- 18 Ağustos 2022
- 684
- 847
- 23
- 27
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.501
Bata ne zmaan yavrum baya net görünüyorTeyzeleri bu da öğlen ki testim kahve falan da içtim bide böyle deneyeyim diyeMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys @Safiye19 R raainbow annabelica ve diğer güzellerim
Yaaaa bunda bariz gorunuyor hadi gozun aydin
31 Ekim takvime göre yumurtlamaya göre 29 EkimBata ne zmaan yavrum baya net görünüyor
Yaaaa yerim ben onu gün gün büyüyor annesi bu oldu oldu maşallah kuzumaaaTeyzeleri bu da öğlen ki testim kahve falan da içtim bide böyle deneyeyim diyeMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys @Safiye19 R raainbow annabelica ve diğer güzellerim
30 benimde ikimizde aynı cıkmıs rabbim devamınıda getirsin inşallah masallah31 Ekim takvime göre yumurtlamaya göre 29 Ekim
Aşko sen hasta oldun ya enfeksiyonunda varmış demekki hiç sorun değil bunlar herşey bir ilaca bir antibiyotiğe bakar bu ay zaten denemiyorsun bunay ilaçlarını kullan değerler toparlansın öbür ay daha güzel bir yol olacak Allah’ın izniyle canımBugün kendimi bu zamana kadar boşuna uğraşmışım gibi hissettim aşko doktor yüzüme bakarak bu değer gebelik için yüksek bir değer neden ilaca başlanmadı dedi kötü oldum yani başka bir doktorun ihmali yüzünden o kadar zaman boşuna gitti yani hemde ben o kadar ısrar ettiğim haldesonuçlarım çıkmış aşko tsh yine aynı 4.70 ilaca başlayacağız büyük ihtimal birde idrarda lökosit çok yüksek çıkmış referans aralığı 0-5 iken benimki 25 çıkmış
Kuzum 5.5 altı falan normal diyorlar tsh için o yüzden aile hekimi normal demiştir. Ama gebelik düşünüyorum demene rağmen böyle dediyse o yanlış tabi çünkü 2.5 altı olması gerekiyor. Ama ilaçla hemen düşer çözümü çok basit birşey. Diğer değerlerin nasıl kuzum Demir b12 falan çıktı mı hepsiAşkolar hepinize geç kalmış bir günaydınnnnnben güne çok erken başladım ama anca girebildim Hastaneye gittim kan tahlili ve idrar tahlili verdim ultrason da istedi doktor sonuçların çıkmasını bekliyorum doktor tsh gebelik için çok yüksek dedi çıkan değere göre ilaç başlatıcaz dedi yarın sabah değerlerimi göstermeye gideceğim Sizlerde neler var neler yok _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica ve diğer canlarım
İnsallah hepimize olsun amindarısı sana Olsun
Kadın doğum doktoru bul ama endokrin de uzmanlaşmış olan doktor bul ona dikkat et yeni bir Dr git yada direk Gökalp hocaya git onun kitabı falanda var adam kitap çıkartmış bir araştır bakalımAy inşallah kuzucum bakalım inşallah ilaçla birlikte düzelir
Ay varya o kadar haklısın ki çok sinirlendim özellikle sordum yüksek değil mi diye ben o doktordan daha iyi biliyordum yanigerçekten bazen yanıltıyor doktorlar kuzum ya bu arada sonuçlarım çıkmış tsh yine 4.70 çıkmış canım ama bu sefer idrar tahlilinde lökosit çok yüksek çıkmış Referans aralığı 0-5 benim ki 25 çıkmış
Çiçeğim çiçeğimmmm maşallahTeyzeleri bu da öğlen ki testim kahve falan da içtim bide böyle deneyeyim diyeMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys @Safiye19 R raainbow annabelica ve diğer güzellerim
