Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fos🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 iyilikperisi92 R raainbow M Mavimiresl R Random3 Lale95 Lale95 miraclebeyb miraclebeyb @canancan11
Canım rahim duvari kalinlaştiginda adet olunmaz ki hamilelik olur ilaç falan içme bekle regl gününü
İnşaallah hamilelik olur sevinirsin
Ve bir daha emin oldunuz ki,erkenden gebelik testi yapmak gereksiz birşey🫤🫤🫤

Ah kuşum seni de yanılttı testler. Bence ortak bir kararla artık erken gebelik testlerini bırakalım kızlar😬 Her şeyde bir hayır vardır kuzum ne yapalım Bir sonraki ayı yine beraber bekleriz inşallah burası sana bana hepimize iyi geliyor diye düşünüyorum birbirimizi oyalıyoruz sohbet ediyoruz Dertlerimizi dinliyoruz en azından hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay güzel haberleri alacağız ❤️❤️
Yok valla testlerede kızmıyorum çok fazla hassaslar ahahaha 😂😂😂 bakalım aşko hormonlar azalan baktırırım ona göre yol alırım

Canım rahim duvari kalinlaştiginda adet olunmaz ki hamilelik olur ilaç falan içme bekle regl gününü
İnşaallah hamilelik olur sevinirsin
Ve bir daha emin oldunuz ki,erkenden gebelik testi yapmak gereksiz birşey🫤🫤🫤
Yok aşko adet olunacağı zamanda rahim duvarı kalınlaşıyor sonra dökülüyor adet olunuyor kendimi avutmayacağım adet olacakmışım mis gibi😂😂😂 aman netliğe kavuşunca rahatladım nasip kısmet

Yok aşko adet olunacağı zamanda rahim duvarı kalınlaşıyor sonra dökülüyor adet olunuyor kendimi avutmayacağım adet olacakmışım mis gibi😂😂😂 aman netliğe kavuşunca rahatladım nasip kısmet
Bilemedim kuzum ,bizde ultrasonda muayene zamani rahim duvari inceldiğini gördüğunde adet olacagini söyler,miometriyası kaç katli kaç mm olduğuna göre anlaşılır gebelikmi adet mi
İnşaallah hakkında hayirlisi neyse o olur canım 🤲🏻

Yok aşko benim hep 1,20 çıkar yine 1.20 çıkmış umudum yok burdan belli ki benim hormonlarda bi sıkıntı var adetinin 2-3 veya 4. Günğ gel hormonlara bakalım dedi eşimle gideyim oda sperm testi verir en azından baktırmış oluruz ne varsa ona göre hareket ederiz 10. Ay bu ay deneyeli bir sıkıntı olmasa olurdu bence ya hormonlarda yada yumurtlamada yada spermde bir sorun olabilir bilmiyoruz sonuçta
Benım de hep 1.20 ya 😀

Gebelik YOK canlar adet olunca gelcem hormonlara baktırcam kist yok ultrasonda baktı rahim duvarın adet olcak gibi kalınlaşmış dedi kanamaları lekelenmeleri söyledim hormonlara bakalım anlarız dedi anlayacağınız ben bu ay fos🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys M mucizeOldu iyilikperisi92 iyilikperisi92 R raainbow M Mavimiresl R Random3 Lale95 Lale95 miraclebeyb miraclebeyb @canancan11
Yaaa öyle miymiş? 🙄 Ama gebeliğe hazırlanırken de rahim duvarı kalınlaşmaz mı? Hala zamanın var, yine de umut etmekten yanayım ben. Yoksa da bi kontrole gidersin kafan rahat eder kuzum

Dur hele bı daha regline var rahim kalınlaşması hem gebeliğe de hazırlık olunca da olur. Değerin ne kuzu ?

Yok aşko benim hep 1,20 çıkar yine 1.20 çıkmış umudum yok burdan belli ki benim hormonlarda bi sıkıntı var adetinin 2-3 veya 4. Günğ gel hormonlara bakalım dedi eşimle gideyim oda sperm testi verir en azından baktırmış oluruz ne varsa ona göre hareket ederiz 10. Ay bu ay deneyeli bir sıkıntı olmasa olurdu bence ya hormonlarda yada yumurtlamada yada spermde bir sorun olabilir bilmiyoruz sonuçta
Ama Bu kadar pozitif test yalancı pozitif mi yani 😔

Yaaa kuzum kan vermeye gidiyorum mesajına çok heyecanlanmıştım güzel haberler alacağımızı düşünüyordum ama nasıl o silik çizgiler çıkıyor anlamıyorum insanın duyguları ile oynuyorlar 🥺🥺🥺 hayırlısı olsun kuzum üzülme sakın ama mutlaka hormonlara bakılsın bi bakalım nasılmış hormonlar ❤️

Yaaa kuzum kan vermeye gidiyorum mesajına çok heyecanlanmıştım güzel haberler alacağımızı düşünüyordum ama nasıl o silik çizgiler çıkıyor anlamıyorum insanın duyguları ile oynuyorlar 🥺🥺🥺 hayırlısı olsun kuzum üzülme sakın ama mutlaka hormonlara bakılsın bi bakalım nasılmış hormonlar ❤️
Asko haber et bizi

Back
X