Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bana da bir kaset test tavsiyesinde bulunur musunuz internetten isteyeceğim Miratech mi Artımed mi deneyimli arkadaşlarımdan yardım beklerim :)

Eksi bakiyeden yer onlar alacak akıl buluyor hiç merak etme

Öyle aşko Allah ol derse olur her türlü bekleyip döneceğiz kuzum uyumuşum gece aşkolar ya ve cidden dayak yemiş gibi yorgunluk var üstümde dünün enkazı

Evet aşko umut hep var ama ben sanmıyorum bunun bana rastlayacağını nasip kuzum

Söyle söyle doktora ama sebebini bizede söyle çok merk ediyorum
Bunu düşüneceğiniz aklıma hiç gelmedi ya daha bu haberi vermeme çok var aşko
Ben herşeyi düşünebilirim anlık ama o haberleridr verceksn baksana doktor güzel konuşmuş
Hee yaa şu sürtünme olayını bi açalm

Ayy ortamaa baakrmısın bize iyi gelecek şey bu anladım ben benm görümcem psikolog ama aile içine bakmıyor prensip gereği nolcak iki ek atıverse
Bak arıyoring
Oo hepsi psikolojikse tamam yüzde 1 milyon yatış
Ooff ortama bak beee başka türlü buluşamazdık zaten aşkolar çok iyi oldu kafa dinleriz
Ayy nee eğlenirz ne kafa dinleriz ama varyaaa ortamıda bulmuşuz mis gibi

Ayy okuyunca kendi yaşadıgım zaman geldi gözümün önüne bende aynı şeyleri yapıyordum elim hep karnmda uyuyordum resmen nasip olmadı tabi ama o his bambaşkaymış benim ilk çocugum olucak nasip olursa diyorumki bide kalp atışı duysam herhalde nasıl koruyacagımı şaşırırım inşallah yakın zamanda bebişine kavuşursun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…