Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hııı böyle üstünü çıkarmadan diyosun ahahaha koptumm banlanırsak ben başı çekicem bebeğim merak etme kız herkes regl oldu başımıza mı vurdu nedir
Bende regl oldugum da bi degisik oluyorum zaten kesin basimiza vurdu. Agri kesici ictim bana kafa yaptı heralde asko uyku arasinda neyse konusmucam susucam banlancam yoksa vazgeçtim anlatmıyorum

Sonra da ağlama diyosunuz amaNeyse dur ağlamıycamBende de hamileyken müthiş bi motivasyon oldu içmedim de şimdi hiç umursamıyorum. Keşke aynen devam etseydim ama bebekimizi kaybettiğimi öğrenince ilk yaptığım sigara yakmaktı. Bebişim gelsin de ben de içmem. Senin sıpacık büyüdü artık aşko keyfine bak. Küçük civciv gelirse bırakırsın artık

Hiçte harika ve güçlü bir kadın olmak istemiyoring aşko ama kızım için ayakta durmam gerekiyo biliyorum cok şükür kızım var aşkım o sağlıklı olsun Rabbim ona sağlık sıhhat uzun güzel ömür versin bütün evlatlarımıza oda kardeş istiyo onun için cok istiyorum en cok bu hayatta ne olursa olsun bi kardeşi olsun derdini paylaşacağı sevincini paylaşacağı gerçi aralarında da epey yaş olur olursa ama kardeş kardeştir
Neden olmıycakmış bebeğim tabikide olucak seninde bebişin bende öyle bir örnek var aşkım teyzem imkansız demiş doktor ama simdi oğlu var 2. Sınıfa gidiyo bu hayatta hiç bişey imkansız değil yeter ki Allah istesin aşkoşum insanız işte üzülüyoruz elinde olmuyo insanın

Bende regl oldugum da bi degisik oluyorum zaten kesin basimiza vurdu. Agri kesici ictim bana kafa yaptı heralde asko uyku arasinda neyse konusmucam susucam banlancam yoksa vazgeçtim anlatmıyorum
Aşko dur dur son günlerimdeyim, banlanıcaz yeminle
Yok valla rahat değilim. Oğlumu her hafta terapiye götürüyorum yüksek derece anksiyete var çünkü her an öleceğimi düşünüyor. Dolayısıyla her gün sigarayı bırak diye kriz geçiriyor çocuk. Çoğunlukla çaktırmadan içiyorum
Bizimkinin arkadaslari geldi asagida oturuyolar. Tabi kızım parlak tayt icinde tangayla dolasayimda adam asagi inip arkadaslarinami surtunsun adetliyken kareli don polarlı corap
Yaaa kızım karnım ağrıdı kahkaha atıyorum burda, kocam mevzu derin heralde diyor yok dedim yüzeysel haliyle böyle benimki de yumurtlamaya hazırlanıyor, bal karışımı keçiboynuzu fındık badem falan, işyerinde yerimde duramıyorum diyor. Bence yanlış yoldayız

Hiç geri vites atamicam valla baskı yapın başka bişey düşünecek olurlarsa vicdan yaparlar belki
Yaptım valla bişey dicem dedim aklıma geldi sen yarın test vereceksin ya o devasal hayal gücünle sadece beni düşüneceksin dimi dedim ay bu adam niye utanıyor şapşal ya saçma sapan konuşmasak mı dedi banane ben nerden bilcem başkasını düşünmeyeceğini dedim çirkinleşme dedi bana yemin etmeni istiyorum dedim sen böyle güvensiz değildin ama konuyu beğenmediğim için üstelemicem dedi ve yemin etti
Ya aşkoşum düşünen her türlü düşünür bizim çabalar nafile be sen yine de yemin ettir aşkım
işlem başarılı aşko ettirdim

Derinlesemiyo mevzu sorun orda istee ah enistemin vay haline kanka baslik kiran sizmiydiniz

Bizden daha ahlaklılar bence aşko çirkinleşme lafına bayıldım, baya çirkefleşiyoruz çünkü hahaha onu bile kibarca söylemiş adamcağız sözü almışsın tamamdır bu iş rahat olabilirsin

Canııımm inşallah doktora gidene kadar iyice yerleşir belirgenleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…