Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko sen hasta oldun ya enfeksiyonunda varmış demekki hiç sorun değil bunlar herşey bir ilaca bir antibiyotiğe bakar bu ay zaten denemiyorsun bunay ilaçlarını kullan değerler toparlansın öbür ay daha güzel bir yol olacak Allah’ın izniyle canım

Kuzum 5.5 altı falan normal diyorlar tsh için o yüzden aile hekimi normal demiştir. Ama gebelik düşünüyorum demene rağmen böyle dediyse o yanlış tabi çünkü 2.5 altı olması gerekiyor. Ama ilaçla hemen düşer çözümü çok basit birşey. Diğer değerlerin nasıl kuzum Demir b12 falan çıktı mı hepsi

Kadın doğum doktoru bul ama endokrin de uzmanlaşmış olan doktor bul ona dikkat et yeni bir Dr git yada direk Gökalp hocaya git onun kitabı falanda var adam kitap çıkartmış bir araştır bakalım

Kuzum hamile kalmana engel olacak bir değer değil 4.7. Onu hamile kalırsan bebeği korumak için düşürmeleri gerekiyor. Çünkü bebeğin de senin tiroidlerine ihtiyacı var ve gebelikte tsh çok yükseliyor. Bu şekilde hamile kalabilirdin ama gebelikte çok yüksek dozda ilaç verip hızla düşürmeye kalkarlardı o da genelde pat diye düşmüyor maalesef. Sıkma canını hiç. Şimdi güzelce tsh düşecek ve sonra da bebişin sağlıkla büyüyecek

Ayy inşallah kuzum bende etiketlere bakıyorm sadece acaba bugüm test yaptın mı şimdi gidip sayfaları kurcalıcam

Ben kızımı da seni gebertirim diyerek seviyorum ellerine sağlık güle güle kirletin.
Ben birinci sınıf anası çok yorucu beeee okul yorucu 1. Sınıf yorucu maaşıma yıpranma payı talep ediyorum
Sev sev bizide geberterek sev ayy bu çocuklarn hangi evresi kolayki aşkoom ana olmak zor zam iste yıpranma payı zammı hakkındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…