Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekliyoruz kuzuu

Bu arada test yaptim bugun bat gunum degisik bi akıntımda var. Test negatif 🤷🏼‍♀️ Yarin icin randevu almistim iptal edecektim etmiycem gidicem mecbur
Sensin negatif😂😂 aşko nasıl negatif ya 🙄 resimde atmamışsın zaten küstüm işteeeğğğ 😒 yarın neymiş anlarız bebeğim güzel haberler gelicek senden inanıyorum 😍😍😍

Geldim eve hepsini attım aşko öyleymiş demek ki bilemedim en çokta doktorun yüz ifadesi üzüyor beni bunu ikinci kez yaşadım birinciden sonra bi daha aynı yaşamamayı düşünmüştüm doktor bile ne diyeceğini bilemiyor o anda sana üzülüyor gözlerinden anlıyorsun ya o am vuruluyorsun işte😜😜😜
Anlıyorum seni canım ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar ki yani o testlere imkansız geliyor ben inanmak bile istemiyorım seninde çok iyi anlıyorum.

Sensin negatif😂😂 aşko nasıl negatif ya 🙄 resimde atmamışsın zaten küstüm işteeeğğğ 😒 yarın neymiş anlarız bebeğim güzel haberler gelicek senden inanıyorum 😍😍😍
Oyy annemmm agzini yerim al sen yeterki iste test

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    81,6 KB · Görüntüleme: 33
Bana kizacaksin ama ben mfk senin dengeni bozdugunu düşünüyorum 🙈

O zaman bana da kızacak aşko bende öyle düşünüyorum 🙈🙈🙈 beni korursun dimiii😂😂

Yok kızmıcam 😂ama adamın ürünlerini kötüleyemem sonuçta ben kendimde bişey olup olmadığını bilmiyorum belki hormonlarımda sıkıntı var oyüzden ben ürünler için ondandır diyemem bide bu lekelerim onu kullanmadan öncede bazı aylarda oluyordu ben bundan doktora gitmiştim zaten parça alındı rahimden temiz çıktı sebepsiz denildi demek ki sebepsiz değil bişey var altında illaki

Kuzenim geçen ay evlendi 20 yaşında. Eşi de Almanya'da yaşıyor. Şimdi vize işlemleriyle falan uğraşıyorlar ve en az 6 ay daha burada. Az önce aradı diyor ki "abla biz bi kere kaçırdık yanlışlıkla. 37 gün oldu ben hala regl olmadım" falan. Normalde de geç oluyor zaten. Belirti melirti her şeyi konuştuk tabii. E gebelik olursa ben aldırmak zorunda kalırım. Bi düzenimiz yok daha, ben burda mı doğurucam olursa diyor. Dedim senin kafanı kırarım çocuk, bak biz ne mücadeleler veriyoruz. Doğru dua et, istemiyorum falan da deme. Git hemen test al bana foto yolla. Biliyosun hobim test incelemek dedim 🤣 daha çok küçük ama hayırlısı bakalım şimdi bi de ondan test bekliyorum heyecan yaptım 🙈😁
Aşko bende dün gece eltimle konuştum daha doğrusu bana mesaj atmış biz ikimizde aynı kahveyi içiyoruz tadı değişik gelince ben ona o bana sorar dün gece seninde kahveden miden bulanıyo mu diye mesaj atmış bende yooo dedim ardından adet oldun mu dedim olmamııışşş😂😂😂 ne güzel işte diyorum istemiyorum olmaz diyo beni deli edicek 😬 bak dedim benim böyle böyle oldu benim yumurtalıkları sana devredelim olmaz mı diyo dedim yok sen doğur biz sevelim benden geçtiğğ🤣🤣 bugün de sordum bakalım ne yazcak

Kolaymis kuzum smear gibi. Test yaptim negatif yarin gidicem kuzu doktora
Ay ins sen hamışesindir de gerk kalmaz
Git git bekleme madem 2 yi istiyorsun sende geç kalma cano
Bizim de 4 de randevu baksın bakalım yol cızıcek valla simir hsg den daha zor

Yok kızmıcam 😂ama adamın ürünlerini kötüleyemem sonuçta ben kendimde bişey olup olmadığını bilmiyorum belki hormonlarımda sıkıntı var oyüzden ben ürünler için ondandır diyemem bide bu lekelerim onu kullanmadan öncede bazı aylarda oluyordu ben bundan doktora gitmiştim zaten parça alındı rahimden temiz çıktı sebepsiz denildi demek ki sebepsiz değil bişey var altında illaki
Çok şükür çok korktum😂🙈 aşkım ürünler kötüdür demiyorum ben sadece etkiliyo diyorum ama dediğin gibi öncesinde de varsa bişey çıkmadıysa belki olabilen bişeydir normaldir o zaman parça da alınmış zaten aşkım bişey olsa çıkardı şu hormon testlerine de bakalım bi inşallah onlarda güzel çıkar aşkısı 🤲🏻🤲🏻❤ ne zaman yaptırcaksın bebeğim onları

