- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.481
Bekleyerek aşkısıKızlar açık kahve rengi içinde kırmızı noktal,iplik gibi akıntim oldu
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M Mavimiresl miraclebeyb Ginnys ve diğer okuyan canlar
Adetmi yerleşmemi aceba nasıl anlarım
İnşaallah canim en zor kısmı o zatenBekleyerek aşkısıbekleyelim yerleşme olması için dua edelim
Kan testi bence yada bir kaç gğn bekleyip 4 gün falan bir test daha bı şekilde yapardım aklıma bu geldiKızlar açık kahve rengi içinde kırmızı noktal,iplik gibi akıntim oldu
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 M Mavimiresl miraclebeyb Ginnys ve diğer okuyan canlar
Aksama kadar sabır devamı yoksa bu iş tamamdırİnşaallah canim en zor kısmı o zatenbekleeeemek
Hayırlı haberlerle gel kuzumAşkolar hepinize geç kalmış bir günaydınnnnnben güne çok erken başladım ama anca girebildim Hastaneye gittim kan tahlili ve idrar tahlili verdim ultrason da istedi doktor sonuçların çıkmasını bekliyorum doktor tsh gebelik için çok yüksek dedi çıkan değere göre ilaç başlatıcaz dedi yarın sabah değerlerimi göstermeye gideceğim Sizlerde neler var neler yok _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica ve diğer canlarım
Hadi bakalım güzel sonuçlar al inşallah canım benimAşkolar hepinize geç kalmış bir günaydınnnnnben güne çok erken başladım ama anca girebildim Hastaneye gittim kan tahlili ve idrar tahlili verdim ultrason da istedi doktor sonuçların çıkmasını bekliyorum doktor tsh gebelik için çok yüksek dedi çıkan değere göre ilaç başlatıcaz dedi yarın sabah değerlerimi göstermeye gideceğim Sizlerde neler var neler yok _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica ve diğer canlarım
Kuzu valla bekliycen devami gelmezse yerlesmeKızlar açık kahve rengi içinde kırmızı noktal,iplik gibi akıntim oldu
Regli gelmedi askoBana regli gelmedi de bakalım
Güzel olacak inşallah canım böyle düşün hep kuzum yarına azalırsa veya çoğalmazsa yerleşmedir inşallahİnşaallah yerleşmediradeta bende adete 1-2gün kala ishal olur karnim gazdan patlayacak gibi olur
Ama karnim dümdüz ne ishal var ne gaz
Ağrı yok o yüzden biraz umutluyum
Amin canım inşallahHayırlı haberlerle gel kuzum
Ay inşallah kuzum benimHadi bakalım güzel sonuçlar al inşallah canım benimkaçtı tsh senin aşko aynen ilaçla sorun kalmıyor biz iyi diyelim iyi olsun inşallah
Hayırlısı böyleymiş aşkomSizi komik canlar siziver arkadaşlar artık ikna olalım gebe değilim iki tane yaptım ki kesin olsun ahahahha Veziir Mucizemmm16 Demgey3 R Random3 R raainbow M mucizeOldu annabelica M Mavimiresl @canancan11
Yağ düşerken gebe kalan çok var gülüm sen varya ilaca başla gebe kalırsın yağ prolaktin gibi çok engel koyuyor yumurtayı bozuyorAşkolar hepinize geç kalmış bir günaydınnnnnben güne çok erken başladım ama anca girebildim Hastaneye gittim kan tahlili ve idrar tahlili verdim ultrason da istedi doktor sonuçların çıkmasını bekliyorum doktor tsh gebelik için çok yüksek dedi çıkan değere göre ilaç başlatıcaz dedi yarın sabah değerlerimi göstermeye gideceğim Sizlerde neler var neler yok _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica ve diğer canlarım
Ben bu konu dada bir gebenin günlüğünütakip ede ede öğrendim hormonların olması gereken değerleri paylaşmıştı tsh falan hepsini. Aralığı var 4 yüksek tabiki canım doktorun seni yanıltmış insan kime güvenecek doktor yanıltınca diyor içinden.ben eleştiriyorum bu tarz doktorları o nedenle bazı konularda mutlaka ikinci görüş alıyorum bende ne yapayım onlar öğrendiklerini aktarmakta çekiliyorlarsa halk ne yapsınAmin canım inşallah
Ay inşallah kuzum benim4.70 di aşko ya aile hekimim iyi iyi diyordu sürekli sinir oldum şimdi ki doktorum çok yüksek dedi test yapmışsın galiba aşkım hiç canımızı sıkmıyoruz umudumuzu kesmiyoruz o çift çizgiyi bir gün göreceğiz
Yok aşko 4 ve üstü yüksek benimde 3,87 ya yükseliyor gözüyle baktı banada o yüzden tekrarlarız yükselmiş mi diye bakarız demişti ilacını kullanırsan bir dorun yok kızımAmin canım inşallah
Ay inşallah kuzum benim4.70 di aşko ya aile hekimim iyi iyi diyordu sürekli sinir oldum şimdi ki doktorum çok yüksek dedi test yapmışsın galiba aşkım hiç canımızı sıkmıyoruz umudumuzu kesmiyoruz o çift çizgiyi bir gün göreceğiz
Ay inşallah kuzucum bakalım inşallah ilaçla birlikte düzelirYağ düşerken gebe kalan çok var gülüm sen varya ilaca başla gebe kalırsın yağ prolaktin gibi çok engel koyuyor yumurtayı bozuyor
Ay varya o kadar haklısın ki çok sinirlendim özellikle sordum yüksek değil mi diye ben o doktordan daha iyi biliyordum yaniBen bu konu dada bir gebenin günlüğünütakip ede ede öğrendim hormonların olması gereken değerleri paylaşmıştı tsh falan hepsini. Aralığı var 4 yüksek tabiki canım doktorun seni yanıltmış insan kime güvenecek doktor yanıltınca diyor içinden.ben eleştiriyorum bu tarz doktorları o nedenle bazı konularda mutlaka ikinci görüş alıyorum bende ne yapayım onlar öğrendiklerini aktarmakta çekiliyorlarsa halk ne yapsın
Bugün kendimi bu zamana kadar boşuna uğraşmışım gibi hissettim aşko doktor yüzüme bakarak bu değer gebelik için yüksek bir değer neden ilaca başlanmadı dedi kötü oldum yani başka bir doktorun ihmali yüzünden o kadar zaman boşuna gitti yani hemde ben o kadar ısrar ettiğim haldeYok aşko 4 ve üstü yüksek benimde 3,87 ya yükseliyor gözüyle baktı banada o yüzden tekrarlarız yükselmiş mi diye bakarız demişti ilacını kullanırsan bir dorun yok kızımben sıkmıyorum canımı aşko alıştım
TabiiiYaaa tabi olacaktıda ben engelledim dimi aşko
Yaaaa bunda bariz gorunuyor hadi gozun aydinTeyzeleri bu da öğlen ki testim kahve falan da içtim bide böyle deneyeyim diyeMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Ginnys miraclebeyb R raainbow annabelica ve diğer güzellerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?