Ayy izmirin delisi olcaksam deli olmayada kabulümGene geldi İzmir’in delisikimse İzmir’in güneşini tutamaz aşko kimin haddine dimi ama
Ay ne almş yaa daha yeni geldm şimdi uavaş yavaş okuyarak bulucam
Kuzum hamile kalmana engel olacak bir değer değil 4.7. Onu hamile kalırsan bebeği korumak için düşürmeleri gerekiyor. Çünkü bebeğin de senin tiroidlerine ihtiyacı var ve gebelikte tsh çok yükseliyor. Bu şekilde hamile kalabilirdin ama gebelikte çok yüksek dozda ilaç verip hızla düşürmeye kalkarlardı o da genelde pat diye düşmüyor maalesef. Sıkma canını hiç. Şimdi güzelce tsh düşecek ve sonra da bebişin sağlıkla büyüyecekBugün kendimi bu zamana kadar boşuna uğraşmışım gibi hissettim aşko doktor yüzüme bakarak bu değer gebelik için yüksek bir değer neden ilaca başlanmadı dedi kötü oldum yani başka bir doktorun ihmali yüzünden o kadar zaman boşuna gitti yani hemde ben o kadar ısrar ettiğim haldesonuçlarım çıkmış aşko tsh yine aynı 4.70 ilaca başlayacağız büyük ihtimal birde idrarda lökosit çok yüksek çıkmış referans aralığı 0-5 iken benimki 25 çıkmış
Aman değiştirmeyin zten zor buluyom isimleri yenilerine alışamamYok kız yapmayalım yoksa mucize isimleri ile dolar topic hepimiz karışırız aşko
Ben dedim benimki=o mucize bu ay gelecek! Yapacam
Bende kendimi tebrk ettik bi elimi falan öptümSeni tebrik ediyorum ben kendime yeni geldimGüneşle ilgili değildi birkaç günün mod değişikliği etkiledi artık toparlandım şükür
Ayy inşallah kuzum bende etiketlere bakıyorm sadece acaba bugüm test yaptın mı şimdi gidip sayfaları kurcalıcamİyi akşamlar canlarım nasilsiniz? yoldayiz eve gidiyorum baya yoruldum yine misafirler vardi
Sayfalar birikmiş baya tam okuyamadim yalnız etiketleri okudum
İnşaallah yarından yine eskisi gibi burdayim
Mucizemmm16 aşkitommm yeni telefonun hayırlı olsun, müjdeli haberler alasın her zaman, inşaallah ilk mujdeyi ben vericemm sana
Enişteye helall
@My_Moonlight06 aşkitommm dünki testlerine nazaran burda daha belirgin gibi inşaallah hamilesin, ultrasona ne zaman gitmeyi düşünuyorsun?senin hesabınla yumurtlama ne zaman oldu?
R raainbowMucizemmm16 belirtiler çok ama çok benziyo hamilelik belirtilerine inşaallah öyle olur yoksa yine depresyon dibine vurarım
Sev sev bizide geberterek sevBen kızımı da seni gebertirim diyerek seviyorumellerine sağlık güle güle kirletin.
Ben birinci sınıf anası çok yorucu beeeeokul yorucu 1. Sınıf yorucu maaşıma yıpranma payı talep ediyorum
Yaa yerim onuuTeyzeleri bu da öğlen ki testim kahve falan da içtim bide böyle deneyeyim diyeMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys @Safiye19 R raainbow annabelica ve diğer güzellerim
Yok kız duymadım öyle bişeymi varmış karadenizimi seçmş en çok etkilicek bölge olarak o neymş öyleYaaa aşkoo evet demek isterimama az önce haberde gördüm güneş tutulması en çok karadenizi etkileyecekmiş ahahaha ben şehir hatta bölge değiştirmem lazım Mucizemmm16 annabelica @Demgey3 R raainbow @Random3 duydunuz mu haberleri siz
Hmmm bende kararcak diye bekledmAşkım tam tutulma değildi ondan kararma yok❤ niye tutulmazmiş güneşi onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?