- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.281
Aşko bazen bu adam beni kendime deli hissettiriyor ahahahhaBizden daha ahlaklılar bence aşkoçirkinleşme lafına bayıldım, baya çirkefleşiyoruz çünkü hahaha onu bile kibarca söylemiş adamcağız sözü almışsın tamamdır bu iş rahat olabilirsin
Geçen gün öldüresin geliyodu askoAşko bazen bu adam beni kendime deli hissettiriyor ahahahhaya benim kocam canımdır
Aynen canım benimkide daha geçen ay olmayınca kendi söyledi bende gideyim bi gözükeyim dedi olmadı tüp bebek deneriz falan. Onlar bizim gibi değiller biz dışa vuruyoruz onlar içine atıyor ben bunu anladım geçen ay telefonla sonucu öğrenmek nasıl heyecan yaptı ben şahit oldum bide bana kafana takıyorsun takıntı yapıyorsun diyordu kendi daha fenaydıKizlar eşler olmadigini gorunce bizimde emeklerimizi uzuntulerimizi goruyorlar o yuzden kendileride artik sonuc arıyorlar. Benim eşimde o sekilde hatta bana direk tüp bebek demisti doktor yapisiklik varsa ameliyat etmiycem tüp bebek demisti. Allah tan yapisiklik cikmadi. Eşim de ozaman tamam dedi hatta arastirmistik bikac hastane. Yani bizi kizdirsalarda aradayine bizi düşünüyolar. R Random3
Ayy çok sağolun iyi ki varsınızEvet evet türkiyede çağırıyorlar amaan işte yabancılar bi değişikbizde burda senle birlikte takip ederiz bizi darladığını düşünme sakın gün gün bizede haber ver biz bu haberi bekliyoruz burda bugünleri paylaş ak için burdayız o miniğim gelişimini bizde merak ediyoruz
İnşallah kuzum inşallah çok sağol duan içindileğimiz isteğimiz o Allahtan çok bekletmesn bizimkide
Ayyy adetliyken hepimiz çok tatlıyız benceAşko bazen bu adam beni kendime deli hissettiriyor ahahahhaya benim kocam canımdır
Ayyy görüyorum var dilerim bebişin seninledirCanımmm çok sevindimmm demek şuan nokta kadar kese
Bu hamilelik sıvısını ilk kez duydum canım o neymiş ki öyle ? Benim bildiğim rahim kalınlığına birde keseye bakılıyor, yeni bir şey daha öğrendik hele
Senin adet günü ne zamandı canım ?
Ben de bugün sabah erken gebelik testi yaptım early predictor amaaan ilk 5 dk için de gölge çıktı coooook az incecik kıldan ince kısacası.. 5 gün geciktigimde yapınca hiç birşey çıkmamışti.. şimdi bira daha belirgin ama yined evar yok gibi.. ya bende çıkmıyor sanırım bu testlerde eskiden bu gollgelerde olmazdı gerçi ama yani senin nokta kadar kese varken MashaAllah testlerin çok belirgin benimki daha büyüktü kese yinede testlerde çıkmadı..
Hery neyse artık doktora gitmeyi bekliycem orda çıkar ortaya yoruldum artık test yapmicam
Kızlar sizde okuyun bari hepiniz birden etiketleyimde
Mucizemmm16 @partalina_ R Random3 @Lale95 @fnd_50 @iyilikperisi92 Demgey3 @Annabelle1 M Mavimiresl Veziir @Ginnys _Umutlu_Pozitif_
Bakmak isteyen olursa diye koyucam testi yoksa hiçbirinizi şaşı yapmak istemem
İlk 5 dk dqki halinde vardı gölge ama resimde buraya yükleyince kaybolur bu yüzden şimdiki halini koydum birazcikda olsa belirginleşti diye..
Eki Görüntüle 3152553
Helal olsun aşkoooYaptım valla bişey dicem dedim aklıma geldi sen yarın test vereceksin ya o devasal hayal gücünle sadece beni düşüneceksin dimi dedim ay bu adam niye utanıyor şapşal ya saçma sapan konuşmasak mı dedi banane ben nerden bilcem başkasını düşünmeyeceğini dedim çirkinleşme dedi banayemin etmeni istiyorum dedim sen böyle güvensiz değildin ama konuyu beğenmediğim için üstelemicem dedi ve yemin etti
işlem başarılı aşko ettirdim
Kız biz senin testlerine sevinerek bakiyoruz niye öyle düşündün sen. Hemm ayricaa sen bizi birakip gitmeyimi düşünüyosun asko. Aklindan bile gecirmeAyyy görüyorum var dilerim bebişin seninledirbende ilk yaptıklarımda kendim görüyordum ama burda tam net değildi.gebelik sıvıs dediği galiba mukus oluyor bende. Burda öğrendim
Yok aşkım hiç görmedim aklımdaydı bugün yazmayı unutmuşum aşkısıDemgey3 sen nerdesin aşko bu gün ben seni pek göremedim doktora gitcektin sonuç alcaktın ben mi kaçırdım??? Merak ettim seni kuzum
Mucizemmm16 sen gördün mü Aşko bizim kızı
Gideni pataklıyoruz dimi aşkoKız biz senin testlerine sevinerek bakiyoruz niye öyle düşündün sen. Hemm ayricaa sen bizi birakip gitmeyimi düşünüyosun asko. Aklindan bile gecirme
Kızlarr ne için yemim ettiriyoruz YavffYaptım valla bişey dicem dedim aklıma geldi sen yarın test vereceksin ya o devasal hayal gücünle sadece beni düşüneceksin dimi dedim ay bu adam niye utanıyor şapşal ya saçma sapan konuşmasak mı dedi banane ben nerden bilcem başkasını düşünmeyeceğini dedim çirkinleşme dedi banayemin etmeni istiyorum dedim sen böyle güvensiz değildin ama konuyu beğenmediğim için üstelemicem dedi ve yemin etti
işlem başarılı aşko ettirdim
Ağır söz soylerim kaldiramazGideni pataklıyoruz dimi aşko
Ne maçtı amaasko valla alamadim ilaci daha yarin gelecekmis. Gonal f75 diyo carsamba persembe yapcan dedi. Farkli degisik seyleridemi var onlarin asko anlamadim. Bide baktim biraz doktor bana su kadar doz yapacaksin demedi
Senden geçti artık bebeğimKızlarr ne için yemim ettiriyoruz Yavff
Yo gitmek yok ama inan bi yanım üzgün hepimiz hamiş olsak ne güzel olurduKız biz senin testlerine sevinerek bakiyoruz niye öyle düşündün sen. Hemm ayricaa sen bizi birakip gitmeyimi düşünüyosun asko. Aklindan bile gecirme
Yaa öylemi o zamam hadi inşallahKuzum ben geciktim diğer bat heliyor bile.. neyse artık test mest yok doktora gidicem o zaman öğrenicez
Bende asla aslaaa diyodum yiyince öyle olmuyomuş haklsn vallaAy bende öyleydim asla yemem diyordumbi kere yedin mi sonra unutamiyorsun tadını
Kebap döner lahmacun onlara da bayilirimmmm sipariş etdik az sonra gelir herhaldeama suşinin yeri ayrı onu yalniz yemeyi sevmiyorum arkadaşlarla toplandigimizda sipariş ediyoruz kim çok yiycek yarışi yapiyoruz
Ya var ya bi alemsinizSenden geçti artık bebeğimsperm verecek eşlere bizi hayal etmesi için yemin ettiriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?