Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman aileden olmaz o iş zaten aşko tanınmayan doktor olcak ahahaha aşko görümcen bize yatış kağıdı versin biz tedavi istemeyiz orda takılırız hepberaber o bize en büyük tedavi gibi gelir

Gircez bide depresyonu deneyelim dedik
Şimdi güzelcee okudumm ve harika haber bu hatta sağlıklı olanları saklamaları falan orası film gibiydi yaa çok güzeel ben inanıyorum ilk seferde kavuşcaksınız siz bebişinize ayy kavuşmanız yaklaşıyor yavaş yavaş inşallah herşey güzel olcak

Aşko görümcen bize yatış raporu verse kafii sonrasını biz hallederik
Cidden bi yatış verse biz orda gerisini hallederdik arada bi kocalarla görüşmek lazm ama bebeyi nasıl yapcaz aklım hala orda
Dur aşko sabah sabah sürtünme diyor ya Biz zaten tüp bebiş işine girdik malum anca sürtünebileceğiz bu gidişle Korunmamız lazımmış hiç de sevmem
Günaaaydnnm deriim biz burda deli divane çırpınalm millet sürtünerek hamile kalsn bak çıldırııciiiğimmmm

Daha önce benim 258 çıktığında normal demişti doktorum ama o zaman adet olmamıştım. Luteal fazda mıydım neydim. Bi de fazları öğrendim dün Aşko internette adet döneminde 50nin altı olmalı diye okudum da bu baya yüksek geldi bana. Fazla östrojen de kilo aldırıyormuş. Hep zaten kilo yapanlar geliyor bana da Umarım iyidir ya bi de bu çıkmasın. Neyse şu an güzel enerjimi bozmayacağım ay nasıl özledim sizi dün yazamadım diye çatladım. Kaba salak tüm arkadaşlarımda olduğu gibi sizden de kıskanıyor her ilgiyi kendine istiyor

Aman aileden olmaz o iş zaten aşko tanınmayan doktor olcak ahahaha aşko görümcen bize yatış kağıdı versin biz tedavi istemeyiz orda takılırız hepberaber o bize en büyük tedavi gibi gelir
Tabii ya tedavi falan istemeyiz bizi bi tıksınlar aynı ortama biz orda kendimizi tedavi ederdik kız töbee töbee evrene saçma mesajlar yollamayalm bide
Ayy aşko ilk izlediğimde çok gülmüştüm acaba diyorum çocukken izlediğimde kınadım mı bunları naptım da bu hale geldim
Eşim içeri girer girmez bunu açtı aşko ordan geldi aklıma
Bilinçaltına yerleşmiş aşkooo sonrada gelmiş bulmuş seni yapcek bişi yok

Ya boşver kocaları aşko kafa dinlemeyi gidiyoruz görüşelim mi de bizi iyice mi delirtsinler sal bebe yi de isterse gelir istemezse de gelmek zorunda jshshahhaha

Ooo aşkım öncekine göre gayet iyi bence hiç sıkma canını halledilmiycek şey değil ❤❤ östrojenini bana yollayabilirsin bende kilo yapsın o
Kaba salak kız benimki de öyle bide bana diyo ki o telefonu sana yediririm şaka yapıyo biliyorum ama gıcık oluyorum bende o zaman o telefonu seniiiinnn diyip susuyorum aşko anladın sen

Canım bi öbürlerine de yapsana sana zahmet dersteyim de şu an pembeler 2 Side ayrı test
Bunların hassasiyeti daha düşük bence kuzum ama yine var gölge kendimin bembeyaz olanlarla kıyasladım ordan eminim

Eklentiler

• BACB97E7-ED76-49C9-AA74-074A63B88C35.webp
    110,7 KB · Görüntüleme: 31
Aşko elli tane referans aralığı vermişler. Galiba benimki erken folliküler faz oluyor adetin 2.günü. O da 62 üst sınır Üniversiteden teklif aldım beni direkt dekan yapacaklar tıp fakültesine

Ay valla aşkla okudum He :)
Allahım rabbım emeklerimizi boşa çıkartmasın kendım de de su an cok heyecanlıyım sende. De au an onu yaşadım emın ol
Cok sevindim senın adına peşini bırakmayın sakın salmayın mücadelenize devam edin
Bende bu asılama olmaz ise ikiyi bile dusunucem bende bırakmıcam
Doktor da bizden cok umutlu
Cok mutluyduk dün bizim de cok gjzel geçti muayne felan
Hadi artık bu grubun hepsi gebe kalsın valla hi billahı ya

Anladım aşko anlamaz olaydım gül gibi geçiniyoruz eşlerimizle maşallah Kız düzgün dua et östrojen fazlası da sıkıntılı bşymiş. Sen yiyerek al kilonu boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…