Ay bize de kesin haber ver kuzum valla merak ettim 🤣 vayy beee biz malzemeye boğuyoruz yumoşları bol malzemos yapıyoruz her gün neredeyse ama fosss 🤣🤣🤣 diyorum keramet bir günlük ilişkide yaaaa 🤣🤣🤣
Yok yok negatifmiş 😁 rahatladı tabii
Büz ağzını aşko konuşamasın🤣🤣🤣 hadi bakalım merak ettim bende 😍😍
Negatifmiş kuzu, daha erken zaten yaa önce bi kendi büyüsün 😁 annesiyle (teyzemle) aramda 2 yaş var o yüzden benim kızım gibi, elimde büyüdü. Daha çocuk gözümde yaa
Aşko bende dün gece eltimle konuştum daha doğrusu bana mesaj atmış biz ikimizde aynı kahveyi içiyoruz tadı değişik gelince ben ona o bana sorar dün gece seninde kahveden miden bulanıyo mu diye mesaj atmış bende yooo dedim ardından adet oldun mu dedim olmamııışşş😂😂😂 ne güzel işte diyorum istemiyorum olmaz diyo beni deli edicek 😬 bak dedim benim böyle böyle oldu benim yumurtalıkları sana devredelim olmaz mı diyo dedim yok sen doğur biz sevelim benden geçtiğğ🤣🤣 bugün de sordum bakalım ne yazcak
Amacım istemeyenlerin oluyor, isteyenlerin olmuyor işte adalet mi bu? Bi de bu istemeyenler niye hiç korunmuyor ben de onu anlamıyorum 🤣

Çok şükür çok korktum😂🙈 aşkım ürünler kötüdür demiyorum ben sadece etkiliyo diyorum ama dediğin gibi öncesinde de varsa bişey çıkmadıysa belki olabilen bişeydir normaldir o zaman parça da alınmış zaten aşkım bişey olsa çıkardı şu hormon testlerine de bakalım bi inşallah onlarda güzel çıkar aşkısı 🤲🏻🤲🏻❤ ne zaman yaptırcaksın bebeğim onları
Aynen aşko evlendiğim ilk sene yumurtalıkta kistim vardı o büyüme yapmıştı ozaman da lekeler yaşıyordum doktor kist yapmaz parça alıcam dedi narkoz vermişken kistinide alalım bu boyuttan küçülme olmaz sonu yine aldırman olcak dedi hem kisti aldı hem parça aldı kistide parçayıda patolojiye yolladı ikisininde sonucu temiz gelmişti bazen kadınlarda sebepsiz olabiliyor bir sorun görünmüyor demişti o seneden beri devam etti ama böyle her ay gelmiyordu bazı aylar leke leke bu ay çok geldi bana ama amaaan takılmıyorum aynen hormonlara bi baktırayım eşimle gitcem oda bi sperm testi verir hem baktırmış oluruz komple nasip kısmet❤️❤️

Kuzenim geçen ay evlendi 20 yaşında. Eşi de Almanya'da yaşıyor. Şimdi vize işlemleriyle falan uğraşıyorlar ve en az 6 ay daha burada. Az önce aradı diyor ki "abla biz bi kere kaçırdık yanlışlıkla. 37 gün oldu ben hala regl olmadım" falan. Normalde de geç oluyor zaten. Belirti melirti her şeyi konuştuk tabii. E gebelik olursa ben aldırmak zorunda kalırım. Bi düzenimiz yok daha, ben burda mı doğurucam olursa diyor. Dedim senin kafanı kırarım çocuk, bak biz ne mücadeleler veriyoruz. Doğru dua et, istemiyorum falan da deme. Git hemen test al bana foto yolla. Biliyosun hobim test incelemek dedim 🤣 daha çok küçük ama hayırlısı bakalım şimdi bi de ondan test bekliyorum heyecan yaptım 🙈😁
Ay kuzum öyle demesin benim hamileliğimden itibaren eşim almanyadaydı sadece doğumumda geldi geri gitti düşün 1.5 yaşındaydı oğlumuzu canlı gördüğünde 😍 evlendiğimizden çocuk 1.5 yaşına gelene kadar yanımızda olamadı bende kura gittim vize işlemleri falan geldik sonunda 🙏😍 yani eşim onun bebekliğini hiç göremedi o yüzden geldim 2 yıldır buraya ilk başta bende istemedim geldiğimizde evimizde hiç bir eşyamız yoktu ne tv ne halı ne koltuk düşünebiliyormusun 😕 ama bak şimdi herşeyim var çok şükür ama bebişi bekliyorum hep ilk başta aman durumumuz yok iyileşelim öyle yaparım diye diye sonuç her ay heyecanlı bi bekleyiş içindeyiz

Yok yok negatifmiş 😁 rahatladı tabii

Negatifmiş kuzu, daha erken zaten yaa önce bi kendi büyüsün 😁 annesiyle (teyzemle) aramda 2 yaş var o yüzden benim kızım gibi, elimde büyüdü. Daha çocuk gözümde yaa

Amacım istemeyenlerin oluyor, isteyenlerin olmuyor işte adalet mi bu? Bi de bu istemeyenler niye hiç korunmuyor ben de onu anlamıyorum 🤣
Valla bende anlamıyorum aşko nasıl adalet buuğğ🤣🤣🤣

Back
X