- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.461
Sen bugün doktoru ara bulursan bu güne bulamazsan yarına al canım randevunu bazı şeyler beklemeye gelmez öyle hayırlı uğurlu olsunEn yakın zamanda gideceğim çok teşekkür ederim
O kadar negatif yolladın ki evrene tabi seni haklı çıkaracaktıAma bak ben haklı çıktım
Aynen aşko benimkide öyletam tersine seninki aşeriyor bu nasıl bir kararverememezlk..
Bazen benim eşimde durup dururken acikiyor bende ona hayırdır hamile misin yoksa diyorum oda göbeğini şişirip evet 6 aylık diyor
Aşkım nasıl negatif ya ☹Günaydın kızlar, gönül isterdi ki, pozitif test atmayı ama malesef negatifyine test mağduru oldum
M MavimireslMucizemmm16 R Random3 M mucizeOldu @bitliKedi @Demgey3 miraclebeyb @raainbow _Umutlu_Pozitif_ ve diğer canlarım
Yaaa tabi olacaktıda ben engelledim dimi aşkoO kadar negatif yolladın ki evrene tabi seni haklı çıkaracaktı
Tamam Aşko sen yeter ki iste
Durun bakalım bi dobarlanınn bakalım batlarınıza daha varSizi komik canlar siziver arkadaşlar artık ikna olalım gebe değilim iki tane yaptım ki kesin olsun ahahahha @Veziir Mucizemmm16 @Demgey3 R Random3 @raainbow M mucizeOldu @Annabelle1 M Mavimiresl @canancan11
Aşkım ağrın var mı en çok ordan anlarsın sanırım inşallah yerleşmedirKızlar açık kahve rengi içinde kırmızı noktal,iplik gibi akıntim oldu
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M Mavimiresl miraclebeyb Ginnys ve diğer okuyan canlar
Adetmi yerleşmemi aceba nasıl anlarım
Şu an göğüs ağrısindan başka ağrım yokAşkım ağrın var mı en çok ordan anlarsın sanırım inşallah yerleşmedir
Yüzde bir milyon hamilesin demek aşkoKızlar e nabızdan baktım beta hcg 2024.0 çıkmış ,bu kesin olarak hamileyim mi demekkk
Yoğun bel ağrısı var mı canımKızlar açık kahve rengi içinde kırmızı noktal,iplik gibi akıntim oldu
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M Mavimiresl miraclebeyb Ginnys ve diğer okuyan canlar
Adetmi yerleşmemi aceba nasıl anlarım
Bekleyelim bakalım aşkım ağrın olmaması çok iyi ❤❤ devam etmezse yada az az devam ederse yerleşmedirŞu an göğüs ağrısindan başka ağrım yok
Uyumadan önce biraz bel ağrım vardi ama oda yok şimdi
Bat günün mü yavrumŞu an göğüs ağrısindan başka ağrım yok
Uyumadan önce biraz bel ağrım vardi ama oda yok şimdi
Yok canim hiçbir ağrım yok ne kasık ne bel agrisiYoğun bel ağrısı var mı canım
Kuzum dur bakalım belki yerleşmedir
Yumurtlamaya göre evet canim bugün batBat günün mü yavrum
Gel sarılalım aşkoHarikasın kuzum tabiki dobarlanıcazYıkılıp yıkılıp kalkıyoruz zaten. Aynı günlere denk geldi seninle negatif pozitif hallerimiz. Senin testler bizim tahliller falan ben de bi kötü bi iyi bişey yaşıyorum. Kafam sersemledi gelişmelerden güneş tutulması bitti tabi dün akşam toparlamışsın artık çok şükür
Aşko ben de geriden geliyorum şimdi yine birikmiş dur bakalım yazabildiğim kadar cevap vereyimStresten amh düşmez aşko ya benim yumurtalar gitmiş ziyan olmuş yıllarca 0.45 çıktı kuzum. Zaten doktorlar bu durumda hemen tüp bebeğe gidin diyor. E biz de onu yaptık zaten neye niyet neye kısmet İnşallah çok kötü bişey değildir bakalım cuma günü görüştüğümüzde ne diyecekler
Bana regli gelmedi de bakalımVardir canim insallah hayirlisi olsun yarin sabah guzel haberlerini bekliyoruz
Namaz kılma canım adetinden 15 gün sonra gelen kahve akıntı bile olsa adete giriyor 3 gün sonra gelmezse gusül almalısınYok canim hiçbir ağrım yok ne kasık ne bel agrisi
Bitek göğüslerim ağrıyo zaten uyurkende rahat edemedim saga sola yatarken
Az önce wc gitdim namaz için abdeste onda gördüm akıntıyı
Anlamadim şimdi bu halde namaz kılayımmi bekleyeyim mi
İnşaallah yerleşmedirNamaz kılma canım adetinden 15 gün sonra gelen kahve akıntı bile olsa adete giriyor 3 gün sonra gelmezse gusül almalısınbekle bakalım neler olacak görelim kuzum kendini olumsuzlaştırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?