç anne sevgisi görmemiş bir çocuk ama benim için de bir o kadar zor.. toparlamak için ben sağlığımdan oldum bunca zaman. Çok badireler atlattık, çok ayrılığın eşiğinden döndük. Ama çok şükür her şeye rağmen mutlu bir evliliğimiz ve mutlu çocuklarımız var. Gerçekten çok şanslısın hayat bazılarına bir aile bile vermezken, sana 2.güzel aile vermiş 🧿 evladı da gönlüne göre versin ❤️ biz eşimin ailesiyle görüşmüyoruz. Neden biliyo musun? Bırak beni kızları gibi görmeyi, torunlarını bile istemiyorlar. Allah herkesin yüreğine merhamet vermiyor kuzum. Her anne anne değil ne yazık ki.. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın 🙏💜 güzel yüreğinden öperim
Hiç bi çocuk bunu yaşamamalı ya. Nasıl da anne kuzusu kıyamam ki. Gerçekten karşısına sen çıktığın için çok şanslı. Seveceği kalbine koyacağı bir anne arıyor. Sen o boşluğu doldurmuşsun. Eşin de çocuğu için ne güzel bir seçim yapmış. Kocaman bir aile olmuşsunuz. Kötülükleri kendilerini bulsun kuzu sen aileni sarıp sarmala. Yuvanıza hiçbir dert uğramasın 🙏🏻🙏🏻

Back
X