- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.201
Woaww geliyor gelmekte olannnnKizlarrrr sağ göğüs ucumda bir sızlama hissettim bir dokunuyum dedim acidi ya la .. hemd.eilkdefa böyle acıdı diğerine baktım oda acıdı ama.daha hafif.. ilk defa böyle bro sey yaşıyorum, yıllardır adet görürüm hiç böyle şeyler olmadı
EveetttGecenlerdede birlikte kuru dolma yaptiydik sen ordan ben burdan
Ayy Allahim sen konuyu biliyorsunKizlarrrr sağ göğüs ucumda bir sızlama hissettim bir dokunuyum dedim acidi ya la .. hemd.eilkdefa böyle acıdı diğerine baktım oda acıdı ama.daha hafif.. ilk defa böyle bir sey yaşıyorum, yıllardır adet görürüm hiç böyle şeyler olmadı
Fırında yaptığınızda da o koku rahatsız ediyor mu peki?Balık severim ama kızartmasını, hazır olsun yiyeyim kendim pişirsem koku tutar beni yiyemem
Teşekkürler aşkoooSifa olsun minnosuma
Ahahaha ama nasıl olcak o nasıl vercem ben onu diyince dört sene önce napıyodun işte öyle vercen dedim utandı ya ahahahahaha bu kadarda utangaçTabiğğsii
Bende bu günü bekliyodm gidelim tabiidedin hemen hee evde yap sen kavanoza koyar götürürüz kocacım deseydn bu erkekler bir alem ya
Ayy ben çok kıskancıııımBen biraz genişim galiba aşko hiç sallamıyorum kendi elinden mi kıskanıcamSen baya kıskanıyorsun sanki ay aşkını yidiğim çok tatlısın ya
Ben de öyle ya. Fırsatım olsa her gün dışarıdan söylicem de bütçe dayanmaz. Evde bi orangutan besliyorumSağol canım benden olsa her gün dişarıdan söylerimben balık severim ama kendim yapsam kokusu tutar beni yiyemem o yüzden
Omega3 suşiden alıyorum
Et yemekleri de severim en çok lahana yaprak sarması,patlican biber dolması
Zaten inanamıyorum ki o pembe çizgi görmeden sadece geçenki gebelik belirtilerim aynı şuan o yüzden ister istemez umut var ama öyle kaptırmış değilim kendimi zaten canımı sıkan da nu belirsizlikEvet haklısın kuzum ama adetin gecikmesiyle az daha görünür olması gerekiyor. Tabii ki geç döllenme ihtimali de var ama ben sadece çok inanıp da üzülmeni istemiyorum o kadar. Allah'ım mucizesini göstersin inşallah canım benim
İnshallah beeee bir gelsin dovcem onuWoaww geliyor gelmekte olannnn
Ayy inşallah güzel şeylerin habercisidirKizlarrrr sağ göğüs ucumda bir sızlama hissettim bir dokunuyum dedim acidi ya la .. hemd.eilkdefa böyle acıdı diğerine baktım oda acıdı ama.daha hafif.. ilk defa böyle bir sey yaşıyorum, yıllardır adet görürüm hiç böyle şeyler olmadı
Evet kuzum, balık kokusuna tahammülüm yokFırında yaptığınızda da o koku rahatsız ediyor mu peki?
Evet o belirsizlik insanı yiyor.. dua edelim geç yerleşiyor olsun bebişZaten inanamıyorum ki o pembe çizgi görmeden sadece geçenki gebelik belirtilerim aynı şuan o yüzden ister istemez umut var ama öyle kaptırmış değilim kendimi zaten canımı sıkan da nu belirsizlik
Ay buna cidden güldüm ya. Tıpta buna bahtsız Bedevi sendromu diyolarYok aşkısııı benimkide özel sektörde ama bir hafta gündüz, bir hafta akşam çalışıyor. Bu hafta 5te geliyor mesela, öbür hafta gece 1de geliyor. O da bizim yumurtlamaya denk geliyor
Kuzum ince bi çizgi bende görüyorum ama beklemekte fayda var iki gün sonra tekrar yapabilirsin bu çizgilerle napıcaz biz bilemiyoruz yaCanımmm çok sevindimmm demek şuan nokta kadar kese
Bu hamilelik sıvısını ilk kez duydum canım o neymiş ki öyle ? Benim bildiğim rahim kalınlığına birde keseye bakılıyor, yeni bir şey daha öğrendik hele
Senin adet günü ne zamandı canım ?
