Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Woaww geliyor gelmekte olannnn

Ayy Allahim sen konuyu biliyorsun inşaallah doktora gitdiginde kalp atişıni duyarsin bebişimizin

Tabiğğsii

Bende bu günü bekliyodm gidelim tabiidedin hemen hee evde yap sen kavanoza koyar götürürüz kocacım deseydn bu erkekler bir alem ya
Ahahaha ama nasıl olcak o nasıl vercem ben onu diyince dört sene önce napıyodun işte öyle vercen dedim utandı ya ahahahahaha bu kadarda utangaç konuyu değiştirmek için evde yapsak olmaz mı dedi kahkaha attım

Ben biraz genişim galiba aşko hiç sallamıyorum kendi elinden mi kıskanıcam Sen baya kıskanıyorsun sanki ay aşkını yidiğim çok tatlısın ya
Ayy ben çok kıskancıııım ben varken kendi bile kendine dokunamaz aşkısı bi düşün ama kendi eliyle de olsa yaparken neler düşünüyordur kimbilir, sence bizi mi düşünüyorlar yav dur şimdi bütün pis düşüncelerimi ortaya döktürme. Aşktan o aşktan

Ben de öyle ya. Fırsatım olsa her gün dışarıdan söylicem de bütçe dayanmaz. Evde bi orangutan besliyorum omega3 şart kuzum iyi yapıyorsun zor da gelse yemek lazım

Zaten inanamıyorum ki o pembe çizgi görmeden sadece geçenki gebelik belirtilerim aynı şuan o yüzden ister istemez umut var ama öyle kaptırmış değilim kendimi zaten canımı sıkan da nu belirsizlik

Ayy inşallah güzel şeylerin habercisidir

Zaten inanamıyorum ki o pembe çizgi görmeden sadece geçenki gebelik belirtilerim aynı şuan o yüzden ister istemez umut var ama öyle kaptırmış değilim kendimi zaten canımı sıkan da nu belirsizlik
Evet o belirsizlik insanı yiyor.. dua edelim geç yerleşiyor olsun bebiş

Yok aşkısııı benimkide özel sektörde ama bir hafta gündüz, bir hafta akşam çalışıyor. Bu hafta 5te geliyor mesela, öbür hafta gece 1de geliyor. O da bizim yumurtlamaya denk geliyor
Ay buna cidden güldüm ya. Tıpta buna bahtsız Bedevi sendromu diyolar

Kuzum ince bi çizgi bende görüyorum ama beklemekte fayda var iki gün sonra tekrar yapabilirsin bu çizgilerle napıcaz biz bilemiyoruz ya

Sende aglayip aglayip durma agzinin ortasina vurcam bitane simdi. Kızz bulmussun bizim gibi hatunlari ne dertlenip tasalaniyosun. Amannn hem oda koca işte gormeyince goresin gorunce öldüresin geliyor. Salla gitsin. Cok tarz kombin yaptim asko atiyorum bak. Bizimkine diyorum ki askim kusura bakma pijama corapla dolascm cok iyi degilim, olsun askim ben seni böylede cok seviyorum diyo hee dedim bende beni cok seviyorum dönmüş bakiyo anlayamadi cikti biraz once bende bi sigara iceyim oh mis

Eklentiler

• image.webp
    76,3 KB · Görüntüleme: 27
Asko lutfen yaa bende bu ara cok kiskancim bak deme öyle seyler valla o orda sey yaparken basmayim oralari

Ay buna cidden güldüm ya. Tıpta buna bahtsız Bedevi sendromu diyolar
Ama hep böyle oluyor yaa. Sonra her gece diyorum ki gelince uyandır beni, sabah kalktığımda hatırlamadığım zamanlar oluyor hayal meyal yani, tecavüze uğramışım gibi uyku arası hiç hoş olmuyor gerçekten yaa

Ama ne bileyim yani valla gulerim kızzz hani soylemesi ayip 6 gun regl oldugumda bide regl olmadan uzun zaman iliski olmadiysa cilvelenirim rahatlatirim eşimi ama yani simdi test vermeye calisirken hayal ettimde hahahahahahhaja
Reglim 4 gün sürüyor allahtan o da ilk gün ve son gün yok gibi bişey. Bişeyler daha yazdım da sildim aşko o kadar yazmayayım dedim Yarın ben de rahatlıycam artık sanki ben test veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…