- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.321
Benım gibi sende aynı bekle bekle bence de o zamana. Kadar hem test de gelmıs olur bende doktoru arıcam birazda. CanoAskim ben klomen kullandim 1-2 gun gecikir diye test alip yapmicam ama olsaydi zaten 13. Gun test yapmistim cikardi. Bence klomenin geciktirmesi. Bide fitil kullandim bu ay oda etkilemistir belki. Hic sanmiyorum bebek oldugunu düşünmüyorum. Test netten siparis verdim. Onun gelmesi eger adet olmazsam gecikmeme denk gelir. Klomen kullandigim ay lh pikinin 18. Günü regl oluyorum normalde ise lh pikinin 16. Gunu oluyorum
Ay cok heyecanlı beVerdim kan bir buçuk saate çıkacak inşallah görelim bakalım
Canim bir daha bu testten alma bu hep silik cikariyor dediğin gibi varsa koyulasma olmasi gerekirdi zatenGünaydın aşkolar böyle olmayacak bu silikler benim sinirimi bozdu daha çok netleşmesi gerekiyordu diye düşünüyorum test yapalı 4. Gün oldu bugün bata 5 kaldı hala gölge hala silik kan vermeye gidiyorum varsa var yoksa yok göreyim tepem attı iyice ne olduğu belli değil bi türlü
Mucizemmm16 @Demgey3 Ginnys iyilikperisi92 M mucizeOldu iyilikperisi92 @Veziir @Random3 @raainbow @melek076 fnd_50 cans16 ve etiketleyemediğim diğer canlar bugünki testimide atıyorum size
Bence de bak ne guzel düşünmüşsün mis işte kafana takmadan korunmadan ılıskıy eğir bu süre de işteÇok haklısın bebeğim doktorlar bizim için var nasılsa hatta birine güvenmezsem diğerine giderim o sonuçta onların işi de bu ben gittiğimde sadece normal kan testi aldılar ama hormon falan bakılmadı tabi bir yıl sonrasına gel dediler onlar için hani olurda bir yıl içinde gebelik elde edemezsem anca o zaman bakacaklar eşimde o zaman sma testi vermişti hala çıkmadı düşün 2 ay oldu başka bir test istemediler henüz bizden aöa 2-3 ay daha deneyeceğim bebek için baktım olmazsa 1 sene beklemeyemem özelde falan baktırırım herşeye içim rahat olsun en azından
Bunlardan gördüm günaydın sanki ince değilde kalınlaşmaya başlamış ve sanki pembemsi kan vermen en iyisi canım dualarım seninleGünaydın aşkolar böyle olmayacak bu silikler benim sinirimi bozdu daha çok netleşmesi gerekiyordu diye düşünüyorum test yapalı 4. Gün oldu bugün bata 5 kaldı hala gölge hala silik kan vermeye gidiyorum varsa var yoksa yok göreyim tepem attı iyice ne olduğu belli değil bi türlü
Mucizemmm16 @Demgey3 Ginnys iyilikperisi92 M mucizeOldu iyilikperisi92 @Veziir @Random3 @raainbow @melek076 fnd_50 cans16 ve etiketleyemediğim diğer canlar bugünki testimide atıyorum size
Yarina randevu almistim bende iptal etcem adet olmadim ki gerek yokBenım gibi sende aynı bekle bekle bence de o zamana. Kadar hem test de gelmıs olur bende doktoru arıcam birazda. Cano
Yat aşkom dinlen biraz
Evet okumuştumAhahaha sorma ya valla arkadaşım geçen ay benim zorumla test aldı yaptı yok diye bırakmış yok diye msj atmış bana görüntülü aradım ben baktırmasam anlamayacak bayağı belirgin bir silik vardı hamilesin diyorum yok be kırmızı değil ki o çizgi diyor kırmızı mı olmak zorunda biz gölge görsek seviniyoruz kız kırmızı değil diyor aldım götürdüm kan vermeye gece hayta dedim 15-20 arasında çıkar bu değer dedim öğrendik ki 18 hcg yemin ederim doktor gibi hatunsun dediama kendimde kaç silik gördüm ama emin olamıyorum hep bi endişe hep bi soru işareti
