- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.521
Nasıl ya bizde görseydk testi bembeyaz mıGünaydın kızlar, gönül isterdi ki, pozitif test atmayı ama malesef negatifyine test mağduru oldum
@MavimireslMucizemmm16 R Random3 M mucizeOldu @bitliKedi @Demgey3 @Safiye19 R raainbow _Umutlu_Pozitif_ ve diğer canlarım
Yok bebeğim daha cuma günü gideceğiz bakalım. Bizim yedi sülalede erken menapoz yok ya da 40 yaş civarında anne olanlar var hep. Hiç amh düşüklüğü beklemiyordum ama piyango bana vurdu yineGel sarılalım aşkobu fsh yüksekliği de aynı ve netten 10 ve üzerinde tüp bebek bile düşük ihtimal diyo gel gel sarılalım ❤❤❤
Aşkım dur bakalım doktorun el atar o işe sen merak etme sonucları göstermedin dimi daha
Negatif görmekten yorulduk ya yüzümüz bi gülseydi artkSizi komik canlar siziver arkadaşlar artık ikna olalım gebe değilim iki tane yaptım ki kesin olsun ahahahha @Veziir Mucizemmm16 @Demgey3 R Random3 R raainbow M mucizeOldu annabelica @Mavimiresl @canancan11
Ayy sen hamilesn yaa inanamıyorumTeyzeleri bu da öğlen ki testim kahve falan da içtim bide böyle deneyeyim diyeMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @Ginnys @Safiye19 R raainbow annabelica ve diğer güzellerim
Aşkım cıktı mı sonuçların❤ inşallah hepsi çok güzel çıkarAşkolar hepinize geç kalmış bir günaydınnnnnben güne çok erken başladım ama anca girebildim Hastaneye gittim kan tahlili ve idrar tahlili verdim ultrason da istedi doktor sonuçların çıkmasını bekliyorum doktor tsh gebelik için çok yüksek dedi çıkan değere göre ilaç başlatıcaz dedi yarın sabah değerlerimi göstermeye gideceğim Sizlerde neler var neler yok _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica ve diğer canlarım
Aynen canım benim inşallah hepimiz istediğimize kavuşacağız bir günBende kendimi tebrk ettik bi elimi falan öptümyaa evet kuzum insan bi sarsılıyor ama toplamana sevindm o bebe bu ay gelecek hadi bakalm
Aşko bende yok ama M mucizeOldu onda pozitif var gün gün koyulaşan çok şükürNegatif görmekten yorulduk ya yüzümüz bi gülseydi artk
Ay kuzum ne oldu sana ay işte aynı dünkü halim hepimizi sıraya aldı heralde bu hallerAşkım cıktı mı sonuçların❤ inşallah hepsi çok güzel çıkar❤❤ ben bugün salak gibiyim ya daha yeni kahvaltı etcem desem başım ağrıyo evi falan topladım şimdi oturdum yazamadım da bugün bakamadım adam akıllı buraya da
Aşkım biraz güzel düşün ya lütfen ❤ bizde var mı bilmiyoringYok bebeğim daha cuma günü gideceğiz bakalım. Bizim yedi sülalede erken menapoz yok ya da 40 yaş civarında anne olanlar var hep. Hiç amh düşüklüğü beklemiyordum ama piyango bana vurdu yineCuma günü eşimin de testleri yapılacak. Ben oradan da bi gol bekliyorum açıkçası. Oradan da gelir kötü bi sonuç. Biz artık bi ihtimal diyip bu yola gireriz ama baya mucizelere kaldı bizim iş. Ben çocuksuz bi hayatı keyifli sürdürecek yöntemler düşünüyorum şu an. Vakit geçirecek bişeyler bulmam lazım Mirasım da yeğenlerime kalsın diye vasiyetname yazmaya hazırlanıyorum şu an
Yaa aşko kalkıp kahvaltını etsene hemen. Senin tiroid ilacın yok mu hem. İlacını içip 30-40 dk sonra da kahvaltını etmen lazım. Bol yumurta peynir yeşillikAşkım cıktı mı sonuçların❤ inşallah hepsi çok güzel çıkar❤❤ ben bugün salak gibiyim ya daha yeni kahvaltı etcem desem başım ağrıyo evi falan topladım şimdi oturdum yazamadım da bugün bakamadım adam akıllı buraya da
Bilmiyorum ki aşkım yaAy kuzum ne oldu sana ay işte aynı dünkü halim hepimizi sıraya aldı heralde bu hallerkahvaltını yap güzelce karnını doyur aşko
Benim tarzım bu aşko. Kötüyü düşünürüm iyisi gelirse de mutlu olurum. Ama kendimi önce kötüye hazırlayayımAşkım biraz güzel düşün ya lütfen ❤ bizde var mı bilmiyoringAllahım neler düşünüyo bence çocuklu hayatı düşünürsen daha iyi olur aşko kendine çektiğin çocuklu hayat olur❤❤
Aynen doğa olayları olarakta en çok Karadeniz bölgesini etkileyecekmiş bikaç burç saydı içinde kovada var etkisi altına alacakmış neyse dedim kendime duymadın sen bunlarıYok kız duymadım öyle bişeymi varmış karadenizimi seçmş en çok etkilicek bölge olarak o neymş öyle
Aralığı ben alayım kızlar baştan rezerve ediyorumM mucizeOldu topiği ben kapatıcam dedi valla yaptı hatunkız keramet topik açmaktaysa hepimiz birer açıverelim gari bu arada sen sakinle de bi anlat bakalım yumurtlamanın kaçıncı günü test yaptın, öncesinde belirtin oldu mu, hangi günleri değerlendirdin vs
Bak bu olur aşkoYaa aşko kalkıp kahvaltını etsene hemen. Senin tiroid ilacın yok mu hem. İlacını içip 30-40 dk sonra da kahvaltını etmen lazım. Bol yumurta peynir yeşillikArtık annelik içgüdülerimi sizde kullanıcam
İptal iptal iptalAynen doğa olayları olarakta en çok Karadeniz bölgesini etkileyecekmiş bikaç burç saydı içinde kovada var etkisi altına alacakmış neyse dedim kendime duymadın sen bunları
Sana serbest bebeğim, Aralık seninAralığı ben alayım kızlar baştan rezerve ediyorum
Anladım canım bazı günler öyle uyanıyor insan güne ve öylede gidiyor o günBilmiyorum ki aşkım yasersem gibiyim uyanamamış gibi sabah 7 de uyandım 8 gibi bi daha dalmışım sonra da bi kalktım saat 12 gece de başım çok ağrıyodu şimdi daha çok ağrıyo yiyorum simdi bişeyler aşkım❤ sen nasılsın bebeğim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?