Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy evet bizim kapadokya bi de nokta atışı yumurtlamama denk gelmişti çok da gaza gelmiştik ama yok olmadı 🤣🤣 Bu ay da ağvaya gidicez ama bence yine olmayacak 😁
Ev iyidir ev 🤣🤣 M Mavimiresl
Ben iki cocuga ilk evimde hamile kaldim ilk evimi kapatmadim kiraya vermedim oldugu gibi duruyor acaba bidaki ay ordami denesem😂😂😂😂

Golden çok başka bişey aşko. En sıcak en sevgi dolu cinslerden biri. Sizin yavru da güzel bi yuva bulmuş kendine büyümüş maşallah. Annem 15 yıldır bakıyor. Çok farklı bi sevgi. Eşim gerçekten kardeşi gibi seviyor onu ❤️❤️
Peki ben eşine yazacağıma kardeşine yazmışım ya la hiç bozuntuya da vermiyosun aşko😂😂😂

Estağfurullah kuzum yaa, olması gereken gibiyim sadece 🥰
Hiç bi çocuk bunu yaşamamalı ya. Nasıl da anne kuzusu kıyamam ki. Gerçekten karşısına sen çıktığın için çok şanslı. Seveceği kalbine koyacağı bir anne arıyor. Sen o boşluğu doldurmuşsun. Eşin de çocuğu için ne güzel bir seçim yapmış. Kocaman bir aile olmuşsunuz. Kötülükleri kendilerini bulsun kuzu sen aileni sarıp sarmala. Yuvanıza hiçbir dert uğramasın 🙏🏻🙏🏻
İnşallah o da kıymet bilen aklı başında bi çocuk olur. Bu oğlum için de geçerli. Allah hepimizin çocuklarını da yuvamızı da kötülüklerden korusun tatlım 🙏❤️ herkese yüreği gibi bi hayat nasip etsin

Ay aşko yeni gördm ne güldüm yaa 😂😂😂ama kamyon şoförün ezmemesi çok hoşuma gitti 🥰
Hadi beni tebrik edin ben yine enfeksiyon oldum sanırım kendimden çok tuhaf bi koku alıyorum ya ben bıktım artık ya☹🙄🙄 en son tamamen kapatcam dükkanı dikiş falan tutuyosa🤣🤣🤣🤣 M Mavimiresl _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 @bitliKedi R Random3 diğer aşkolar
Aşkom sana noluyor yaaa iyimisin şimdi

Günaydın aşkocanlarr 🌸
Bugünki testimide yapmış bulunmaktayım 🌸önce bugün yaptığımı ardından cuma günü ile bugünün testlerinin birleştirilmiş halini atıyorum üsttekiler bugün alttakiler cuma gününün testi artış var mı bilmem siz söyleyin yorum sizde 😃❤️
Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys iyilikperisi92 iyilikperisi92 M Mavimiresl R Random3 R raainbow @Safiye19 Lale95 Lale95 M melek076 annabelica annabelica @kubuss @fnd_50
Anaaamm bacımm testler fazlamı geliyor sana😂😂😂 günlük yapıyor ya ama artış var bence resmi büyütmeden pat diye gördüm😍😍

_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ var kuzum bebişin yarın kan verecek misin emin olalım artık😇 M mucizeOldu sende de görür gibiyim kuzum ama yanlış da yönlendirme yapmayalım dediğin gibi testin hassasiyeti iyi değil. Yarın diğer testle bi yap bakalım görürüz inşallah 🙏🏻
Kızlar benim adetim bir gün erken başladı bugün. 3. Güne de randevu almıştım hormonlar için. Şimdi başka randevu bulamıyorum. Bu testler 4. Gün de yapılsa olur mu. Benim 4. Gün adetim yok gibi bişey oluyor ama 😕 R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 partalina_ partalina_ M Mavimiresl Lale95 Lale95 R raainbow
Dün çok duygusallaştım kızlar. Reglin de etkisi olabilir tabi. Ovülasyon testlerime bakıp ağladım yatağımıza bakıp ağladım. Sevişerek yapamıycaz bebeğimizi çok kötü oldum. Eşimin yüzüne her baktığımda ağladım. O da perişan oldu. Kendini sorumlu görüyor. Keşke başkasıyla evli olsaydın ya benim yüzümden anne olamazsan falan dedi. Çok daha perişan etti beni. Ona yansıtmadan ağlamaya çalışsam da yapamadım. Çok aşığım hiç dayanamıyorum onun da üzülmesine. Size de böyle içimi döktüm ama merak etmeyin toparlanıcam. Sizi çok seviyorum ❤️❤️
Testler konusunda bir bilgim yok malesef kuzum 🤷🏻‍♀️
Diğer konuya gelecek olursak hiç öyle düşünme kendinide eşinide üzme anlıyorum tabiki duygusallaşıyorz çok hassasız bu konuda ama nasıl olursa olsun bu ikinizin bebeği olacak hiçbir farkı yokki lütfen öyle düşün 🥰🥰

R raainbow senle mi konuştuk kız geçen ilk denemede hamile kalanları. Bak gör millet sallıyor işte. Baksan herkes korunuyor bırakınca da pat diye hamile kalıyolar maşallah 😜🤣🤣
Evet aşko yaaa ne beceriksizmişim ben anlamadm millet çatır çatır tutturdu doğurdu etrafmdakiler 2. Tura dönüyor ben hala birinciyi tutturamadım valla iyice sinirlerm bozulmaya başladı

Ay aşko yeni gördm ne güldüm yaa 😂😂😂ama kamyon şoförün ezmemesi çok hoşuma gitti 🥰

Aşkom sana noluyor yaaa iyimisin şimdi
Fare fofenkliyemiyorum 🤣🤣🤣 benimde aşko😍😍
Dışardan iyiyim gibi aşko içerden bakmak lazım olaya 😂😂😂 neyse iki gün daha sabrediyorum salı doktora gitcem zaten aşkısı akıntım var sulu peçete de epey sarı gibi çok öyle ağrım yok ama bide değişik bir koku alıyorum kendimden 🙄 bakalım aşkısı gidip duş alcam şimdi yine niye böyle oldum anlamadım valla

Anaaamm bacımm testler fazlamı geliyor sana😂😂😂 günlük yapıyor ya ama artış var bence resmi büyütmeden pat diye gördüm😍😍
Kız ben sabahı zor ediyorum test yapcam diye elimde varken durulur mu 🤣🤣 inşallah aşko yarında net görürsem kan veririm diyorum bakalım🤲🏻🤲🏻😍

Back
X