- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.221
Aşko bence bekle ekşın yapmasan mı biraz da koyu gibi ayy kızlar bişey deyin kafam karıştıığğ☹Canlar testim böyle ovülasyon testi bu@Ginnys _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @Lale95 Demgey3 @My_Moonlight06 ve diğer prensesler
Valla bende ona takıldım dünde yaptım daha silikti bak atayım varsaYapma aşko pik değil sonuçta ama bu koyuluk hoşuma gitti inşallah başka bişeyden koyulaşmıştır normalde çok silik olurdu
Kırarlaaar sen görürsün birazdan zincirin z si kalmazZincirler çok sağlam aşko
Sankim lh ım koyulaşıyorAşko bence bekle ekşın yapmasan mı biraz da koyu gibi ayy kızlar bişey deyin kafam karıştıığğ☹
Bencede yapma aşkoSankim lh ım koyulaşıyoryapmayacam kocişim şansına küssün giden de mis gibi rahat rahat duş alayım
Allah Allah acaba yumurtamı gelişiyor bebiş mi geliyor aşko sen yarın falan tekrarla ovülasyonu kız yumurta gelir bideValla bende ona takıldım dünde yaptım daha silikti bak atayım varsa
Ben sıcak suda banyoya bayılırım amaaa hadi bebişimin canı sağolsun aylardır ılık suda yapıyorumBencede yapma aşkobeklesin hahahahaha ılık duş al gözünü seveyim❤
Gözünü sevem yarın benim gebelik testim gelsin de yapayım bebiş Olsun şöyle güzel net çizgi göreyim de ovülasyondan kurtulayım artıkAllah Allah acaba yumurtamı gelişiyor bebiş mi geliyor aşko sen yarın falan tekrarla ovülasyonu kız yumurta gelir bide
İnşallah aşko gelsin yaa merak etmeye başladım iyiceGözünü sevem yarın benim gebelik testim gelsin de yapayım bebiş Olsun şöyle güzel net çizgi göreyim de ovülasyondan kurtulayım artık
Bende aşko ama tık yok bende beeeBen sıcak suda banyoya bayılırım amaaa hadi bebişimin canı sağolsun aylardır ılık suda yapıyorum
Aşkım bu çok iyi çok güzelİnşallah aşko gelsin yaa merak etmeye başladım iyice
Benim belim çok ağrıyor aşkolar aniden başladı yatapa yattım belimin ağrıdığında farkettim göğüslerime değilmiyor sağa sola yatamıyorum ağrısın adet olacağım gün böyle olurum ama daha saat 12 itibariyle 5 gün varMucizemmm16
2 gün içinde ağırladığım misafirlerle rekor kırdım aşko ama pert oldumAhhaahha tebrik ediyorum aşko yarın gün boyu yat dinlen
Ama hep sağ kasığım ağrıyordu şuan sol kasığım ağrıyor aşko kafam karışıyor sabah olsa hemenAşkım bu çok iyi çok güzelbenimde göğüslerim çok ağrırdı yürürken bile ben adet sanmıştım nerden bileyim yahu
Ay valla gitmeyin yatalım dedim ama gittiler aşko ben kalabalığı seviyorum ya tek başına olmayı sevmiyorum sadece çok yoruldum yoksa kalsınlar vallaAyy kıyamam sana ❤maşallah aşko hiç gitmeselerdi zahmet olmuş
Aşko bebe haberini alsam da gelir benim misafirlerKurban olayım şu bebe haberini alana kadar misafir kabul etmesonrasında gelip sana yardim edebilirler ona okeyim gebe olcaksın sonuçta ❤
Valla ya sabah olsa artıkAma hep sağ kasığım ağrıyordu şuan sol kasığım ağrıyor aşko kafam karışıyor sabah olsa hemen
Aşkım çok güzel belirtiler bunlarrrrİnşallah aşko gelsin yaa merak etmeye başladım iyice
Benim belim çok ağrıyor aşkolar aniden başladı yatapa yattım belimin ağrıdığında farkettim göğüslerime değilmiyor sağa sola yatamıyorum ağrısın adet olacağım gün böyle olurum ama daha saat 12 itibariyle 5 gün varMucizemmm16
Sabaha adet olursam şaşırmam aşko bu ağrılar bana adet gibi geldi sağ kasığım ağrıyordu sürekli şuan sol çok saçmaValla ya sabah olsa artıkzamanda geçmiyoring
Yerleştik kuzum.. tamamen olmasa da çoğu gitti azı kaldıİyiyiz aşkısı sen nasılsınaşkım naptın kolayladın mı işlerini yerleşebildiniz mi bebeğim ❤
Pehhh.. olsundu.. yeni sezon yeni maceralar..İlk defa
kuzu ben elemdim
Saçmalaşma aşko ne adetiSabaha adet olursam şaşırmam aşko bu ağrılar bana adet gibi geldi sağ kasığım ağrıyordu sürekli şuan sol çok saçmaneyse aşkolar ben uyuyorum sabah erken uyandım uykum geldi resmen öptüm sizi iyi geceler M mucizeOldu Demgey3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?