Bence var ama koş sen kan ver de kesinleşsinGünaydın aşkolar böyle olmayacak bu silikler benim sinirimi bozdu daha çok netleşmesi gerekiyordu diye düşünüyorum test yapalı 4. Gün oldu bugün bata 5 kaldı hala gölge hala silik kan vermeye gidiyorum varsa var yoksa yok göreyim tepem attı iyice ne olduğu belli değil bi türlü
Lütfen etiketle derse geldim benVerdim kan bir buçuk saate çıkacak inşallah görelim bakalım
Aşko bu her gün yaptığım test değil dün eşime aldırmıştım bide değişik markayla deneyeyim after10 diye bi marka dün akşam yaptım bundanda silikti bu sabah yaptım yine silik bide artımedin kaset testini al demiştim çubuk test vermişler ondada gölge var baksana kuzumCanim bir daha bu testten alma bu hep silik cikariyor dediğin gibi varsa koyulasma olmasi gerekirdi zaten
Yoksa bile diyelim ki yok her markada çıkmaz ki ama dimi o yüzden bence gebelik. Var yeni tutunuyor canım ciğerim ancakAşko bunca silikten sonra beşin altında çıkarsa hiç umutlanmaya gerek yok en kesin sonuç kan testi yani benim daha 5 günüm var geç döllenme olmuş olsa çıkmayabilir ama testler silik gösteriyor varsa kanda mutlaka çıkar sabah çubuk testte bile gölge çıktı
Sağol canım kan verdim bekliyorum yarım saat oldu bir saate çıkar artık inşallah çünkü testimdede görebiliyormusun aşkoBunlardan gördüm günaydın sanki ince değilde kalınlaşmaya başlamış ve sanki pembemsi kan vermen en iyisi canım dualarım seninle
Geçecek zaman güzel gebe gelecek içini rahat tut bakayım seni seviyoruz kalbimiz seninle ve eğer olmazsa bir markadan birisi yanılırAşko bu her gün yaptığım test değil dün eşime aldırmıştım bide değişik markayla deneyeyim after10 diye bi marka dün akşam yaptım bundanda silikti bu sabah yaptım yine silik bide artımedin kaset testini al demiştim çubuk test vermişler ondada gölge var baksana kuzumkan dönücü bekliyorum zaman geçmiyor
İnşallah öyledir kuzum bende o yüzden sinirlendim her testte çıkıyorsa vardır e varsa azcık koyu çıksana be dedim çıktım kana koştumYoksa bile diyelim ki yok her markada çıkmaz ki ama dimi o yüzden bence gebelik. Var yeni tutunuyor canım ciğerim ancak
Valla zamanla oluyor kötülük arada baya bir zaman geçiyor koyulaşsana kadar değerler az oluyor belki ama kan daha iyi 2 güne bir kan verirsin daha kolay daha emin az kaldı bekleyelim bakalımİnşallah öyledir kuzum bende o yüzden sinirlendim her testte çıkıyorsa vardır e varsa azcık koyu çıksana be dedim çıktım kana koştum
Benim doktorum şimdi gebelik çıksa seni kese tarihine kadar görmek istemiyorum dicek biliyorum ahahahahaValla zamanla oluyor kötülük arada baya bir zaman geçiyor koyulaşsana kadar değerler az oluyor belki ama kan daha iyi 2 güne bir kan verirsin daha kolay daha emin az kaldı bekleyelim bakalım
Bence de iptal et duruma göre davranırsın bende aradım açmıyorlar ya burda ki formdakı yazıları okudum kuzu asılama kolaymış ya yaparım bendeYarina randevu almistim bende iptal etcem adet olmadim ki gerek yok
Gerçekten sinir bozucu bu silik çizgiler insanı muallakta bırakıyor bence de kan ver kuzumGünaydın aşkolar böyle olmayacak bu silikler benim sinirimi bozdu daha çok netleşmesi gerekiyordu diye düşünüyorum test yapalı 4. Gün oldu bugün bata 5 kaldı hala gölge hala silik kan vermeye gidiyorum varsa var yoksa yok göreyim tepem attı iyice ne olduğu belli değil bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?