- 18 Temmuz 2022
- 4.282
- 7.124
- 88
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.241
Tabiki bizi düşünecekler oyarım vallaAyy ben çok kıskancıııımben varken kendi bile kendine dokunamaz aşkısı bi düşün ama kendi eliyle de olsa yaparken neler düşünüyordur kimbilir, sence bizi mi düşünüyorlar yav dur şimdi bütün pis düşüncelerimi ortaya döktürme. Aşktan o aşktan
Hahaha ahan da benBen normalde cok kiskanctm ama bi dönem rahattim simdi öyle bi kiskancimki heleki son 1 haftadir anlatamam. Yani niye böyle oldum anlamadim. Birden oldu ama hatta ruyamda gordum gecen gun baska hatunlarla muhabbet sohbett ooohh valla gece uyandirdim bana bakkk banaaa diyorum adamda sasirdi noldugunuEşim cok kiskanctir ama ben onun kadar degildim. Simdi roller degisti Allah yardımcısı olsun
Kesinlikle katılıyorum sana. Bizdede tereyagsiz yemek yapilinca garipseniyor. Mesela ben peynir yemem evdede sadece kuymak peyniri ve kaşar peyniri olur kasar peynirini tostta yerim sadece ve çocuklarımda ayni benim gibilerBenim annem çanakkaleliydi beni ananem büyütmüş. Bu yüzden sanırım Benimde hayatım zeytinyağı üzerine. Ispanaklı börek severim. Dolmaları etsiz severim. Hele tereyağ.. 34 yaşındayım. Kokusu hep rahatsız eder. Bence her şey çocukken nasıl alıştığımızla ilgili
Hiç geri vites atamicam valla baskı yapınO iş çok geç kanıma girdin aşko
Aferin çok güzel örnek oluyorsun aşkoKesinlikle katılıyorum sana. Bizdede tereyagsiz yemek yapilinca garipseniyor. Mesela ben peynir yemem evdede sadece kuymak peyniri ve kaşar peyniri olur kasar peynirini tostta yerim sadece ve çocuklarımda ayni benim gibileragizlarina peynir surmezler. Sadece tostta yerler. Kofte yemem benim cocuklarda yemezler
Ayy cok güldüm yaaaHahaha ahan da benben de 3-4 gün önce beni aldattığını gördüm rüyamda. Ama böyle gözümün önünde öpüyor falan, sonra beni öpmeye çalışıyor bi ısırıyorum dudağını koparıyorum sabah anlatıyorum adam korktu benden yemin ederim rüyamda bile psikopatlık tavan
Ya bu mesajın ekran resmini alıcam şimdi. Başında ayrı sonunda ayrı güldümSende aglayip aglayip durma agzinin ortasina vurcam bitane simdi. Kızz bulmussun bizim gibi hatunlari ne dertlenip tasalaniyosun. Amannn hem oda koca işte gormeyince goresin gorunce öldüresin geliyor. Salla gitsin. Cok tarz kombin yaptim asko atiyorum bak. Bizimkine diyorum ki askim kusura bakma pijama corapla dolascm cok iyi degilim, olsun askim ben seni böylede cok seviyorum diyo hee dedim bende beni cok seviyorumdönmüş bakiyo anlayamadi cikti biraz once bende bi sigara iceyim oh mis
Onundenmi aliyorum asko yesinlerAferin çok güzel örnek oluyorsun aşko
Üstümde pembe askoYa bu mesajın ekran resmini alıcam şimdi. Başında ayrı sonunda ayrı güldümÇok yakışmış aşko bak keyfine oh valla
Asko onun adı bizde yorgan altıAma hep böyle oluyor yaa. Sonra her gece diyorum ki gelince uyandır beni, sabah kalktığımda hatırlamadığım zamanlar oluyor hayal meyal yani, tecavüze uğramışım gibiuyku arası hiç hoş olmuyor gerçekten yaa
Çok haklısın da yapacak bşy yok hangimizin uykusu bölünmedi ki böyleAma hep böyle oluyor yaa. Sonra her gece diyorum ki gelince uyandır beni, sabah kalktığımda hatırlamadığım zamanlar oluyor hayal meyal yani, tecavüze uğramışım gibiuyku arası hiç hoş olmuyor gerçekten yaa
Ayy evet yaa.. Annem bir şeyi yemezse bende yememKesinlikle katılıyorum sana. Bizdede tereyagsiz yemek yapilinca garipseniyor. Mesela ben peynir yemem evdede sadece kuymak peyniri ve kaşar peyniri olur kasar peynirini tostta yerim sadece ve çocuklarımda ayni benim gibileragizlarina peynir surmezler. Sadece tostta yerler. Kofte yemem benim cocuklarda yemezler