Ben de bugün sabah erken gebelik testi yaptım early predictor amaaan ilk 5 dk için de gölge çıktı coooook az incecik kıldan ince kısacası.. 5 gün geciktigimde yapınca hiç birşey çıkmamışti.. şimdi bira daha belirgin ama yined evar yok gibi.. ya bende çıkmıyor sanırım bu testlerde eskiden bu gollgelerde olmazdı gerçi ama yani senin nokta kadar kese varken MashaAllah testlerin çok belirgin benimki daha büyüktü kese yinede testlerde çıkmadı..
Hery neyse artık doktora gitmeyi bekliycem orda çıkar ortaya yoruldum artık test yapmicam
Kızlar sizde okuyun bari hepiniz birden etiketleyimde
Mucizemmm16 @partalina_ R Random3 Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92 @Demgey3 annabelica M Mavimiresl @Veziir @Ginnys _Umutlu_Pozitif_
Bakmak isteyen olursa diye koyucam testi yoksa hiçbirinizi şaşı yapmak istemem
İlk 5 dk dqki halinde vardı gölge ama resimde buraya yükleyince kaybolur bu yüzden şimdiki halini koydum birazcikda olsa belirginleşti diye..
Eki Görüntüle 3152553
Sende aglayip aglayip durma agzinin ortasina vurcam bitane simdi. Kızz bulmussun bizim gibi hatunlari ne dertlenip tasalaniyosun. Amannn hem oda koca işte gormeyince goresin gorunce öldüresin geliyor. Salla gitsin. Cok tarz kombin yaptim asko atiyorum bak. Bizimkine diyorum ki askim kusura bakma pijama corapla dolascm cok iyi degilim, olsun askim ben seni böylede cok seviyorum diyo hee dedim bende beni cok seviyorumAma beni yine ağlatacaksınız ben bugünü ağlamadan kapatırım diyordumMucizemmm16 Çok sinirleniyorum sonra yaşadıklarımızı düşünüp duygulanıyorum ben de. Ah benim kaba salağım. Dün hiç bana saydırmamış gibi nasıl yılışıyor bugün. Of sigaram nerde benim
Vallahi yildim be yavrucummm İnshaAllah güzel haber verebilirim size şöyle doya doyaKuzum ince bi çizgi bende görüyorum ama beklemekte fayda var iki gün sonra tekrar yapabilirsin bu çizgilerle napıcaz biz bilemiyoruz ya
Asko lutfen yaa bende bu ara cok kiskancim bak deme öyle seyler valla o orda sey yaparken basmayim oralariAyy ben çok kıskancıııımben varken kendi bile kendine dokunamaz aşkısı bi düşün ama kendi eliyle de olsa yaparken neler düşünüyordur kimbilir, sence bizi mi düşünüyorlar yav dur şimdi bütün pis düşüncelerimi ortaya döktürme. Aşktan o aşktan
Ama hep böyle oluyor yaa. Sonra her gece diyorum ki gelince uyandır beni, sabah kalktığımda hatırlamadığım zamanlar oluyor hayal meyal yani, tecavüze uğramışım gibiAy buna cidden güldüm ya. Tıpta buna bahtsız Bedevi sendromu diyolar
Reglim 4 gün sürüyor allahtan o da ilk gün ve son gün yok gibi bişey. Bişeyler daha yazdım da sildim aşko o kadar yazmayayım dedimAma ne bileyim yani valla gulerim kızzzhani soylemesi ayip 6 gun regl oldugumda bide regl olmadan uzun zaman iliski olmadiysa cilvelenirim rahatlatirim eşimi ama yani simdi test vermeye calisirken hayal ettimde hahahahahahhaja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?