Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahahah aşkım ben size bu konuda bir taktik vereyim o zaman mesela normal konuşmalar whatsapp üzerinden yapılıyorsa biz özel konuşmaları ve resimleri telegramdan yaparız çoğu kişide ordan görmez bu şekilde çözüme ulaştırmıştık aşko sizde yapabilirsiniz bu durumlara karşı

Ayyyy aşko annenin yerine koydum da kendimi ayyyyy çok fenaaaa gülse mi ağlasa mı bilemez insan ya

Anaaammmmm aşko ergenlerden korkacaksın herşeye akılları eriyor çok fenalar valla

Nasıl yani telegramı bi tek kendiniz için mi kullanıyorsunuz ay benim kafa basmadı aşko koz açıklada işime yarasın taktik olsun

Nasıl yani telegramı bi tek kendiniz için mi kullanıyorsunuz ay benim kafa basmadı aşko koz açıklada işime yarasın taktik olsun
Hemen açıklıyorum aşko Telegram indirdim ama ordan kimseyle konuşmuyoruz sadece eşimle sohbetim duruyor orda veeee Telegram uygulamasını ekrandaki bir klasörün ikinci sayfasına koydum yani kolay kolay kimse bulamaz ayrıca da bildirimleri kapattım telegramdan bildirimde gelmiyor mesela foto göndereceğim zaman whatsapptan eşime “T” yazıyorum hemen telegrama geliyor ay çok fenayım kimsede onları bulup okuyamaz

Hemde ne fena aşko
Duşa girdimi 2 saat çıkmazmış ama kayınvalideme sorsan daha çocukkkmuşşşş
Kim bilir ne fındıklar kırıyor duşta ay ne çocuğu yaaa küçülsünler de cebime girsinler aşko öncedenmiş küçüklük şimdi herkes herşeyi biliyor dizilerde filmlerde heryerde herşey var açık açık

Aşkoo hayranlıkla dinledim helal olsun teşekkür ediyorum uygulayacağım

Ayyyy aşko annenin yerine koydum da kendimi ayyyyy çok fenaaaa gülse mi ağlasa mı bilemez insan ya
Hahhaha demi yaaa ayyy asla görmek istemediğim bir görüntü..

_Umutlu_Pozitif_ senin kaynın abisinin telefonu karıştırmış benim başıma esas ne geldi, bende senin kaynın hesabı birinin telefonu karıştırdım ama bu biri kim 7 yaşındaki bir çocuk erkek kız arkadaşımın oğluydu bunun elinde telefon gördüm onunmus o kullanıyordu oynuyordu görünce baktım bu yaşta neler karıştırıyor diye çocuk olduğu için şakasına takıldım..anammm resismlere bir baktım bir de ne göreyim bir adamın şeyi ..

Meğersem çocuğun telefonu annesinin eski telefonuymuş babsinin anasına gönderdiği erotik mesajlar eşliğinde özel yerini göndermesi şok oldum iğrenç görmez olaydım dedim birde eşimin arkadaşıydi herif ( artık değil sebebi başka)eşim bilse yazık travma geçirir hayatı boyunca unutmaz .. iyyy insan siler ya çocuğa vermesine önce uffff çok fena oldum ondan beri bebek de olsa kimsnein telefonuna bakmicam dedim buneyyyyy laaan

Kesinlikle aşko şimdinin 10 yaşı bile herşeyi bilmek için yeterli yaş grubu maalesef

Ay yuh insan telefonu sıfırlar verir çocuğa okadar özel şeylerde atmam atmaz eşimde o nasıl fantezi ileri boyutlu

Ay yuh insan telefonu sıfırlar verir çocuğa okadar özel şeylerde atmam atmaz eşimde o nasıl fantezi ileri boyutlu
Ayyy bilemem artık ben başkalarının da bu telefonları görebileceği ihtimali ile böyle bir şey asla yapamam ..

Hayır o değilde bizim bu annemle kaderimiz ne

Ay aşko şoklar içerisinde okudum mesajını tövbe tövbe o kadarı da kalsın yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…