- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.281
Tamma haber ver bize He etıketle ins guzel olcak bak görTeşekkür ederim canım benim inşallah dediğin gibi olur ama bilmiyorum kafam karışık daha en azından bu gün daha net göreceğimi umut etmiştimgidiyorum bakalım anlarız
Canim ben dun attiklarini cok daha belirgin gördüm. Bunlarda cok net goremedim ama digerleri oldukça belirgindi. En iyisi kan vermek en azindan arafta kalip yorulmuyosun.Günaydın aşkolar böyle olmayacak bu silikler benim sinirimi bozdu daha çok netleşmesi gerekiyordu diye düşünüyorum test yapalı 4. Gün oldu bugün bata 5 kaldı hala gölge hala silik kan vermeye gidiyorum varsa var yoksa yok göreyim tepem attı iyice ne olduğu belli değil bi türlü
Mucizemmm16 @Demgey3 @Ginnys iyilikperisi92 M mucizeOldu iyilikperisi92 @Veziir R Random3 @raainbow @melek076 @fnd_50 cans16 ve etiketleyemediğim diğer canlar bugünki testimide atıyorum size
Ver valla kuzum yaaGünaydın aşkolar böyle olmayacak bu silikler benim sinirimi bozdu daha çok netleşmesi gerekiyordu diye düşünüyorum test yapalı 4. Gün oldu bugün bata 5 kaldı hala gölge hala silik kan vermeye gidiyorum varsa var yoksa yok göreyim tepem attı iyice ne olduğu belli değil bi türlü
Mucizemmm16 @Demgey3 @Ginnys iyilikperisi92 M mucizeOldu iyilikperisi92 @Veziir R Random3 @raainbow @melek076 @fnd_50 cans16 ve etiketleyemediğim diğer canlar bugünki testimide atıyorum size
Canim senin testler nasil atsana bi kacirmisim benBen en baştakinde net görüyorum. En iyisi kan testi yaptırmak boşver stres oluyor insan böyle daha çok için rahat etsin varsada yoksada ona göre haraket edersin
Bence de doktora git benım gibi yapma benn ıhmal etttim korktuğun için bak su an herseyimi yaptırdım hepsı temizEvet bebeğim ben zaten çocuk düşündüğümde doktora gitmiştim çok detaylı olmasa da genel bir muayene yapıp bir problem olmadığını bir sene normal süreç olduğunu sonrasında eğer bir sıkıntı olursa hormonlara bakacağını söylemişti tabi ben o kadar beklemiycem ama birkaç ay daha sonuç alamazsak tekrar bir kadın doğuma gideceğim eşimde aynı şekilde gidecek inşallah yoktur bir problem ama varsa da en azından erkenden fark ederiz ona göre de bir yol çizeriz kendimize
İnaniyorumki gönlüne göre olacak bu ay
Hemen atıyoruumCanim senin testler nasil atsana bi kacirmisim ben
Bu attığım farklı marka belki ondan bilemiyorum ama bende dünden daha silik gördüm yani gördüm çizgi var ama neden hep silik ruh hastası oldum iyiceCanim ben dun attiklarini cok daha belirgin gördüm. Bunlarda cok net goremedim ama digerleri oldukça belirgindi. En iyisi kan vermek en azindan arafta kalip yorulmuyosun.
Hafif bi pembelik goruyorum. Kuruyunca daha net oldumu acabaHemen atıyoruum
Birazdan hastanedeyim inşallah 5 dakikayaVer valla kuzum yaa
Evet canım şuan biraz dana net.Hafif bi pembelik goruyorum. Kuruyunca daha net oldumu acaba
Benimde simdi aklimdan geciyordu belki baska marka oldugu icindir. Hassasligi falan. Diger testte cok net gordum cunku. Bunda cok net degil belli belirsiz. Ama dün gorduklerim bariz her sekilde gorunuyordu. Testin hassasiyetiyle ilgili olabilir. Bide zaten daha bat a cok var ondanda olabilirBu attığım farklı marka belki ondan bilemiyorum ama bende dünden daha silik gördüm yani gördüm çizgi var ama neden hep silik ruh hastası oldum iyice
Yok bütün anormallikler neden bizi bulur ki normal insanlar normalde hamile kalıyor aksi bir durum yaşamasan öğreniyorlar bizden lekeler kanamalar valla bizde bu şans varken hamileyken adet bile oluruz 9 ayBenim normalde bugün ama dün gece yazmıştım 3-4 gündür adetten daha az ve koyu renk kanamam var
Haber vericem canın dua edin lütfen pozitifi olsunTamma haber ver bize He etıketle ins guzel olcak bak gör
Suanki halinide atsana. Bide innovita nin testleri bende bariz belirgin pozitif cikarmisti.Evet canım şuan biraz dana net.
Ama bir sorunumuz var ben adetim
Bu nasıl oluyor bilmiyorum ama ilk gebeliğimdede bunun gibi bişey yaşamıştım 4 gündür devam eden ama normal adetimden çok daha az ve koyu renk kanamam var suan
Hafif bi pembelik goruyorum. Kuruyunca daha net oldumu acaba
Ben gerçekten anlamıyorum çok üstüne düşüyoruz diyemi neden bilmiyorum ya bir arkadaşım evlendi ilk ay doğum kontrol hapı kullanırken ve çikolata kisti varken hamile kaldı kız Nasıl başarıyorlar anlamıyorumYok bütün anormallikler neden bizi bulur ki normal insanlar normalde hamile kalıyor aksi bir durum yaşamasan öğreniyorlar bizden lekeler kanamalar valla bizde bu şans varken hamileyken adet bile oluruz 9 ay
Tamamen bu grup su an sendeHaber vericem canın dua edin lütfen pozitifi olsun
Askim ben klomen kullandim 1-2 gun gecikir diye test alip yapmicam ama olsaydi zaten 13. Gun test yapmistim cikardi. Bence klomenin geciktirmesi. Bide fitil kullandim bu ay oda etkilemistir belki. Hic sanmiyorum bebek oldugunu düşünmüyorum. Test netten siparis verdim. Onun gelmesi eger adet olmazsam gecikmeme denk gelir. Klomen kullandigim ay lh pikinin 18. Günü regl oluyorum normalde ise lh pikinin 16. Gunu oluyorum
Şuan böyle peçeteye sardığım için biraz renk dağılmış 1. Sıradaki bugün 2. Sıradaki dünkü ovülasyon 3. Sıradaki dün yaptığım testSuanki halinide atsana. Bide innovita nin testleri bende bariz belirgin pozitif cikarmisti.My_Moonlight06 hatirlar. Gecen ay aldigim innovita test ise kuruma cizgisi bile cikarmamisti bence o testlerde iki cesit. Elinde baska test varmiydi denedinmi hic. Adet olayina takilma benim annemde hep uzerine adet görürmüş
Bugun biraz daha net hadi hayirlisi olsn bakalimŞuan böyle peçeteye sardığım için biraz renk dağılmış 1. Sıradaki bugün 2. Sıradaki dünkü ovülasyon 3. Sıradaki dün yaptığım test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?