Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fare fofenkliyemiyorum 🤣🤣🤣 benimde aşko😍😍
Dışardan iyiyim gibi aşko içerden bakmak lazım olaya 😂😂😂 neyse iki gün daha sabrediyorum salı doktora gitcem zaten aşkısı akıntım var sulu peçete de epey sarı gibi çok öyle ağrım yok ama bide değişik bir koku alıyorum kendimden 🙄 bakalım aşkısı gidip duş alcam şimdi yine niye böyle oldum anlamadım valla
Ay kuzum ya sen bi toparlanamadın cidden noldu sana böyle anlamıyorumki evet salıyada az kaldı inşallah bişey çıkmaz

Lh testi yap yumurtlama varsa ilişki olsun yoksa olmasın çünkü geçen sefer kanaman oldu ya gebelik varsa ve kanama odağı yaparsan yine risk.. ama yumurtlama görürsün testte ozaman değerlendirmek senin tercihin aşko ben böyle yapardım
Yapayım bi test o zaman canım sende haklısın
Yani ne zararı olabilirki istiyosan yap gitsin😂😂
Test yapayım da canım ona göre bari 😁

Ay kuzum ya sen bi toparlanamadın cidden noldu sana böyle anlamıyorumki evet salıyada az kaldı inşallah bişey çıkmaz
İnşallah aşkısı ay nolcak böyle peşine düşmekten geliyo başıma bunlar aşko 😬 kurcaladıkça 💩 sarıyo işler önce enfeksiyon sonra hormon şimdi yine enfeksiyon bıktım valla

Ah bitanem kafam dağıldı biraz kızlar sağolsun gerçekten harikasınız. Kendimi çok daha iyi hissediyorum sayenizde. Allah beterinden korusun çok haklısın. Eşim açısından da benim açımdan da konu çok zor ağır bir imtihan.Birbirimizin elinden tutup destek olacağız yapacak başka bişey yok. Eğer evliysek senin sorunun benim sorunum diye bişey yok. Herşeyimiz ortak oluyor artık. İnşallah girdiğimiz yol bizi güzel sonuçlara ulaştırır. Dün pek girmedim buraya sizi de üzmek istemedim. Ama bugün dayanamadım içimi dökülüverdim. İyi ki yazmışım şimdi daha iyi hissediyorum kendimi. Burada çok güzel bir arkadaşlığımız var. Allah hiçbirinize benim yaşadığımı yaşatmasın. Çok düşük bir ihtimal bizi buldu. Ama inşallah bununla da başa çıkacağız. Sayenizde ben de kendimi daha iyi hissediyorum. Eşim aileme bile söylememi istemedi. Sadece anneme söyleyebildim. O yüzden size yazmak çok iyi geldi bana. Çok sağol kuzucum iyi ki varsınız 🙏🏻❤️❤️❤️
Nikahta boşuna sormuyorlar kuzum hastalıkta sağlıkta diye 😍 birbirinizin destekçisi olun her zaman iyi ki yazmış içini dökmüşsün ❤️ Ama bugünden sonra unutun bence kötü düşünceleri her zaman mutlu olmaya ve birbirinizi sevmeye bakın odaklanın kuzum sende iyi ki varsın 😍❤️

İyi akşamlar kuzum nasılsin?Ben annemlerdeyim, kardeşim askerden geldi bu sabah 10günlük izin vermişler,o yüzden toplandik hepimiz😍😍😍şimdi gire bildim
Ne var ne yok?hamiş falan var mi?
Yaa ne güzel çok sevindim 😍😍😍 hayırlı teskereler kardeşine şimdiden aşkısı 😍😍❤❤ _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ aşko test yaptı bebeğim bugün bayağı belli çizgisi bugün aşkım gördün mü😍 M mucizeOldu Aşko test yaptı ondan da gölge görüyoring😍 ee bide cans16 cans16 aşkomuz büyük ihtimalle gebe😍 ayy kızlar başka biri varmıydı unuttuğum My_Moonlight06 My_Moonlight06 Aşko yarın test yapcak 😍 M Mavimiresl Aşko hala regli olmadı çok mutluyum😍😍😂😂😂 böyle aşko şimdilik

Yaa ne güzel çok sevindim 😍😍😍 hayırlı teskereler kardeşine şimdiden aşkısı 😍😍❤❤ _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ aşko test yaptı bebeğim bugün bayağı belli çizgisi bugün aşkım gördün mü😍 M mucizeOldu Aşko test yaptı ondan da gölge görüyoring😍 ee bide cans16 cans16 aşkomuz büyük ihtimalle gebe😍 ayy kızlar başka biri varmıydı unuttuğum My_Moonlight06 My_Moonlight06 Aşko yarın test yapcak 😍 M Mavimiresl Aşko hala regli olmadı çok mutluyum😍😍😂😂😂 böyle aşko şimdilik
Çok sağol canım 😍😍😍10 günlük gelmiş yeniden gidecek🫤🫤
Aaaayy çok iyiii yaa maşaallah olsun inşaallah gebedir hepsi😍😍bi vakit bulayım girip testlerine bakayim😍😍

Çok sağol canım 😍😍😍10 günlük gelmiş yeniden gidecek🫤🫤
Aaaayy çok iyiii yaa maşaallah olsun inşaallah gebedir hepsi😍😍bi vakit bulayım girip testlerine bakayim😍😍
Sağ-salim gitsin gelsin inşallah aşkım 🤲🏻🤲🏻❤❤ Allah kavuştursun zaman su gibi aksın hemen kavuşun aşkım inşallah 🤲🏻🤲🏻❤❤😍😍 amin inşallah aşkısı 🤲🏻🤲🏻❤❤ bak aşkom❤

İyi akşamlar kuzum nasılsin?Ben annemlerdeyim, kardeşim askerden geldi bu sabah 10günlük izin vermişler,o yüzden toplandik hepimiz😍😍😍şimdi gire bildim
Ne var ne yok?hamiş falan var mi?
Ayyy gözünüz aydın canım bol bol hasret giderin ne güzel Maşallah🧿😍😍🥰
Ahahaha özeti geçmiş bizimki sağolsun❤️❤️😃😃😃

Sağ-salim gitsin gelsin inşallah aşkım 🤲🏻🤲🏻❤❤ Allah kavuştursun zaman su gibi aksın hemen kavuşun aşkım inşallah 🤲🏻🤲🏻❤❤😍😍 amin inşallah aşkısı 🤲🏻🤲🏻❤❤ bak aşkom❤
Amin canim teşekkür ederim😍 inşaallah zaman su gibi gidiyo zaten, inşaallah sag salim gelir tüm askerlerimiz😍😍😍

Back
X