- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.889
- 528
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.801
Mümkün değil o fikir insanın aklına bir kez düşünce asla unutulmuyorKafadan at dicem de o da olmaz
Eksi bakiyeden yer onlar alacak akıl buluyor hiç merak etmeEvet çok doğru adet oldum diyip geçiyorsun başka bişeye yararını görmedimcidden bebe gelmeden akıl gitti dediğin gibi geldiğinde de kalan iki gramı götürse bize ne kaldı hiç hoş gelmemeye devam ederse benm o iki gramda gidecek haberi yok
Miratech daha önce yanlış sonuç verdigini duymuştum burdaKızlar bana da bir kaset test tavsiyesinde bulunur musunuz internetten isteyeceğim Miratech mi Artımed mi deneyimli arkadaşlarımdan yardım beklerim :)
Aaaa test mi kaçırdımRandom kız benim testlere de baksana ya
Günaydın canimmm,happy birthday babyyyyGünaydınnnn günaydınnnn galiba yaşımın ilk hediyesini aldımNe diyorsunuz güzellerim _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Mucizemmm16 @Demgey3 @Annabelle1 Ginnys @My_Moonlight06 ve diğer canlar
Bnce gölge var mavide gördüm 3. Fotoda gördümGünaydınnnn günaydınnnn galiba yaşımın ilk hediyesini aldımNe diyorsunuz güzellerim _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Mucizemmm16 @Demgey3 @Annabelle1 Ginnys @My_Moonlight06 ve diğer canlar
Öyle aşko Allah ol derse olur her türlü bekleyip döneceğiz kuzumYaa deli misin aşko sana vurana bizde vurarız taamm mıııaşkım olmıycak bişey değil kendi önüne engel koyma la millet bi kere de gebe kalıyo hatta bi süre önce bi arkadaşımız yazmıştı ta birlikte olmamasına vajinimus varmış ona rağmen gebe kalmış kadın düzenli ilişkin varken sen 21. Gün neden gebe kalamayasın hadi cevap ver bakalım şu hayatta herşey oluyo aşkısı imkansız diye bişey yok yeter ki Allah izin versin ❤
Evet aşko umut hep var ama ben sanmıyorum bunun bana rastlayacağını nasip kuzumAşkım bak ben test yaptırdığımda sağlık ocağında ki doktora 3 gün mü 5 gün mü ne geciktim dememe rağmen bana varsa da çıkmaz boşuna yapmış oluruz demişti daha da erkenmiş bebeğim her zaman erken cıkıcak diye bişey yok kitabikide olabilir aşkısı neden olmasın ki ❤❤❤ umut bizim için hep var olmazsa zaten işimiz zor❤
Söyle söyle doktora ama sebebini bizede söyle çok merk ediyorum@Annabelle1 Aşko nerdesin bak merak edip okuduğun başlıklardan konuşuyoruzinanırsan öyleymiş aşko
Yaa bende dedim geçer herhalde diye aşkım çok önemsemedim regli de falan geçer ama hala devam ediyo aklıma geldi belkide kuruluktan oluyo
Ben herşeyi düşünebilirim anlıkBunu düşüneceğiniz aklıma hiç gelmedi ya daha bu haberi vermeme çok var aşko
Hee yaa şu sürtünme olayını bi açalmYaa aşko sorma benim kaba sakal müdahale edip duruyor yine bana sardı. Telefona hep bakarsın bugün benimle ilgilen diyip duruyor. Film falan izledik işte napalım. Yarın geç gelecek doya doya yazıcamsürtünme konusunu açarız yine bak o konu çok ciddi
Aşko daha 6 gün var ama burda hemen kan veremiyorumAaaa test mi kaçırdım
Baktım şimdi birinde hafiften bi çizgi gördüm bebeğim ayyy hadi inşallah yaa ne güzel bi hediyekan verecek misin ya da yarın tekrarla. Kaç gün geçti yumurtlamadan?
Normalde silik çizgi vs görmem gözlerim sizler kadar keskin değil ama seninkini gördümAy bende görünce bi tedirgin oldum,ama yalniz kalamiyorum ki testi alt üst edip kurcalayayimyumurtlama 11ya 12günü olmalı
Cano onlar pembeler de ayrı 2 test hepsinde görüyorsun değil miGünaydın canimmm,happy birthday babyyyyinşaallah yeni yaşın sana uğur getirir testin de silik çizgiyi göruyorum
Aşko ben yakından hepsinden gördüm mavi daha belirgin evet pembeler 2 tane ayrı test ondan 2 tane yaptımBnce gölge var mavide gördüm 3. Fotoda gördüm
Ayy ortamaa baakrmısın bize iyi gelecek şey bu anladım benBen buna çok inandırdım bana uzman psikolog lazım hadi ara hemen geceden gidelim yatış işlemleri yapılsın
Ahahaha yok yok işte hepsi psikolojik
Ayyy çekirdekte alırız kolada alırız gece boyu misss gibi muhabbet
Ayy nee eğlenirz ne kafa dinleriz ama varyaaa ortamıda bulmuşuz mis gibiBak arıyoring
Oo hepsi psikolojikse tamam yüzde 1 milyon yatış
Ooff ortama bak beee başka türlü buluşamazdık zaten aşkolar çok iyi oldukafa dinleriz
Günaydınnn vaarr ben gördümmmGünaydınnnn günaydınnnn galiba yaşımın ilk hediyesini aldımNe diyorsunuz güzellerim _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Mucizemmm16 @Demgey3 @Annabelle1 Ginnys @My_Moonlight06 ve diğer canlar
Ayy okuyunca kendi yaşadıgım zaman geldi gözümün önüne bende aynı şeyleri yapıyordum elim hep karnmda uyuyordum resmen nasip olmadı tabiAynen kuzum çok kaptırma.. ben çok fazla yaşayamadım gebeliği ama keseyi görünce acayip olmuştum her gece elimi karnımın hatta rahmimin olduğu yere koyuyordum ayet el Kürsi filan okuyordum, git me bir yere nolur filan diyordum.. biliyor musun o keseyi gördüğüm gün eve gelince kendi kendime dedimki ben hemen britane daha doğurmak istiyorum daha birinci olmadan ikinciyi düşündüm o kese daha bebek bile yokken hissettiklerim çok güzeldi hamileliği yaşamak çok güzel bir duygu maalesef devam etmedi
Teşekkür ederim canımGünaydınnn vaarr ben gördümmmnice mutlu yaşlara bebisinle birlikte inşallah
Aşkımm doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlaraGünaydınnnn günaydınnnn galiba yaşımın ilk hediyesini aldımNe diyorsunuz güzellerim _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Mucizemmm16 @Demgey3 @Annabelle1 Ginnys @My_Moonlight06 ve diğer canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?