- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #26.381
Aşkım gölge var görüyo musun sen ben görüyorum da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkım gölge var görüyo musun sen ben görüyorum da
Öyle kuzum nasipYaaa kuzum kan vermeye gidiyorum mesajına çok heyecanlanmıştım güzel haberler alacağımızı düşünüyordum ama nasıl o silik çizgiler çıkıyor anlamıyorum insanın duyguları ile oynuyorlarhayırlısı olsun kuzum üzülme sakın ama mutlaka hormonlara bakılsın bi bakalım nasılmış hormonlar
![]()
Aşko 1.20 değerim her zaman böyle çıkıyor benim nasipAşkım nasıl yok ya ☹ dur bi bekleyelim bakalım kaç çıktı değerin bebeğim
Ayyy evet güzel haber en sevdiğim duymak istediğim şuan ihtiyacım olanKızlar çok güzel haberlerle gelicem sıkı durun yazıcam akşamR Random3 @iyilikperisi92
_Umutlu_Pozitif_
Demgey3 @My_Moonlight06 M Mavimiresl @partalina_ M mucizeOldu @Kubus @raainbow
Mucizemmm16
Geldim eve hepsini attım aşko öyleymiş demek ki bilemedim en çokta doktorun yüz ifadesi üzüyor beni bunu ikinci kez yaşadım birinciden sonra bi daha aynı yaşamamayı düşünmüştüm doktor bile ne diyeceğini bilemiyor o anda sana üzülüyor gözlerinden anlıyorsun ya o am vuruluyorsun işteAma Bu kadar pozitif test yalancı pozitif mi yani![]()
Tamam bizde bir kere kaçıralım yanlışlıkla cidden kızKuzenim geçen ay evlendi 20 yaşında. Eşi de Almanya'da yaşıyor. Şimdi vize işlemleriyle falan uğraşıyorlar ve en az 6 ay daha burada. Az önce aradı diyor ki "abla biz bi kere kaçırdık yanlışlıkla. 37 gün oldu ben hala regl olmadım" falan. Normalde de geç oluyor zaten. Belirti melirti her şeyi konuştuk tabii. E gebelik olursa ben aldırmak zorunda kalırım. Bi düzenimiz yok daha, ben burda mı doğurucam olursa diyor. Dedim senin kafanı kırarım çocuk, bak biz ne mücadeleler veriyoruz. Doğru dua et, istemiyorum falan da deme. Git hemen test al bana foto yolla. Biliyosun hobim test incelemek dedimdaha çok küçük ama hayırlısı bakalım şimdi bi de ondan test bekliyorum heyecan yaptım
![]()
aşkım siz ne zamandır deniyorsunuzGeldim eve hepsini attım aşko öyleymiş demek ki bilemedim en çokta doktorun yüz ifadesi üzüyor beni bunu ikinci kez yaşadım birinciden sonra bi daha aynı yaşamamayı düşünmüştüm doktor bile ne diyeceğini bilemiyor o anda sana üzülüyor gözlerinden anlıyorsun ya o am vuruluyorsun işte![]()
Bilmiyom ki keramet onda heraldeTamam bizde bir kere kaçıralım yanlışlıkla cidden kızeğer gebeyse maşallahhhh
![]()
Aşkım hiç üzülme olur muÖyle kuzum nasip
Aşko 1.20 değerim her zaman böyle çıkıyor benim nasip![]()
Ay bize de kesin haber ver kuzum valla merak ettimKuzenim geçen ay evlendi 20 yaşında. Eşi de Almanya'da yaşıyor. Şimdi vize işlemleriyle falan uğraşıyorlar ve en az 6 ay daha burada. Az önce aradı diyor ki "abla biz bi kere kaçırdık yanlışlıkla. 37 gün oldu ben hala regl olmadım" falan. Normalde de geç oluyor zaten. Belirti melirti her şeyi konuştuk tabii. E gebelik olursa ben aldırmak zorunda kalırım. Bi düzenimiz yok daha, ben burda mı doğurucam olursa diyor. Dedim senin kafanı kırarım çocuk, bak biz ne mücadeleler veriyoruz. Doğru dua et, istemiyorum falan da deme. Git hemen test al bana foto yolla. Biliyosun hobim test incelemek dedimdaha çok küçük ama hayırlısı bakalım şimdi bi de ondan test bekliyorum heyecan yaptım
![]()
Herkese günaydınnn,lisAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv M Mavimiresl @Veziir @Cgh_Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu R Random3 @iyilikperisi92
@ucge @bilemegec 23 Ağustos
@mehrunnisa 3 Eylül
@loirily 6 Eylül
@mia3537 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül @fnd_50 13 Eylül @fatsek 13 Eylül @Lockaw 16 Eylül @Aden2023 17 Eylül @mavilihayat00 18 Eylül @lavinya- 19 Eylül @Ardnlina 21 Eylül @ecevekedileri 22 Eylül @partalina_ 25 Eylül M Mavimiresl 26 Eylül @iyilikperisi92 27 Eylül @Lale95 Eylül 2023 @sevdaluk1911 30 Eylül @Sevgicik 30 Eylül @Marget-harry 1 Ekim M mucizeOldu 1 Ekim @Emine Ozcan 2 Ekim @Mervenur277 3 Ekim @Veziir 4 Ekim @Sevm57 6 Ekim @My_Moonlight06 8 Ekim @bitliKedi 9 Ekim @1fafeyla 10 Ekim @Minicikfzt 11 Ekim @Fang 11 Ekim @asunny @Cey1an 15 Ekim @Feyzacim 15 Ekim @Yagmur45thr 18 Ekim @ad000 18 Ekim @Annabelle1 24 Ekim _Umutlu_Pozitif_
