Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız biz yanlarındayken nasıl yapacak adamlar Toto isterim aldatılıyomuşum gibi hissediyorum zaten ben de hiç hoşlanmıyorum o durumdan psikopatlığa bak hahaha
Ben biraz genişim galiba aşko hiç sallamıyorum kendi elinden mi kıskanıcam Sen baya kıskanıyorsun sanki ay aşkını yidiğim çok tatlısın ya

Okudum ama geri dönüş edemedim baby sorry))
Çok sevindim inşaallah sürecin güzel ilerler ,tombiş tombiş kaliteli yumoşlarin olur inşaallah bu ay hamilesin nettt inanıyorum benyemene içmene dikkat et sinir stres yasaxxx
Bu ay mujdeyi ver bakalım bizlərə

Canım üzülme regl günün ne zaman ? Gebelik çok yeni ise çıkmayabilir yad agec döllenme filandir.. dur bakalım sen yine regl.bekle ama gelmez ise o zaman bir test daha yaparsın

Ben hiç suşi yemedim aşko ne artizsin kız Valla deneyeyim diyorum da kebap lahmacun dururken suşi yiyemiyorum
Ay bende öyleydim asla yemem diyordumbi kere yedin mi sonra unutamiyorsun tadını
Kebap döner lahmacun onlara da bayilirimmmm sipariş etdik az sonra gelir herhalde ama suşinin yeri ayrı onu yalniz yemeyi sevmiyorum arkadaşlarla toplandigimizda sipariş ediyoruz kim çok yiycek yarışi yapiyoruz

Aman yiyin ne buluyosanız M Mavimiresl gel aşko birer acılı lahmacun gömelim biz de
Tamam asko olur valla @raainbow
Fenerin maçı var aşko dalmışım. Aşkım gonalf kalem mi?
asko valla alamadim ilaci daha yarin gelecekmis. Gonal f75 diyo carsamba persembe yapcan dedi. Farkli degisik seyleridemi var onlarin asko anlamadim. Bide baktim biraz doktor bana su kadar doz yapacaksin demedi

Eklentiler

• image.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 27
Baby ne desem bilemedim ki kaç zaman geçti ya gram koyulaşmadi testler doktora gitdiginde belki mucize olur keseyi görürsün,1defa yaşamişın zaten öyle bişey

Ahh keşkeee ya ne güzel olurdu söhbet.muhabbetden yiyemezdik bileen çok ne kadar yiye bilirsin

Asko bende gördüm guzel haberler ver bize olurmu biran once git doktora

Afiyet bal şeker olsun kuzum iyi yapmışsın her gün ev yemeği yenmez valla Ben de denemek istiyorum da kırmızı eti daha çok seviyorum. Zar zor haftada bir somon yemeye çalışıyorum o da yumoşların hatrına valla omega3 girsin bünyeye yoksa tercihim hep kırmızı et

Ola bilir canim ama en yakın arkadaşim da yiyerken öyle söyledi ıyyy buna bidaha para vermem asla yemem
1hafta geçmedi instadan bana suşi resimlri atiyodu
Yok kuzum ben sevemedim hic galiba balık falanda sevmiyorum ondan. Et türüde pek sevmem ben sebzeciyim

Bende sebzeciyim etli dolmalari severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…