Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki bizi düşünecekler oyarım valla Yok kuzu o kadar da ayrıntılı düşünmek istemiyorum ben

Hahaha ahan da ben ben de 3-4 gün önce beni aldattığını gördüm rüyamda. Ama böyle gözümün önünde öpüyor falan, sonra beni öpmeye çalışıyor bi ısırıyorum dudağını koparıyorum sabah anlatıyorum adam korktu benden yemin ederim rüyamda bile psikopatlık tavan

Kesinlikle katılıyorum sana. Bizdede tereyagsiz yemek yapilinca garipseniyor. Mesela ben peynir yemem evdede sadece kuymak peyniri ve kaşar peyniri olur kasar peynirini tostta yerim sadece ve çocuklarımda ayni benim gibiler agizlarina peynir surmezler. Sadece tostta yerler. Kofte yemem benim cocuklarda yemezler

Aferin çok güzel örnek oluyorsun aşko

Ayy cok güldüm yaaa ayaklarını denk alsinlar

Ya bu mesajın ekran resmini alıcam şimdi. Başında ayrı sonunda ayrı güldüm Çok yakışmış aşko bak keyfine oh valla

Asko onun adı bizde yorgan altı bazen cok uykum varken cilvelesirse benimki diyorum hic rahatsiz etme yorgan alti fantazisi yapalim eger uykum yoksa cay kahve icmissem adam ne oldugunu sasiriyo gecenin bi vakti noluyo laann diyo uyku arasinda ooo diyorum deprem oluyo depremmm az kaldi banlancam birazdan

Çok haklısın da yapacak bşy yok hangimizin uykusu bölünmedi ki böyle Ben de sabah seviyorum ama az bölmedim uykusunu wuhuuu

Ayy evet yaa.. Annem bir şeyi yemezse bende yemem

T-shirt ünü de pijamanın içine soksaydın belin üşümesin aşko eniştenin libido yerlerde ahahah

Ya aşkoşum düşünen her türlü düşünür bizim çabalar nafile be sen yine de yemin ettir aşkım

Bebeğim eğer dakikalar içinde çıktıysa o slik çizgi evet ben görüyorum var. Ben predictor early yaptığımda kar gibi beyaz oluyordu saatler sonra bile olsa. Ama birkaç gün daha bekle benc

T-shirt ünü de pijamanın içine soksaydın belin üşümesin aşko eniştenin libido yerlerde ahahah
Asko ben zaten adetliyim onunkide düşsün diye giydim yoksammm adetli olmasam böylemi oluur. Meshur parlak taytim var cook etkileyici tshirt kisa asko girmiyo pijama icine denedim

Ayy sesli güldüm oohh mis gibi aşkoşum

Hııı böyle üstünü çıkarmadan diyosun ahahaha koptumm banlanırsak ben başı çekicem bebeğim merak etme kız herkes regl oldu başımıza mı vurdu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…