Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım gibi sende aynı bekle bekle bence de o zamana. Kadar hem test de gelmıs olur bende doktoru arıcam birazda. Cano

Canim bir daha bu testten alma bu hep silik cikariyor dediğin gibi varsa koyulasma olmasi gerekirdi zaten

Bence de bak ne guzel düşünmüşsün mis işte kafana takmadan korunmadan ılıskıy eğir bu süre de işte

Bunlardan gördüm günaydın sanki ince değilde kalınlaşmaya başlamış ve sanki pembemsi kan vermen en iyisi canım dualarım seninle

Evet okumuştum akışına bıraksak biraz rahat olsak herşey daha kolay olacak bizim için ama yok yapamıyoruz hep çok fazla bilgiden bunlar

Bence var ama koş sen kan ver de kesinleşsin bebeğin seninledir ve öyledir de

Canim bir daha bu testten alma bu hep silik cikariyor dediğin gibi varsa koyulasma olmasi gerekirdi zaten
Aşko bu her gün yaptığım test değil dün eşime aldırmıştım bide değişik markayla deneyeyim after10 diye bi marka dün akşam yaptım bundanda silikti bu sabah yaptım yine silik bide artımedin kaset testini al demiştim çubuk test vermişler ondada gölge var baksana kuzum kan dönücü bekliyorum zaman geçmiyor

Eklentiler

• AA2701FA-7B2A-4604-9661-CA07F397D625.webp
    25 KB · Görüntüleme: 38
  • 90FB94CA-0EA9-44E9-A022-074EC9BA9889.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 37
  • 9DB43F49-81D3-4D31-B61B-7D985C4356D6.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 41
Yoksa bile diyelim ki yok her markada çıkmaz ki ama dimi o yüzden bence gebelik. Var yeni tutunuyor canım ciğerim ancak

Bunlardan gördüm günaydın sanki ince değilde kalınlaşmaya başlamış ve sanki pembemsi kan vermen en iyisi canım dualarım seninle
Sağol canım kan verdim bekliyorum yarım saat oldu bir saate çıkar artık inşallah çünkü testimdede görebiliyormusun aşko onu atmamıştım göremezsiniz belki diyede

Eklentiler

• 60ED3BC4-B34B-420E-A946-4AC84F26F011.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 33
  • 4AF320D6-0F29-4743-8079-6473F756718D.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 35
Geçecek zaman güzel gebe gelecek içini rahat tut bakayım seni seviyoruz kalbimiz seninle ve eğer olmazsa bir markadan birisi yanılır

Yoksa bile diyelim ki yok her markada çıkmaz ki ama dimi o yüzden bence gebelik. Var yeni tutunuyor canım ciğerim ancak
İnşallah öyledir kuzum bende o yüzden sinirlendim her testte çıkıyorsa vardır e varsa azcık koyu çıksana be dedim çıktım kana koştum

İnşallah öyledir kuzum bende o yüzden sinirlendim her testte çıkıyorsa vardır e varsa azcık koyu çıksana be dedim çıktım kana koştum
Valla zamanla oluyor kötülük arada baya bir zaman geçiyor koyulaşsana kadar değerler az oluyor belki ama kan daha iyi 2 güne bir kan verirsin daha kolay daha emin az kaldı bekleyelim bakalım

Valla zamanla oluyor kötülük arada baya bir zaman geçiyor koyulaşsana kadar değerler az oluyor belki ama kan daha iyi 2 güne bir kan verirsin daha kolay daha emin az kaldı bekleyelim bakalım
Benim doktorum şimdi gebelik çıksa seni kese tarihine kadar görmek istemiyorum dicek biliyorum ahahahaha çünkü sinir oluyor erken test yapmaya strese yükseliyor mu falan stresini hiç istemiyor

Gerçekten sinir bozucu bu silik çizgiler insanı muallakta bırakıyor bence de kan ver kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…