- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.021
Sizi üzdükleri zamanları düşünün sakın acımayınBiz niye giremiyoruz ya farklı mekan takılırdık biz de azıcıkellemesin dergileri falan cidden iğrenç telefonda bulur benimki güveniyorum ben ona kayganlaşmadan nasıl olacak ya o sıkıntıymış işte. Acı çekiversin azıcık hiç acımıyorum
Biz hepimiz gününden önce oluyoruz ha ilginç.. benim hiç günü şaşmazdı mesela. Yeni aya bomba gibi hazırım aşkolar, cephaneliklerim şimdi ulaştı elime@Demgey3 aşko naptın gittin mi doktora sonuçlar ne durumda
Mucizemmm16 sen ne zaman gideceksin acaba aşkocum
M mucizeOldu sen napıyosun kuzum test yaptın mı bugün tekrar nasılsın
Ben adet oluyorum başladı sanırsam artık gününü bekleyemedi iki gün erken gideyim şu kuzun umutları tükensin artık dedi galiba
R Random3 M Mavimiresl R raainbow
annabelica @iyilikperisi92 siz napıyosunuz canları iyisiniz dimi
Ay bu benim komsunun cocuguna benziyor annesi bisey almayinca yaptigi hareketler bunlar
Yok sıkılırım orda benKomple girme de aşko. Arada olur öyle insanız sonuçta. Yeterki gülmeyi unutmayalımYasak olunca daha da azıtmış öyle diyo hey allahım ya
Ayy aşkım bu gidişle zor gidicem hastaneye kaldıkça kalıyo@Demgey3 aşko naptın gittin mi doktora sonuçlar ne durumda
Mucizemmm16 sen ne zaman gideceksin acaba aşkocum
M mucizeOldu sen napıyosun kuzum test yaptın mı bugün tekrar nasılsın
Ben adet oluyorum başladı sanırsam artık gününü bekleyemedi iki gün erken gideyim şu kuzun umutları tükensin artık dedi galiba
R Random3 M Mavimiresl R raainbow
annabelica @iyilikperisi92 siz napıyosunuz canları iyisiniz dimi
Vuuu aşkoşumSizi üzdükleri zamanları düşünün sakın acımayın
Biz hepimiz gününden önce oluyoruz ha ilginç.. benim hiç günü şaşmazdı mesela. Yeni aya bomba gibi hazırım aşkolar, cephaneliklerim şimdi ulaştı elime
Regli olunca ben
Aşkoo bak bu sensin silik çıkan testlere kızıyorsun_Umutlu_Pozitif_
Hatta hepimiz olabilir ama en baş umutlu aşkomuz
@Demgey3Mucizemmm16 @Safiye19 @fnd_50 M mucizeOldu annabelica @Lale95 R Random3 @iyilikperisi92 B balbadem1 M Mavimiresl
Çünkü şartlar dahilinde olması imkansız enişteye söyle aşkoKızlareşimin hcg testi ve benim hcg sabah yaptık
Eşim diyor ki tüh be bende çizgi yok
kız yazık adamlara da ben olsam bende zorlanırdımEvet kuzum. Tutuyor kendini şu an
hahahah ben böyleydim hatta daga çingene versyonu
Aşkoo bak bu sensin silik çıkan testlere kızıyorsun_Umutlu_Pozitif_
Hatta hepimiz olabilir ama en baş umutlu aşkomuz
@Demgey3Mucizemmm16 @Safiye19 @fnd_50 M mucizeOldu annabelica @Lale95 R Random3 @iyilikperisi92 B balbadem1 M Mavimiresl
O haber test sayısına bağlı olsa hepimiz 3er 5er doğurmuştuk şimdiyeVuuu aşkoşumbebiş haberi gelsin artık bu cephaneliklerle
Ben ona dedim sen üste çık diye dinlemedi kiAşko soldakinde hayalet çizgi var
canım kendını bu konular ıcın yıpratma,Yawrum görümcelerim de cok istiyor hala olmaz onların da anlıyorum
Biz evlendikten somra 4 ü ile 2 yıl küstük
1 . 5 yıl oldu barışmalı aramız şyi ama samımı değilim ben çalışan bi bayanım zaten
Aynen başlarda bende kendımı cok yıprattım bu konular için somra saldım bu salmış halım
Kendıleri bilir onkadar emek veriyorum
Ta Mart da çatlatma iğnesi yaptırıcam
Görümcemın biri aradı benı
Konuşuyoruz durduk yere salak
Sende miyop kist mi bar dedi ?
Ne alaka dedim o sıra da da ılk defa catlatma iğnesi yaptırıcam o kadar kötü olmustum ki
Valla onlar umurumda değil benım ne kadar uğraştığını esım bılıyor bu çocuk meselesi için bana bi tane imada bulunamazlar cesaret ister yürek ister
İns adet olmam kuzum
Leke gibi olmus zaten gene ped takmıştım
Akıntı da olabılır bu
Askolar geldim hastanedeyim. Kiz güldürme sıradayımkız deme öyle bebemiz olunca bizimde başımıza gelebilir gülmemeliyiz gülmemeliyiz gülmemeliyiz
Yok sıkılırım orda ben
Yasak olan tatlı gelirmiş aşkoo sizinkide o hesap 3 gün sen pek gözükme gözüne onun en iyisi
Yaa deme bak bende burdakileri zengin ettim aşkoO haber test sayısına bağlı olsa hepimiz 3er 5er doğurmuştuk şimdiyealıyoz da noluyo, eczacıları zengin ettik valla
Canımız sağolsun be hayattaki tek hobimizYaa deme bak bende burdakileri zengin ettim aşko
Ne heyecanli ama dimiCanımız sağolsun be hayattaki tek hobimiz
Ay tüh ya bi gidemedin kuzum yaAyy aşkım bu gidişle zor gidicem hastaneye kaldıkça kalıyoyarında cok zor okul yarım günmüş benim iş kaldı yine salı ya
Oldun mu başladı mı yani
Uzak durmaya çalışıyor benden aşko görmen lazım. Bacım selamünaleyküm diye giriyo evekız deme öyle bebemiz olunca bizimde başımıza gelebilir gülmemeliyiz gülmemeliyiz gülmemeliyiz
Yok sıkılırım orda ben
Yasak olan tatlı gelirmiş aşkoo sizinkide o hesap 3 gün sen pek gözükme gözüne onun en iyisi
Aşko çıkınca haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?