- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.581
Ahahahah aşkım ben size bu konuda bir taktik vereyim o zamanKııızz ben onu bikere yaptm arkadaşa yakalandm yadışardaydı benimki gel diyom geç oldu gelmiyo duştan çıktıydım bornozlu indirdim omzun tekini azck attm dedim gelmiyonmı neyse işe yaradı 10 dkya evdeydi ama ertesi gün sen onu silmeyi unut arkadaş bi fotoğrafa bakarken aldı elmden sağa sola kaynca görmüş tabi yüzü müzü değişti söylemedi kesin sapık bu kız demiştir Demgey3 @Random3 Mucizemmm16 @Mavimiresl My_Moonlight06 @iyilikperisi92
Ayyyy aşko annenin yerine koydum da kendimi ayyyyy çok fenaaaa gülse mi ağlasa mı bilemez insan yaAyyyy siz kötü görmemişsiniz benim annemin bir wc hikayesi var küçük kaynı ile küçük dediysem ergenden büyük..
Eskiden aynı eve tıkılırlardı bilirsiniz annemde Kayın ailesi ile yaşamış ben doğana kadar..
Neyse bir gün bu benim manyak amcam wc ye girmiş ama hiç kapı kilitleme huyu yok annemde boş sanıp bir dalıyor içeri herşey ortada Hahahah
Annem şok tabi
AnaaammmmmAhahahha kocana attığını anlamayacak kadar deli değildir heralde aşko bişey olmaz ben gibi eşinin kardeşine yakalansaydın sen senin yüzünün halini tahmin edemezdin aşkoeşimin 14 yaşında erkek kardeşi var ama çok meraklı kurnaz ergen eşim telefon şifresini girerken gizlice bakmış şifreyi öğrenmiş bir gün oradayız eşim karşımda oturuyor kayınvalidem kayın pederim görümcem falanda var eşimden bana watsaptan msj geldi açtım baktım kalp atmış eşime baktım telefonu elinde yok ama halen çevrim içi odaya bir gittim aptal sohbette medyaya girmiş herşeye bakıyor elinden telefonu bir kaptım eşimi mutfağa çağırdım ama nasılım biliyormusun hem sinirli hem mahcup iğrenç bir durumdu he öyle çok cıbıl foto yoktu ama göğüs dekolteli falan vardı o gün bu gündür eşim parmak izi şifre kullanıyor ve foto hemen siliyor
Nasıl yani telegramı bi tek kendiniz için mi kullanıyorsunuz ay benim kafa basmadı aşko koz açıklada işime yarasın taktik olsunAhahahah aşkım ben size bu konuda bir taktik vereyim o zamanmesela normal konuşmalar whatsapp üzerinden yapılıyorsa biz özel konuşmaları ve resimleri telegramdan yaparız çoğu kişide ordan görmez bu şekilde çözüme ulaştırmıştık aşko sizde yapabilirsiniz bu durumlara karşı
Aaaa aşkom bir güzellik getirmiş yeni gördümKızlar ben de arkadaş getirdim aramıza delirmeye rahatlamaya ihtiyacı varSonbahardagel Mucizemmm16 listemize ekleyelim mi
Hemde ne fena aşkoAnaaammmmmaşko ergenlerden korkacaksın herşeye akılları eriyor çok fenalar valla
Hemen açıklıyorum aşko Telegram indirdim ama ordan kimseyle konuşmuyoruz sadece eşimle sohbetim duruyor orda veeee Telegram uygulamasını ekrandaki bir klasörün ikinci sayfasına koydum yani kolay kolay kimse bulamaz ayrıca da bildirimleri kapattım telegramdan bildirimde gelmiyorNasıl yani telegramı bi tek kendiniz için mi kullanıyorsunuz ay benim kafa basmadı aşko koz açıklada işime yarasın taktik olsun
Kim bilir ne fındıklar kırıyor duştaHemde ne fena aşko
Duşa girdimi 2 saat çıkmazmış ama kayınvalideme sorsan daha çocukkkmuşşşş
Aşkoo hayranlıkla dinledim helal olsun teşekkür ediyorum uygulayacağımHemen açıklıyorum aşko Telegram indirdim ama ordan kimseyle konuşmuyoruz sadece eşimle sohbetim duruyor orda veeee Telegram uygulamasını ekrandaki bir klasörün ikinci sayfasına koydum yani kolay kolay kimse bulamaz ayrıca da bildirimleri kapattım telegramdan bildirimde gelmiyormesela foto göndereceğim zaman whatsapptan eşime “T” yazıyorum hemen telegrama geliyor ay çok fenayım kimsede onları bulup okuyamaz
Hahhaha demi yaaa ayyy asla görmek istemediğim bir görüntü..Ayyyy aşko annenin yerine koydum da kendimi ayyyyy çok fenaaaa gülse mi ağlasa mı bilemez insan ya
Kesinlikle aşko şimdinin 10 yaşı bile herşeyi bilmek için yeterli yaş grubu maalesefKim bilir ne fındıklar kırıyor duştaay ne çocuğu yaaa küçülsünler de cebime girsinler aşko öncedenmiş küçüklük şimdi herkes herşeyi biliyor dizilerde filmlerde heryerde herşey var açık açık
Ay yuh insan telefonu sıfırlar verir çocuğaHahhaha demi yaaa ayyy asla görmek istemediğim bir görüntü..
