Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa o kısmı hatırlayamadım ama O bana lekenme yaşadığında resim atmıştı ama mesajlarda bulamadım benim geçen ki pembemsi de ona benziyordu ayy hadi Allahım Ol de Olsun
Evet kuzum lekelenme olmuştu kırmızı iplik gibi bişey vardı akintisında ,sonra her gün ovulasyon test yapti gün gün koyulaşiyordu ve sonra goooolll

Ya niye kötüyü çağırıyorsun sennnnn ne adetiiii o çizgiler boşuna mı çıkıyor koyulaşıyor yarın inşallah güzel haberler alacağız senden ben hissediyorum iyi geceler bebeğim güzel bir güne uyanmak dileğiyle

Bu ay kalabilirler ama başka zaman kabul etmiyoring işte o zaman cumaya gittik yazcan kapıya aşko o zaman yorulmak yasaahhh
Ayyy ekşın zamanı kalsalar ne zor olurdu birde yumurtlamaya denk gelse valla sinir krizi geçirmelik ahahahah demi aşko ya bence ben bayılma taklidi yapayım kimseler gelmesin bu kız rahatsız diye

Eklentiler

• C7F8A6E9-3CBD-43CA-8C5F-FE372B141A1F.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 53
  • 88B60AC4-E137-4CB5-A316-A26B9E547839.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 60

Eklentiler

• AFED68E6-6C07-40F6-9889-A25028EDF8D3.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 36E86D84-E9F8-46C1-9058-607BEC0FC56B.webp
    25 KB · Görüntüleme: 53
  • 7B67ED26-97BD-410F-BD89-B6122BD95263.webp
    96,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 569D5493-34D2-42B1-BF07-BD7933AF3434.webp
    22 KB · Görüntüleme: 55
Heycanlandıımm dua edicem

Heycanlandıımm dua edicem
Allah razı olsun testlerimde çizgi gördün mü kuzum artık kendimi mi kandırıyorum diye düşünmeye başladım baktım psikolojikmen kötüye gidecek kan en doğru sonuç diye düşündüm açıkçası heyecanlı değilim yine tezil olcam doktora gibi geliyor çünkü sürekli silik saçmalık biraz yükselirdi dört günde

Kızlar ben
Kzuım günaydın vallla en iyisi kan balım git bi kurtul en azından psikolojısınden rahatlarsın en azından ama cızgı var ben görüyorum imsss güzel bi değerle döneceksin
Sen elimden geleni yaptın

Teşekkür ederim canım benim inşallah dediğin gibi olur ama bilmiyorum kafam karışık daha en azından bu gün daha net göreceğimi umut etmiştim gidiyorum bakalım anlarız

M Mavimiresl seni etiketlememişim aşko aklım pek başımda sayılmaz kusura bakma

Ben en baştakinde net görüyorum. En iyisi kan testi yaptırmak boşver stres oluyor insan böyle daha çok için rahat etsin varsada yoksada ona göre haraket edersin

Biz elimizden geleni yapcaz kuzu
Evet bebeğim ben zaten çocuk düşündüğümde doktora gitmiştim çok detaylı olmasa da genel bir muayene yapıp bir problem olmadığını bir sene normal süreç olduğunu sonrasında eğer bir sıkıntı olursa hormonlara bakacağını söylemişti tabi ben o kadar beklemiycem ama birkaç ay daha sonuç alamazsak tekrar bir kadın doğuma gideceğim eşimde aynı şekilde gidecek inşallah yoktur bir problem ama varsa da en azından erkenden fark ederiz ona göre de bir yol çizeriz kendimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…