Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben dun attiklarini cok daha belirgin gördüm. Bunlarda cok net goremedim ama digerleri oldukça belirgindi. En iyisi kan vermek en azindan arafta kalip yorulmuyosun.

Ver valla kuzum yaa

Bence de doktora git benım gibi yapma benn ıhmal etttim korktuğun için bak su an herseyimi yaptırdım hepsı temiz
İçin rahat olsun
Simir hepsını yaptır kuzum git doktora doktor dan zarar çıkmaz
annabelica bak test yaptırdı erkenden ona göre davranacak dimi cano biraz sende konuş onla
Doktor ihmal etme kuzum
Benım gibi yapma

Canim ben dun attiklarini cok daha belirgin gördüm. Bunlarda cok net goremedim ama digerleri oldukça belirgindi. En iyisi kan vermek en azindan arafta kalip yorulmuyosun.
Bu attığım farklı marka belki ondan bilemiyorum ama bende dünden daha silik gördüm yani gördüm çizgi var ama neden hep silik ruh hastası oldum iyice

Hafif bi pembelik goruyorum. Kuruyunca daha net oldumu acaba
Evet canım şuan biraz dana net.
Ama bir sorunumuz var ben adetim
Bu nasıl oluyor bilmiyorum ama ilk gebeliğimdede bunun gibi bişey yaşamıştım 4 gündür devam eden ama normal adetimden çok daha az ve koyu renk kanamam var suan

Bu attığım farklı marka belki ondan bilemiyorum ama bende dünden daha silik gördüm yani gördüm çizgi var ama neden hep silik ruh hastası oldum iyice
Benimde simdi aklimdan geciyordu belki baska marka oldugu icindir. Hassasligi falan. Diger testte cok net gordum cunku. Bunda cok net degil belli belirsiz. Ama dün gorduklerim bariz her sekilde gorunuyordu. Testin hassasiyetiyle ilgili olabilir. Bide zaten daha bat a cok var ondanda olabilir

Benim normalde bugün ama dün gece yazmıştım 3-4 gündür adetten daha az ve koyu renk kanamam var
Yok bütün anormallikler neden bizi bulur ki normal insanlar normalde hamile kalıyor aksi bir durum yaşamasan öğreniyorlar bizden lekeler kanamalar valla bizde bu şans varken hamileyken adet bile oluruz 9 ay

Suanki halinide atsana. Bide innovita nin testleri bende bariz belirgin pozitif cikarmisti. My_Moonlight06 hatirlar. Gecen ay aldigim innovita test ise kuruma cizgisi bile cikarmamisti bence o testlerde iki cesit. Elinde baska test varmiydi denedinmi hic. Adet olayina takilma benim annemde hep uzerine adet görürmüş

Hafif bi pembelik goruyorum. Kuruyunca daha net oldumu acaba
Yok bütün anormallikler neden bizi bulur ki normal insanlar normalde hamile kalıyor aksi bir durum yaşamasan öğreniyorlar bizden lekeler kanamalar valla bizde bu şans varken hamileyken adet bile oluruz 9 ay
Ben gerçekten anlamıyorum çok üstüne düşüyoruz diyemi neden bilmiyorum ya bir arkadaşım evlendi ilk ay doğum kontrol hapı kullanırken ve çikolata kisti varken hamile kaldı kız Nasıl başarıyorlar anlamıyorum

Tamamen bu grup su an sende
M Mavimiresl My_Moonlight06 M mucizeOldu ins üçünüz adet olmazsınız
Askim ben klomen kullandim 1-2 gun gecikir diye test alip yapmicam ama olsaydi zaten 13. Gun test yapmistim cikardi. Bence klomenin geciktirmesi. Bide fitil kullandim bu ay oda etkilemistir belki. Hic sanmiyorum bebek oldugunu düşünmüyorum. Test netten siparis verdim. Onun gelmesi eger adet olmazsam gecikmeme denk gelir. Klomen kullandigim ay lh pikinin 18. Günü regl oluyorum normalde ise lh pikinin 16. Gunu oluyorum

Şuan böyle peçeteye sardığım için biraz renk dağılmış 1. Sıradaki bugün 2. Sıradaki dünkü ovülasyon 3. Sıradaki dün yaptığım test

Eklentiler

• D06517B7-6E22-431C-BDD2-633B14860FA0.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 9A7C6322-5196-4FA0-B4E3-B8C39DBF322C.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 7A768877-64A8-4310-9828-4AA963A69933.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…