Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa senin bu heyecanın beni de heyecanlandırdı ve çoook mutlu oldum kuzucum değdi mi bak öyle bunalımlara girmene? Her şey yolunda gidecek demiştim, harika valla. Evet orada olman büyük şans. Ben pgt yaptıramicam demek ki inşallah 1den fazla embriyo olur, kardeşi de hazır olur minnoşun 35 ten sonra 2 tane koyabiliyorlarsa ben ikiz isterim valla benim de hemen yaptırasım geldi gaza geldim ahahaha ama bize daha çok var kocişko öyle didi başlıyor heyecanlı süreç her şey yolunda gidecek ve sen Kasım'da annesiiiin

Ayy bende geri gidip yatmak istiyooommm okul olmasa öküz gibi yatardım bu okul neden var he he
Sen doktora gitmeyecek misin aşkoo
Aaa eğitim şart valla bende şimdi kalkıcam kendime prenses kahvaltısı hazırlıcam tık modumu yakalayacağım inşallah

Aman aileden olmaz o iş zaten aşko tanınmayan doktor olcak ahahaha aşko görümcen bize yatış kağıdı versin biz tedavi istemeyiz orda takılırız hepberaber o bize en büyük tedavi gibi gelir
Öyle karalar bağlayıp depresif depresif oturmayacaksanız beni de alın aranızaŞöyle lise yaşlarımıza dönelim ya. Bebek falan düşünmeden çekelim polarları çekirdek korku filmi yapalım

Anladım aşko anlamaz olaydım gül gibi geçiniyoruz eşlerimizle maşallah Kız düzgün dua et östrojen fazlası da sıkıntılı bşymiş. Sen yiyerek al kilonu boşver
Yok Aşko benim yiyerek olmuyo o iş maşallah maşallah çok iyiyiz gelir birazdan benimkisi kestane toplıycakmış arkadaşlarıyla sonra da özel bi işi varmış mış delirticek beni söylemedi nolduğunu arayıp rahatsız ediyim mi şimdi özel işinin arasında

Aşko elli tane referans aralığı vermişler. Galiba benimki erken folliküler faz oluyor adetin 2.günü. O da 62 üst sınır Üniversiteden teklif aldım beni direkt dekan yapacaklar tıp fakültesine
Hayır aşkı folikülerq faz adetliyken olan faz işte kuzum yaz bak gör adet çıkacak sen takılma değerlere o işler doktorun işleri sen heyecanını yaşa ahahaha yaparlar aşko

Sen doktora gitmeyecek misin aşkoo
Aaa eğitim şart valla bende şimdi kalkıcam kendime prenses kahvaltısı hazırlıcam tık modumu yakalayacağım inşallah
Oohh mis gibi aşkım afiyet olsun ❤❤ bende kalkayım kahvaltı hazırlayıp kızımı uyandırayım ❤ kocam beyin önce kestane sonra da özel işi varmış aşko teşrif ederse gidicem hastaneye de unutmuştum hastaneyi aşko

Öyle karalar bağlayıp depresif depresif oturmayacaksanız beni de alın aranızaŞöyle lise yaşlarımıza dönelim ya. Bebek falan düşünmeden çekelim polarları çekirdek korku filmi yapalım
Aaaa ayıpsın bilim kurgu komedi korku filmi izler dururuz iş yok güç yok düşünce yok sorumluluk yok ne depresif takılcaz be

Erkeklerin kafadan lazım bize yemin ederim herşeyi unutabilmek en önemli şeyi bile hatırlamamak ohhh yaşa git

Aşko deme bak özlüyorum ❤ perihan teyzeeeee perihan teyzeeee nerdesin gelde zamanı geri al kurban olayım

Aşko belirti bulmak istiyosan yumurtlamayi değerlendirip öyle gideriz az deliydik biraz daha deliririz tamam mıı
Kalan iki kuruş aklımı delirtemicem aşkoo ben hiç bişey yokkende belirt buluyorum zaten boşver
Ben olsam aradm ne demek özel iş pardonnndaa noluyoruuuuzzz diye

Kalan iki kuruş aklımı delirtemicem aşkoo ben hiç bişey yokkende belirt buluyorum zaten boşver

Ben olsam aradm ne demek özel iş pardonnndaa noluyoruuuuzzz diye
Aşko dün akşam ekşın için yol yaptı özel işin ne olduğunu söylemezsen rüyanda görersin dedim ve söylemedi inşallah rüyasında da görememiştir

Aşkım yok pgt her yerde oluyor da devlet hst ve üniversitelerde yapmıyorlar. Sadece Ege yapıyormuş. Özel merkezlerin çoğu pgt yapıyor. Eğer istersen mutlaka gittiğiniz yerle görüşün. İkiz ben de çok istiyorum aşko ama tek olmak zorundaymış. Sen ikiz istersen eğer doktorunuz uygun görürse olağanüstü güzel bişey olur. Ben senin adına da çok umutlandım bunları öğrendikten sonra Kuzu maalesef kasımda hemen olmuyor yumurta toplamaları bile en erken 1.5 ay sonra olur. Bi de onların genetik sonuçları falan beklenecek. Ben çocuğu 2029da okula yazdıracaktım ama 2030a kalacak gibi

Evet aşko dün telefonda söyledi kestane toplıycaz sonra da özel bi işim var diye merdaneni yollar mısın aşko ee dedim hastaneye gitcez ya gideriz dedi çok rahat
Özel bir iş neymiş abacaaaa sana sörprayyzmııı yapacaaak ki dur şimdi ilerleyen saatlerde ben yollarım önce bi görelim neymiş özel işi içinde sen yoksan o işin beş merdane birden göndereceğim aşko

Aşko dün akşam ekşın için yol yaptı özel işin ne olduğunu söylemezsen rüyanda görersin dedim ve söylemedi inşallah rüyasında da görememiştir
Benim eşim böyle bişey dicek anasından emdiği sütü burnundan getirene kadar uğraşırım heralde gerçi onda bana böyle bişey söyleyecek toto yok

Benim eşim böyle bişey dicek anasından emdiği sütü burnundan getirene kadar uğraşırım heralde gerçi onda bana böyle bişey söyleyecek toto yok
Benimkinde varmış demekki aşko
Bende uğraşırım da aşko hiç halim yoktu dün uyuyakalmışım zaten ekşın mekşın olmadı o ona en büyük ceza

Yok aşkım hiç arama rahat rahat otur sen de evinde. Muhtemelen saçma sapan bişeydir gelince de söyler sana ne yaptığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…