_Umutlu_Pozitif_ senin kaynın abisinin telefonu karıştırmış benim başıma esas ne geldi, bende senin kaynın hesabı birinin telefonu karıştırdım ama bu biri kim 7 yaşındaki bir çocuk erkek kız arkadaşımın oğluydu bunun elinde telefon gördüm onunmus o kullanıyordu oynuyordu görünce baktım bu yaşta neler karıştırıyor diye çocuk olduğu için şakasına takıldım..anammm resismlere bir baktım bir de ne göreyim bir adamın şeyi ..
Meğersem çocuğun telefonu annesinin eski telefonuymuş babsinin anasına gönderdiği erotik mesajlar eşliğinde özel yerini göndermesişok oldum iğrenç görmez olaydım dedim birde eşimin arkadaşıydi herif ( artık değil sebebi başka)eşim bilse yazık travma geçirir hayatı boyunca unutmaz .. iyyy insan siler ya çocuğa vermesine önce uffff çok fena oldum ondan beri bebek de olsa kimsnein telefonuna bakmicam dedim buneyyyyy laaan
Aşko valla yoksa muhakkak denk geliyordu mesajlarımız birilerineAşkoo hayranlıkla dinledim helal olsun teşekkür ediyorum uygulayacağım
Ahaha çok iyi ya sevdiimAşko valla yoksa muhakkak denk geliyordu mesajlarımız birilerinemüthiş bir taktik ordan istediğin kadar ateşli konuşabilirsin
Minicik bebeler bile herşeyi biliyor devir kötü vallahiKesinlikle aşko şimdinin 10 yaşı bile herşeyi bilmek için yeterli yaş grubu maalesef
Ayyy bilemem artık ben başkalarının da bu telefonları görebileceği ihtimali ile böyle bir şey asla yapamam ..Ay yuh insan telefonu sıfırlar verir çocuğaokadar özel şeylerde atmam atmaz eşimde o nasıl fantezi ileri boyutlu
İyi kullanmalar aşko artık ekşınlar fazlalaşırAhaha çok iyi ya sevdiim
Ay aşko şoklar içerisinde okudum mesajını tövbe tövbe o kadarı da kalsın yaaaaHahhaha demi yaaa ayyy asla görmek istemediğim bir görüntü..
_Umutlu_Pozitif_ senin kaynın abisinin telefonu karıştırmış benim başıma esas ne geldi, bende senin kaynın hesabı birinin telefonu karıştırdım ama bu biri kim 7 yaşındaki bir çocuk erkek kız arkadaşımın oğluydu bunun elinde telefon gördüm onunmus o kullanıyordu oynuyordu görünce baktım bu yaşta neler karıştırıyor diye çocuk olduğu için şakasına takıldım..anammm resismlere bir baktım bir de ne göreyim bir adamın şeyi ..
Meğersem çocuğun telefonu annesinin eski telefonuymuş babsinin anasına gönderdiği erotik mesajlar eşliğinde özel yerini göndermesişok oldum iğrenç görmez olaydım dedim birde eşimin arkadaşıydi herif ( artık değil sebebi başka)eşim bilse yazık travma geçirir hayatı boyunca unutmaz .. iyyy insan siler ya çocuğa vermesine önce uffff çok fena oldum ondan beri bebek de olsa kimsnein telefonuna bakmicam dedim buneyyyyy laaan
Yaaa çok az ekşınlar oluyordu ya zaten biz bir T ile 30 günün 30 unu kapatırız artık aşkoİyi kullanmalar aşko artık ekşınlar fazlalaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?