- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #27.961
İyi olmana çok sevindim aşkımYaaa gelsin tabi aç aç günü geçiriyorsun sonra baş ağrısı neden oluyor hıhafiyet olsun kuzum
Yok yorulmuyorum bu gün enerjim iyi şükür daha çok iş yapasım var
Günaydın baby, şükür iyi gibiyim tam dobarlanamadim yataktan çikamiyorum çakılıp kaldım sankiKızlar herkes iyi dimi. Çıktık mı depresif ruh halinden dobarlandık mı bakalımBenim kaba salak kudurmuş durumda. Yarın test yaptıracak diye cinsel perhiz yapmasını söylediler. Nasıl agresif nasıl bağırıp çığırıyor kafayı yedirtecek bana. Cuma örnek vermişken spermleri de dondursunlar ben bi daha 3 gün duramam diyor Valla erkeklerin sistemi çok salak çalışıyor ya. Aşırı sinirli yüzünü göresim yok Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ @raainbow @Demgey3 R Random3 @iyilikperisi92 Lale95 M Mavimiresl
Yerimdeyim aşko daha kalkmadim
Başım ağrıyo aşkım dünden beri ve migren kendisi öldürmedi ama süründürüyoMucizemmm16 asko noldu kız sana
Oo asko arveles icBaşım ağrıyo aşkım dünden beri ve migren kendisi öldürmedi ama süründürüyo
Arveles yokki bebeğimOo asko arveles ic
Yok canım benim pıhtı sorunu olduğu için vücudum bebek kabul etmediği için bebeği atıyor rahim. Bana öyle denildi. Şuan hergun kan sulandırıcı kullanıyorumGöğüs hassasiyeti olmaması kimyasal olduğunu mu gösteriyor ?
Aşkım sen en son gittiğinde ne dedi doktor tekrar tahlil falan istemişti sonra konuştuk mu hatırlamıyorumYok canım benim pıhtı sorunu olduğu için vücudum bebek kabul etmediği için bebeği atıyor rahim. Bana öyle denildi. Şuan hergun kan sulandırıcı kullanıyorum
Hahah alt tarafı bi sperm verecekler bi haller bi havalar yaValla bu soracakmış doktora spermleri dondurun diyeRezil etme beni dedim Spermleri çok değerli tabi sürekli veremez kral soyu mübarek
Hahha deli mi neKızlareşimin hcg testi ve benim hcg sabah yaptık
Eşim diyor ki tüh be bende çizgi yok
Aha bi de çıkardıysan kesin migren bebeğim, bütün belirtiler o yönde. Yapacağın tek şey çok ışığa maruz kalmamak, zifiri karanlıkta uyumak. Arveles ya da dicloron iyi gelebilir. Herkesin kendine özel durumu aşkım. Stres, güneş, rüzgar, limon, oda kokuları vs tetikler uzak dur. Ne zaman başladığını çözersen, o yiyecekten ve durumdan kaynaklanmıştır, bi daha yapmazsın. Yiyecekler bile tetikleyebilir yani.Arveles yokki bebeğimparol içeyim dedim dün akşam içtim 5 dk sonra afedersin ama geri cıkardım ağrı artık perişan etti dün gece bugünde devam ediyo
Evet aşkım yaa telefonun ışığından mı acaba diycem aşkım bi aklıma o geliyo aaa bide salak ben güneşe tutulma varken cıplak gözle baktım alkışla beni aşkoAha bi de çıkardıysan kesin migren bebeğim, bütün belirtiler o yönde. Yapacağın tek şey çok ışığa maruz kalmamak, zifiri karanlıkta uyumak. Arveles ya da dicloron iyi gelebilir. Herkesin kendine özel durumu aşkım. Stres, güneş, rüzgar, limon, oda kokuları vs tetikler uzak dur. Ne zaman başladığını çözersen, o yiyecekten ve durumdan kaynaklanmıştır, bi daha yapmazsın. Yiyecekler bile tetikleyebilir yani.
Aaa evet ikisi de olabilir. Işığa maruziyet daha da etkiler bebeğim. Akşamları dikkat et bari evde de, geçene kadarEvet aşkım yaa telefonun ışığından mı acaba diycem aşkım bi aklıma o geliyo aaa bide salak ben güneşe tutulma varken cıplak gözle baktım alkışla beni aşkoama hafif hafif ağrıyodu pazartesiden beri zaten demek k ışıkta iyice rahatsız etti aşko
Anlıyorum canım silkelen hadi kalk hem yürüyüş olurYerimdeyim aşko daha kalkmadimşimdi kalkıcam birikmiş işlerim var onlari hall etmeliyim
Pedim bitdi dişarıya çıkmam lazim ama istemiyoringsen nasılsin?
kuzu selam ben daha önce doktora gittim hamilelik düşünüyorum diye benden kan aldı ama hep genel şeylere bakmış yanı bu tsh vs o tarz şeylere bakılmamış acaba bende gitsem nerde yaptırılıyor kendin mi istedin kadın doğum mu yönlendirdiAşkolar hepinize geç kalmış bir günaydınnnnnben güne çok erken başladım ama anca girebildim Hastaneye gittim kan tahlili ve idrar tahlili verdim ultrason da istedi doktor sonuçların çıkmasını bekliyorum doktor tsh gebelik için çok yüksek dedi çıkan değere göre ilaç başlatıcaz dedi yarın sabah değerlerimi göstermeye gideceğim Sizlerde neler var neler yok _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @Annabelle1 ve diğer canlarım
Ohh ellerine saglikkkk miss gibi temizlik kokusuuu bayilirimmmmmAnlıyorum canım silkelen hadi kalk hem yürüyüş olurbende günlerin enerjisin topladım çok erken uyandım işlerimi yaptım balkonlarımı yıkadım camları sildim şimdi bir yorgunluk kahvesi içicem
Tamam aşkısı ederimAaa evet ikisi de olabilir. Işığa maruziyet daha da etkiler bebeğim. Akşamları dikkat et bari evde de, geçene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?