29 Ekim Demgey3
3 Kasım @Cgh 8 Kasım @Safiye19 9 Kasım @Marulkafakz 9 Kasım @Sunshine597 @melek076 11 Kasım R Random3 16 Kasım @Melekonline 17 Kasım @raainbow 19 Kasım @caca3344 21 Kasım
Kızlar bat 20 ekimdi sabah test yaptım pozitif görünüyor testlerin yanlış çıkma ihtimali var mıdır acaba emin olamadım ..Böyle pozitif çıkıp kanda negatif çıkanlar oldu mu hicAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv M Mavimiresl @Veziir @Cgh_Umutlu_Pozitif_ M mucizeOldu R Random3 @iyilikperisi92
@ucge @bilemegec 23 Ağustos
@mehrunnisa 3 Eylül
@loirily 6 Eylül
@mia3537 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül @fnd_50 13 Eylül @fatsek 13 Eylül @Lockaw 16 Eylül @Aden2023 17 Eylül @mavilihayat00 18 Eylül @lavinya- 19 Eylül @Ardnlina 21 Eylül @ecevekedileri 22 Eylül @partalina_ 25 Eylül M Mavimiresl 26 Eylül @iyilikperisi92 27 Eylül @Lale95 Eylül 2023 @sevdaluk1911 30 Eylül @Sevgicik 30 Eylül @Marget-harry 1 Ekim M mucizeOldu 1 Ekim @Emine Ozcan 2 Ekim @Mervenur277 3 Ekim @Veziir 4 Ekim @Sevm57 6 Ekim @My_Moonlight06 8 Ekim @bitliKedi 9 Ekim @1fafeyla 10 Ekim @Minicikfzt 11 Ekim @Fang 11 Ekim @asunny @Cey1an 15 Ekim @Feyzacim 15 Ekim @Yagmur45thr 18 Ekim @ad000 18 Ekim @Annabelle1 24 Ekim _Umutlu_Pozitif_
29 Ekim Demgey3
3 Kasım @Cgh 8 Kasım @Safiye19 9 Kasım @Marulkafakz 9 Kasım @Sunshine597 @melek076 11 Kasım R Random3 16 Kasım @Melekonline 17 Kasım @raainbow 19 Kasım @caca3344 21 Kasım
Ayyy kuzu heyecanla bekliyoreeeeKızlar çok güzel haberlerle gelicem sıkı durun yazıcam akşamR Random3 @iyilikperisi92
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
Aşkım bide hormonlarına bakılsın bakalım neymiş ne değilmiş çok heyecanlanmıştım o yalancı çizgilerin ben var yaÖyle kuzum nasip
Aşko 1.20 değerim her zaman böyle çıkıyor benim nasip![]()
Kanda negatif mi cıktı canım bunun yanlış olma ihtimali nerdeyse % 0 daHerkese günaydınnn,lis
Kızlar bat 20 ekimdi sabah test yaptım pozitif görünüyor testlerin yanlış çıkma ihtimali var mıdır acaba emin olamadım ..Böyle pozitif çıkıp kanda negatif çıkanlar oldu mu hic
Doktorların acıklı bakışları zatenGeldim eve hepsini attım aşko öyleymiş demek ki bilemedim en çokta doktorun yüz ifadesi üzüyor beni bunu ikinci kez yaşadım birinciden sonra bi daha aynı yaşamamayı düşünmüştüm doktor bile ne diyeceğini bilemiyor o anda sana üzülüyor gözlerinden anlıyorsun ya o am vuruluyorsun işte![]()
Yaaa gerçekten miKanda negatif mi cıktı canım bunun yanlış olma ihtimali nerdeyse % 0 da![]()
Büz ağzını aşko konuşamasınKuzenim geçen ay evlendi 20 yaşında. Eşi de Almanya'da yaşıyor. Şimdi vize işlemleriyle falan uğraşıyorlar ve en az 6 ay daha burada. Az önce aradı diyor ki "abla biz bi kere kaçırdık yanlışlıkla. 37 gün oldu ben hala regl olmadım" falan. Normalde de geç oluyor zaten. Belirti melirti her şeyi konuştuk tabii. E gebelik olursa ben aldırmak zorunda kalırım. Bi düzenimiz yok daha, ben burda mı doğurucam olursa diyor. Dedim senin kafanı kırarım çocuk, bak biz ne mücadeleler veriyoruz. Doğru dua et, istemiyorum falan da deme. Git hemen test al bana foto yolla. Biliyosun hobim test incelemek dedimdaha çok küçük ama hayırlısı bakalım şimdi bi de ondan test bekliyorum heyecan yaptım
![]()
Aşkım baya hamilesin sağlıkla kucağına al inşallahYaaa gerçekten miçok tecrübesiz olduğum bir konu o yüzden sormak istedim kesin var mıdır diye… kan testini yarın vereceğim
![]()
Bekliyoruz kuzuuKızlar çok güzel haberlerle gelicem sıkı durun yazıcam akşamR Random3 @iyilikperisi92
_Umutlu_Pozitif_
Mucizemmm16
Al bak askoBüz ağzını aşko konuşamasınhadi bakalım merak ettim bende
![]()