- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #26.881
Hahaha seni yerim yaaa okulunu bile hesaplamışAşkım yok pgt her yerde oluyor da devlet hst ve üniversitelerde yapmıyorlar. Sadece Ege yapıyormuş. Özel merkezlerin çoğu pgt yapıyor. Eğer istersen mutlaka gittiğiniz yerle görüşün. İkiz ben de çok istiyorum aşko ama tek olmak zorundaymış. Sen ikiz istersen eğer doktorunuz uygun görürse olağanüstü güzel bişey olur. Ben senin adına da çok umutlandım bunları öğrendikten sonraKuzu maalesef kasımda hemen olmuyor yumurta toplamaları bile en erken 1.5 ay sonra olur. Bi de onların genetik sonuçları falan beklenecek. Ben çocuğu 2029da okula yazdıracaktım ama 2030a kalacak gibi
Ayyy çok sağolasınBunların hassasiyeti daha düşük bence kuzum ama yine var gölgekendimin bembeyaz olanlarla kıyasladım ordan eminim
Yok be uğraşma zaten o da sinir etmek için yapıyordur kesin. Cezasını kesmişsin zatenBenimkinde varmış demekki aşko
Bende uğraşırım da aşko hiç halim yoktu dün uyuyakalmışım zaten ekşın mekşın olmadı o ona en büyük ceza
Ayy o sörprayzzz falan yapmaz aşkoÖzel bir iş neymiş abacaaaasana sörprayyzmııı yapacaaak ki dur şimdi ilerleyen saatlerde ben yollarım önce bi görelim neymiş özel işi içinde sen yoksan o işin beş merdane birden göndereceğim aşko
Aynen aşko halletimYok be uğraşma zaten o da sinir etmek için yapıyordur kesin. Cezasını kesmişsin zaten
Ahahaha sen öyle diyorsan tamam aşko gönderiyoooreAyy o sörprayzzz falan yapmaz aşkosen şimdiden yolla merdaneleri aşkım anca gelirler
Valla görüşün fiyatlar günden güne değişiyorHahaha seni yerim yaaa okulunu bile hesaplamışanladım canım, üniversitede olması maddi açıdan da iyi olur sizin için. ama şimdi adetliyken başlayabilirlerdi tedaviye, niye başlamıyorlar ki? O zaman ben kocişe bunu anlatayım da biz de daha erken gidip görüşelim
Sürat kargoya verAyy o sörprayzzz falan yapmaz aşkosen şimdiden yolla merdaneleri aşkım anca gelirler
Ne güzel bir haberGünaydınnnn günaydınnnn galiba yaşımın ilk hediyesini aldımNe diyorsunuz güzellerim _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 Mucizemmm16 Demgey3 annabelica @Ginnys My_Moonlight06 ve diğer canlar
Ay hadi İnshaAllah canım bu arada nice sağlıklı eşin ve İnshaAllah çocuklarınla uzun yıllara canım tebrik ederimmmmGünaydınnnn günaydınnnn galiba yaşımın ilk hediyesini aldımNe diyorsunuz güzellerim _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 Mucizemmm16 Demgey3 annabelica @Ginnys My_Moonlight06 ve diğer canlar
Aminnn canımNe güzel bir haberDoğum günün kutlu olsun. Bir sonraki yaşını bebişinle birlikte kutla inşallah
Amin canım çok teşekkür ederimAy hadi İnshaAllah canım bu arada nice sağlıklı eşin ve İnshaAllah çocuklarınla uzun yıllara canım tebrik ederimmmm
Bir tek bebe mi aşkoahh ahh dertsiz zamanlarşimdide oturdk bebe derdindeyiz işte
Aramam zaten aşko kendisi bülürYok aşkım hiç arama rahat rahat otur sen de evinde. Muhtemelen saçma sapan bişeydir gelince de söyler sana ne yaptığını
Ben de senin gazınla az önce tüp bebek için gideceğim prof u aradım, sekreterine sordum. Testler için adetli olmanız gerekmiyor, istediğiniz zaman gelebilirsiniz. Biz klinikte bütün testleri yapıyoruz zaten dedi. Ben mecburen en yakın Adana'ya gidicem, burada güvenilir hiçbir yer yok, doktorum zaten sakın burda yaptırma deyip de o profa yönlendirdi. Adam da gerçekten çok başarılıymış herkes çok memnun. Annem orada zaten onda kalırım o süreçte ama benim sıkıntım çocukların okul sürecine denk gelmemesi. Eşim de o yüzden tatile denk getirelim git gel kışın yağmur çamur yollarda zor olur sana diyor. Bizim en erken Ocak olur yine, belki de sömestr tatili falan denk gelirse...Valla görüşün fiyatlar günden güne değişiyorMaliyet olarak ünv daha uygun tabi kuzu. Daha doktorlarla görüşmedik testlerimiz yapılmadı ya o yüzden sonraki adete kaldı. Eğer testi veremesem 2 ay atacaktı en azından 1 ay atmış oldu
Kesinlikle birgebeningünlüğü nden al derim. Hem çok hassas testleri, gelişmeyen bi yumurtada asla pik göstermiyor hem de ödüllü zaten. İçinde de 30 adet var, 2 gebelik testi de hediye gönderiyorlarKızlar bana ovülasyon testi önerebilir misiniz? İçinde sayıca çok olanı daha makbul sanırım.
Günaydın aşkoYapın yapın ben aklıma geldikçe yapıyorum he ne işime yaradı hiç bilmem ama yinede yapın ahahaha
Günaydın bebeğimBende de ara da oluyodu aşkım ama dikkat ettim 1 dan aydan fazladır aralıksız hergün oluyo
Ayyy günaydın bebeğiiiimmGünaydınnnn günaydınnnn galiba yaşımın ilk hediyesini aldımNe diyorsunuz güzellerim _Umutlu_Pozitif_ @Lale95 Mucizemmm16 Demgey3 annabelica @Ginnys My_Moonlight06 ve diğer canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?