Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok bebeğim daha cuma günü gideceğiz bakalım. Bizim yedi sülalede erken menapoz yok ya da 40 yaş civarında anne olanlar var hep. Hiç amh düşüklüğü beklemiyordum ama piyango bana vurdu yineCuma günü eşimin de testleri yapılacak. Ben oradan da bi gol bekliyorum açıkçası. Oradan da gelir kötü bi sonuç. Biz artık bi ihtimal diyip bu yola gireriz ama baya mucizelere kaldı bizim iş. Ben çocuksuz bi hayatı keyifli sürdürecek yöntemler düşünüyorum şu an. Vakit geçirecek bişeyler bulmam lazım Mirasım da yeğenlerime kalsın diye vasiyetname yazmaya hazırlanıyorum şu an

Aşkım cıktı mı sonuçların❤ inşallah hepsi çok güzel çıkar ❤❤ ben bugün salak gibiyim ya daha yeni kahvaltı etcem desem başım ağrıyo evi falan topladım şimdi oturdum yazamadım da bugün bakamadım adam akıllı buraya da

Ay kuzum ne oldu sana ay işte aynı dünkü halim hepimizi sıraya aldı heralde bu haller kahvaltını yap güzelce karnını doyur aşko

M mucizeOldu kuzucum yazılanları ara ara girip okudum da yazmaya fırsat bulamamıştım. Yeni yaşının en güzel hediyesi geldi sana gözün aydın. Sağlıkla büyüsün inşallah

Aşkım biraz güzel düşün ya lütfen ❤ bizde var mı bilmiyoring Allahım neler düşünüyo bence çocuklu hayatı düşünürsen daha iyi olur aşko kendine çektiğin çocuklu hayat olur❤❤

Yaa aşko kalkıp kahvaltını etsene hemen. Senin tiroid ilacın yok mu hem. İlacını içip 30-40 dk sonra da kahvaltını etmen lazım. Bol yumurta peynir yeşillik Artık annelik içgüdülerimi sizde kullanıcam

M mucizeOldu topiği ben kapatıcam dedi valla yaptı hatun kız keramet topik açmaktaysa hepimiz birer açıverelim gari bu arada sen sakinle de bi anlat bakalım yumurtlamanın kaçıncı günü test yaptın, öncesinde belirtin oldu mu, hangi günleri değerlendirdin vs

Ay kuzum ne oldu sana ay işte aynı dünkü halim hepimizi sıraya aldı heralde bu haller kahvaltını yap güzelce karnını doyur aşko
Bilmiyorum ki aşkım ya sersem gibiyim uyanamamış gibi sabah 7 de uyandım 8 gibi bi daha dalmışım sonra da bi kalktım saat 12 gece de başım çok ağrıyodu şimdi daha çok ağrıyo yiyorum simdi bişeyler aşkım❤ sen nasılsın bebeğim ?

Benim tarzım bu aşko. Kötüyü düşünürüm iyisi gelirse de mutlu olurum. Ama kendimi önce kötüye hazırlayayım Ablama da diyorum tüp bebek olacak böyle böyle oldu diyorum. Hala hazır mısın iyi düşündün mü diyo. Ya beni niye kimse anlamıyo ya çevremdeki herkes manyak

Yok kız duymadım öyle bişeymi varmış karadenizimi seçmş en çok etkilicek bölge olarak o neymş öyle
Aynen doğa olayları olarakta en çok Karadeniz bölgesini etkileyecekmiş bikaç burç saydı içinde kovada var etkisi altına alacakmış neyse dedim kendime duymadın sen bunları

Aralığı ben alayım kızlar baştan rezerve ediyorum

Bak bu olur aşko ilacı içtim aşkım coktaaaannn off yumurta istemiyo canım ekmek arası yaptım aşko çayla beraber yiyorum vurma anne vurmaaağğ

Anladım canım bazı günler öyle uyanıyor insan güne ve öylede gidiyor o gün
İyi şükür aşko test yaptım ikna olalım artık diye beyaz tertemiz çıktı
Bugün zor nefes alıyorum nerdeyse çok şiş hissediyorum kendimi adet yaklaşıyor ya etkileri başladı iyice yemek yaptım ortalığı topladım oturdum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…