- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.941
Anammm Kudurmusnu gızzzKızlar herkes iyi dimi. Çıktık mı depresif ruh halinden dobarlandık mı bakalımBenim kaba salak kudurmuş durumda. Yarın test yaptıracak diye cinsel perhiz yapmasını söylediler. Nasıl agresif nasıl bağırıp çığırıyor kafayı yedirtecek bana. Cuma örnek vermişken spermleri de dondursunlar ben bi daha 3 gün duramam diyor Valla erkeklerin sistemi çok salak çalışıyor ya. Aşırı sinirli yüzünü göresim yok Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @raainbow @Demgey3 R Random3 @iyilikperisi92 @Lale95 M Mavimiresl
Özel bi oda var kuzum gerekli donanımlar mevcutAy evet onun da etkisi var. Özel bi oda olacak mı WC’de mi yapıcam diyor. Ne biliyim dedm hiç sperm testi yaptırmadım kicidden nerde yapacak bunu ya. Erkek olsam ben de strese girerdim
İade istiyoringSaldım zaten bağırsın dursun napayım. Valla toptan yanlış olmuş bunların jenerasyon. Toplatıp bi tamir edilmesi lazım
İnsallah canimmmHayırlı olsun kuzum inşallah güzel sonuçlar alacaksın
Anaaaa o zaman migrenin hayırlı olsun aşkımEvet aşkım başımın arka alt tarafı ağrıyp gözlerime vuruyo ordanda bide zonkluyo
Ayy hadi güzel değerlendirmeler olsun aşkımküsmek yok ona göre he yumurtlamadan sonra istediğini yap aşko
Vaay merak ettim nasıl bi oda ben de gireyimÖzel bi oda var kuzum gerekli donanımlar mevcut
Hayır kendileri doğuştan kuduruk, bizden de aynı duyguları bekliyorlarErkek olmasalarmışbiz mi dedik irkek olun diye azacuk katlansınlar aşko dimi
Sağol aşkımAnaaaa o zaman migrenin hayırlı olsun aşkımyok yok bu ay çok sakin kalıcam, cici kız olucam hiç kavga etmicem
Sadece beyni ve hormonları düzeltseler yeter komple göndermeyelim o zamanİade istiyoringiçinden işe yarayan parçalarını çalarlar bunların aşko sonra eksik parça bulcaz diye uğraş dur
Bak doğuştan kuduruk olduklarına kalıbımı basarım aşko cok haklısınHayır kendileri doğuştan kuduruk, bizden de aynı duyguları bekliyorlar
Bizimkide diyodu sende gel az yardimci ol diyeVaay merak ettim nasıl bi oda ben de gireyim
Biz giremiyoruz işteVaay merak ettim nasıl bi oda ben de gireyim
Olur aşko kalbide yollayalım Allah aşkına belki içine azacuk vicdan tohumu atarlarSadece beyni ve hormonları düzeltseler yeter komple göndermeyelim o zamanDalak böbrek sağlam Allah’a şükür
Nasılsın aşko iyi misin bu günAşırı marifetlidir kendi bardaklarım diye demiyorumgünaydın aşkım
İyiyiz kuzum çok şükür dobarlanalı çok olduKızlar herkes iyi dimi. Çıktık mı depresif ruh halinden dobarlandık mı bakalımBenim kaba salak kudurmuş durumda. Yarın test yaptıracak diye cinsel perhiz yapmasını söylediler. Nasıl agresif nasıl bağırıp çığırıyor kafayı yedirtecek bana. Cuma örnek vermişken spermleri de dondursunlar ben bi daha 3 gün duramam diyor Valla erkeklerin sistemi çok salak çalışıyor ya. Aşırı sinirli yüzünü göresim yok Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @raainbow @Demgey3 R Random3 @iyilikperisi92 @Lale95 M Mavimiresl
Düne göre daha iyiyim aşkım hala devam ediyo başımın ağrısı ama daha az sen nasılsın kuzum iyi misinNasılsın aşko iyi misin bu gün
Ya bunlar bizden de deli ya çok güldümBizimkide diyodu sende gel az yardimci ol diyeyoo dedim olmaz git işini hallet cik. Neyse gitti verdi testi eve bi geldi surat 5 karis diyoki ordan burayada cenabet geldim
Kahvaltıyla başla güne uzun süre aç kalınca artıyor senin başının ağrısı canım benim iyiyim ben şükür sabah erken kalktım işleri yaptımda şimdi büyük balkonu camları falan yıkayıp sileceğim hava yazdan kalmaDüne göre daha iyiyim aşkım hala devam ediyo başımın ağrısı ama daha az sen nasılsın kuzum iyi misin
Ayy aşkım yorma kendini cok fazla kolay gelsin bebeğimKahvaltıyla başla güne uzun süre aç kalınca artıyor senin başının ağrısı canım benim iyiyim ben şükür sabah erken kalktım işleri yaptımda şimdi büyük balkonu camları falan yıkayıp sileceğim hava yazdan kalma
Yaaa gelsin tabi aç aç günü geçiriyorsun sonra baş ağrısı neden oluyor hıhAyy aşkım yorma kendini cok fazla kolay gelsin bebeğimsimdi yapıcam kahvaltı aşkım bende aklım başıma geldi dünden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?