Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko bazen bu adam beni kendime deli hissettiriyor ahahahha ya benim kocam canımdır

Aynen canım benimkide daha geçen ay olmayınca kendi söyledi bende gideyim bi gözükeyim dedi olmadı tüp bebek deneriz falan. Onlar bizim gibi değiller biz dışa vuruyoruz onlar içine atıyor ben bunu anladım geçen ay telefonla sonucu öğrenmek nasıl heyecan yaptı ben şahit oldum bide bana kafana takıyorsun takıntı yapıyorsun diyordu kendi daha fenaydı beni çok singirlendiyor canını sevdiğim _Umutlu_Pozitif_ iyiki var kocişlerimiz

Ayy çok sağolun iyi ki varsınız aşko hemen düzlet cümleni Allah çok bekletmesin değillll Allah en kısa zamanda nasip etsin yada Oldursun Cümlelerimize dikkat edicez

Ayyy görüyorum var dilerim bebişin seninledir bende ilk yaptıklarımda kendim görüyordum ama burda tam net değildi.gebelik sıvısı dediği galiba mukus oluyor bende. Burda öğrendim

Helal olsun aşkooo

Ayyy görüyorum var dilerim bebişin seninledir bende ilk yaptıklarımda kendim görüyordum ama burda tam net değildi.gebelik sıvıs dediği galiba mukus oluyor bende. Burda öğrendim
Kız biz senin testlerine sevinerek bakiyoruz niye öyle düşündün sen. Hemm ayricaa sen bizi birakip gitmeyimi düşünüyosun asko. Aklindan bile gecirme

Kızlarr ne için yemim ettiriyoruz Yavff

asko valla alamadim ilaci daha yarin gelecekmis. Gonal f75 diyo carsamba persembe yapcan dedi. Farkli degisik seyleridemi var onlarin asko anlamadim. Bide baktim biraz doktor bana su kadar doz yapacaksin demedi
Ne maçtı ama Delirdik yerimizde
Aşkım ilacın kalem gibi olanı var bide farklı bi çeşidi vardı. Kalemse çok kolay iğjesini takıp ayarını 75 e çıkarıyosun göbeğinin iki parmak sağı yada sonundan iki parmagınla etini sıkıp vuruyorsun. Gösterge 0 a inince bi kaç sn bekleyip iğneyi çıkarıyosun. Sonra kullandığın iğne ucunu atıyorsun aşko. Ertesi akşam yine farklı iğneyle aynı şekilde vuracaksın

Kız biz senin testlerine sevinerek bakiyoruz niye öyle düşündün sen. Hemm ayricaa sen bizi birakip gitmeyimi düşünüyosun asko. Aklindan bile gecirme
Yo gitmek yok ama inan bi yanım üzgün hepimiz hamiş olsak ne güzel olurdu Ama biliyorum beni yalnız bırakmazsınız en kısa zamanda sizlerin de toplu hamiş haberlerini alırım Allah’ın izniyle bu

Kuzum ben geciktim diğer bat heliyor bile .. neyse artık test mest yok doktora gidicem o zaman öğrenicez
Yaa öylemi o zamam hadi inşallah
Evet en iyisi doktor ne zaman gidiceksn
Aman yiyin ne buluyosanız M Mavimiresl gel aşko birer acılı lahmacun gömelim biz de
aa bikere yesen öyle demezsn ama bak lahmacunda ince çizgimdir
Bende asla aslaaa diyodum yiyince öyle olmuyomuş haklsn valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…