- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.261
Evet kuzum lekelenme olmuştu kırmızı iplik gibi bişey vardı akintisında ,sonra her gün ovulasyon test yapti gün gün koyulaşiyorduYaaa o kısmı hatırlayamadım ama O bana lekenme yaşadığında resim atmıştı ama mesajlarda bulamadım benim geçen ki pembemsi de ona benziyorduayy hadi Allahım Ol de Olsun
Ya niye kötüyü çağırıyorsun sennnnn ne adetiiiiSabaha adet olursam şaşırmam aşko bu ağrılar bana adet gibi geldi sağ kasığım ağrıyordu sürekli şuan sol çok saçmaneyse aşkolar ben uyuyorum sabah erken uyandım uykum geldi resmen öptüm sizi iyi geceler M mucizeOldu Demgey3
Korkmuyorum da gebelikten olduğunu bilsem seve seve acı cekicemKorkma aşko gebelikte de normal öyle ağrılar olması uzan ve dinlen
Ayyy ekşın zamanı kalsalar ne zor olurduBu ay kalabilirler ama başka zaman kabul etmiyoringişte o zaman cumaya gittik yazcan kapıya aşko o zaman yorulmak yasaahhh
İnshaAllah HCG yidee böyle net görürüz canımCanlar testim böyle ovülasyon testi buGinnys _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Lale95 Demgey3 My_Moonlight06 ve diğer prensesler
Aminnn canımİnshaAllah HCG yidee böyle net görürüz canım
Günaydın canım
Evet canım dünkünden daha net görüyorum bir tık daha pembe. Hadi senide bekliyorum yapGünaydın canımBen gölge gibi bişey görüyorum sen görüyormusun gözle bakınca aşko
Heycanlandıımm dua edicemGünaydın aşkolar böyle olmayacak bu silikler benim sinirimi bozdu daha çok netleşmesi gerekiyordu diye düşünüyorum test yapalı 4. Gün oldu bugün bata 5 kaldı hala gölge hala silik kan vermeye gidiyorum varsa var yoksa yok göreyim tepem attı iyice ne olduğu belli değil bi türlü
Mucizemmm16 Demgey3 Ginnys iyilikperisi92 M mucizeOldu iyilikperisi92 Veziir R Random3 R raainbow M melek076 fnd_50 cans16 ve etiketleyemediğim diğer canlar bugünki testimide atıyorum size
Allah razı olsun testlerimde çizgi gördün mü kuzum artık kendimi mi kandırıyorum diye düşünmeye başladım baktım psikolojikmen kötüye gidecek kan en doğru sonuç diye düşündüm açıkçası heyecanlı değilim yine tezil olcam doktora gibi geliyor çünkü sürekli silik saçmalık biraz yükselirdi dört gündeHeycanlandıımm dua edicem
Evet canım senin bat ne zamandıEvet canım dünkünden daha net görüyorum bir tık daha pembe. Hadi senide bekliyorum yap
Kzuım günaydın vallla en iyisi kan balım git bi kurtul en azından psikolojısınden rahatlarsın en azından ama cızgı var ben görüyorum imsss güzel bi değerle döneceksinGünaydın aşkolar böyle olmayacak bu silikler benim sinirimi bozdu daha çok netleşmesi gerekiyordu diye düşünüyorum test yapalı 4. Gün oldu bugün bata 5 kaldı hala gölge hala silik kan vermeye gidiyorum varsa var yoksa yok göreyim tepem attı iyice ne olduğu belli değil bi türlü
Mucizemmm16 Demgey3 Ginnys iyilikperisi92 M mucizeOldu iyilikperisi92 Veziir R Random3 R raainbow M melek076 fnd_50 cans16 ve etiketleyemediğim diğer canlar bugünki testimide atıyorum size
Teşekkür ederim canım benim inşallah dediğin gibi olur ama bilmiyorum kafam karışık daha en azından bu gün daha net göreceğimi umut etmiştimKızlar ben
Kzuım günaydın vallla en iyisi kan balım git bi kurtul en azından psikolojısınden rahatlarsın en azından ama cızgı var ben görüyorum imsss güzel bi değerle döneceksin
Sen elimden geleni yaptın
M Mavimiresl seni etiketlememişim aşko aklım pek başımda sayılmaz kusura bakmaGünaydın aşkolar böyle olmayacak bu silikler benim sinirimi bozdu daha çok netleşmesi gerekiyordu diye düşünüyorum test yapalı 4. Gün oldu bugün bata 5 kaldı hala gölge hala silik kan vermeye gidiyorum varsa var yoksa yok göreyim tepem attı iyice ne olduğu belli değil bi türlü
Benim normalde bugün ama dün gece yazmıştım 3-4 gündür adetten daha az ve koyu renk kanamam varEvet canım senin bat ne zamandı
Ben en baştakinde net görüyorum. En iyisi kan testi yaptırmak boşver stres oluyor insan böyle daha çok için rahat etsin varsada yoksada ona göre haraket edersinAllah razı olsun testlerimde çizgi gördün mü kuzum artık kendimi mi kandırıyorum diye düşünmeye başladım baktım psikolojikmen kötüye gidecek kan en doğru sonuç diye düşündüm açıkçası heyecanlı değilim yine tezil olcam doktora gibi geliyor çünkü sürekli silik saçmalık biraz yükselirdi dört günde
Evet bebeğim ben zaten çocuk düşündüğümde doktora gitmiştim çok detaylı olmasa da genel bir muayene yapıp bir problem olmadığını bir sene normal süreç olduğunu sonrasında eğer bir sıkıntı olursa hormonlara bakacağını söylemişti tabi ben o kadar beklemiycem ama birkaç ay daha sonuç alamazsak tekrar bir kadın doğuma gideceğim eşimde aynı şekilde gidecek inşallah yoktur bir problem ama varsa da en azından erkenden fark ederiz ona göre de bir yol çizeriz kendimizeBiz elimizden geleni yapcaz kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?