Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapma aşko pik değil sonuçta ama bu koyuluk hoşuma gitti inşallah başka bişeyden koyulaşmıştır normalde çok silik olurdu
Valla bende ona takıldım dünde yaptım daha silikti bak atayım varsa

Eklentiler

• 54A1034C-64F1-4170-87AB-F4571EA7F91A.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 43
Gözünü sevem yarın benim gebelik testim gelsin de yapayım bebiş Olsun şöyle güzel net çizgi göreyim de ovülasyondan kurtulayım artık
İnşallah aşko gelsin yaa merak etmeye başladım iyice
Benim belim çok ağrıyor aşkolar aniden başladı yatapa yattım belimin ağrıdığında farkettim göğüslerime değilmiyor sağa sola yatamıyorum ağrısın adet olacağım gün böyle olurum ama daha saat 12 itibariyle 5 gün var Mucizemmm16

Aşkım bu çok iyi çok güzel benimde göğüslerim çok ağrırdı yürürken bile ben adet sanmıştım nerden bileyim yahu

Ayy kıyamam sana ❤ maşallah aşko hiç gitmeselerdi zahmet olmuş
Ay valla gitmeyin yatalım dedim ama gittiler aşko ben kalabalığı seviyorum ya tek başına olmayı sevmiyorum sadece çok yoruldum yoksa kalsınlar valla
Kurban olayım şu bebe haberini alana kadar misafir kabul etme sonrasında gelip sana yardim edebilirler ona okeyim gebe olcaksın sonuçta ❤
Aşko bebe haberini alsam da gelir benim misafirler zaten yakın zamanda haberi alacak gibi değilim o yüzden şimdilik gelsinler bakalım

Aşkım çok güzel belirtiler bunlarrrr Yarın kan verecek misinnnnn

Valla ya sabah olsa artık zamanda geçmiyoring
Sabaha adet olursam şaşırmam aşko bu ağrılar bana adet gibi geldi sağ kasığım ağrıyordu sürekli şuan sol çok saçma neyse aşkolar ben uyuyorum sabah erken uyandım uykum geldi resmen öptüm sizi iyi geceler M mucizeOldu Demgey3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…