Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu bize o zaman normal yapar masalllah benım ki morfoloj 8 anormalı değeri de yüksek
Ay tamam bugun den itibaren göbek den yapım o zaman

Anlamadım. Neden sinirli yA

Tsh dahiliyeye gidip öylesine de baktirabilirsin canım kadın doğum uzmanının bakması şart değil
3 üstü sıkıntılı diye biliyorum gebelikte de maksimum 2,5 olmali

evet maalesef ama insan engelleyemiyor işte beklentide olunca hele
Evet çok haklısın, tüm istek ve beklentilerimi bıraktim vaz geçtim artık
Zaten mfk son şans olarak vermiştim kendime
3..ay da bitdi ve sonuç kocaman hiç
Hayatimi yaşiycam olursa olur olmazsa da kendimi üzecek değilim
Hayat üzülecek kadar uzun değil

Mfk öyle bi anlatılıyor ki kullanan herkes hamile kalıyor sanki
İnşallah rabbim çok bekletmeden verir mucizeni
Doktora gittin mi peki Hormon durumu falan nasıl?

Tsh dahiliyeye gidip öylesine de baktirabilirsin canım kadın doğum uzmanının bakması şart değil
3 üstü sıkıntılı diye biliyorum gebelikte de maksimum 2,5 olmali
suan kendime gülüyorum yani bakılmış kuzum bende ağustos ayında gitmiştim ben kadın doğuma o istemiş benden 1.12 çıkmış hatta değer bende hemen yapılmadı dedim :)

aynen öyle kuzum ama denemeye devam edeceğiz bir şekilde ve bende bu düşüncen devam ederse senden kısa zamanda güzel haber alacağız demektir. çünkü biz düşündükçe de engel oluyoruz kendimize bilinen bir sorun yoksa bence de en güzeli zamana bırakmak keşke bende yapabilsem çok takıntılı ve kuran biriyim

sperm testi mi yapılacak kuzum

Biz niye giremiyoruz ya farklı mekan takılırdık biz de azıcık ellemesin dergileri falan cidden iğrenç telefonda bulur benimki güveniyorum ben ona kayganlaşmadan nasıl olacak ya o sıkıntıymış işte. Acı çekiversin azıcık hiç acımıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…