Asko ben uyuyayim inanki ırzıma gecseler duymam uyandirmak mumkun degilÇok haklısın da yapacak bşy yok hangimizin uykusu bölünmedi ki böyleBen de sabah seviyorum ama az bölmedim uykusunu wuhuuu
T-shirt ünü de pijamanın içine soksaydın belin üşümesin aşkoSende aglayip aglayip durma agzinin ortasina vurcam bitane simdi. Kızz bulmussun bizim gibi hatunlari ne dertlenip tasalaniyosun. Amannn hem oda koca işte gormeyince goresin gorunce öldüresin geliyor. Salla gitsin. Cok tarz kombin yaptim asko atiyorum bak. Bizimkine diyorum ki askim kusura bakma pijama corapla dolascm cok iyi degilim, olsun askim ben seni böylede cok seviyorum diyo hee dedim bende beni cok seviyorumdönmüş bakiyo anlayamadi cikti biraz once bende bi sigara iceyim oh mis
Ay asko simdi gördüm napalim yaa bizden bu kadarUlannn manyakk garılarrrr sizine alemsiniz ya ne güldüm ha
Ya aşkoşum düşünen her türlü düşünür bizim çabalar nafile beBen bu işin bu boyutunu düşünmemiştim nede olsa beni düşünür diye rahattım galiba içimde sonuçlara dair heyecan vardı ama sizzzzz benim içime kurt düşürdünüz şuan şüpheli insan oldumuykularım kaçmadan adama yemin ettirmem lazım
Bebeğim eğer dakikalar içinde çıktıysa o slik çizgi evet ben görüyorum var. Ben predictor early yaptığımda kar gibi beyaz oluyordu saatler sonra bile olsa. Ama birkaç gün daha bekle bencCanımmm çok sevindimmm demek şuan nokta kadar kese
Bu hamilelik sıvısını ilk kez duydum canım o neymiş ki öyle ? Benim bildiğim rahim kalınlığına birde keseye bakılıyor, yeni bir şey daha öğrendik hele
Senin adet günü ne zamandı canım ?
Ben de bugün sabah erken gebelik testi yaptım early predictor amaaan ilk 5 dk için de gölge çıktı coooook az incecik kıldan ince kısacası.. 5 gün geciktigimde yapınca hiç birşey çıkmamışti.. şimdi bira daha belirgin ama yined evar yok gibi.. ya bende çıkmıyor sanırım bu testlerde eskiden bu gollgelerde olmazdı gerçi ama yani senin nokta kadar kese varken MashaAllah testlerin çok belirgin benimki daha büyüktü kese yinede testlerde çıkmadı..
Hery neyse artık doktora gitmeyi bekliycem orda çıkar ortaya yoruldum artık test yapmicam
Kızlar sizde okuyun bari hepiniz birden etiketleyimde
Mucizemmm16 @partalina_ R Random3 @Lale95 fnd_50 @iyilikperisi92 @Demgey3 annabelica M Mavimiresl @Veziir @Ginnys @000umutlu000
Bakmak isteyen olursa diye koyucam testi yoksa hiçbirinizi şaşı yapmak istemem
İlk 5 dk dqki halinde vardı gölge ama resimde buraya yükleyince kaybolur bu yüzden şimdiki halini koydum birazcikda olsa belirginleşti diye..
Eki Görüntüle 3152553
Asko ben zaten adetliyim onunkide düşsün diye giydim yoksammm adetli olmasam böylemi oluur. Meshur parlak taytim varT-shirt ünü de pijamanın içine soksaydın belin üşümesin aşkoeniştenin libido yerlerde ahahah
Ayy sesli güldümSende aglayip aglayip durma agzinin ortasina vurcam bitane simdi. Kızz bulmussun bizim gibi hatunlari ne dertlenip tasalaniyosun. Amannn hem oda koca işte gormeyince goresin gorunce öldüresin geliyor. Salla gitsin. Cok tarz kombin yaptim asko atiyorum bak. Bizimkine diyorum ki askim kusura bakma pijama corapla dolascm cok iyi degilim, olsun askim ben seni böylede cok seviyorum diyo hee dedim bende beni cok seviyorumdönmüş bakiyo anlayamadi cikti biraz once bende bi sigara iceyim oh mis
Hııı böyle üstünü çıkarmadan diyosunAsko onun adı bizde yorgan altıbazen cok uykum varken cilvelesirse benimki diyorum hic rahatsiz etme yorgan alti fantazisi yapalim eger uykum yoksa cay kahve icmissem adam ne oldugunu sasiriyo gecenin bi vakti noluyo laann diyo uyku arasinda ooo diyorum deprem oluyo depremmm az kaldi banlancam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?