- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.601
Ahahahah iyi mi yaptım kötü mü bilemedimYaaa çok az ekşınlar oluyordu ya zaten biz bir T ile 30 günün 30 unu kapatırız artık aşko
Yok yok aşko iyi oldu bildiğim biz zaten arada bir nadir kullanırızAhahahah iyi mi yaptım kötü mü bilemedim
Artık sık kullanılanlara girer aşkoYok yok aşko iyi oldu bildiğim biz zaten arada bir nadir kullanırız
Aşkoooo başladım başladım
Olabilir kuzum işte her beden ayrı bekleyelim bakalım inşallah güzel haberler bekliyorumAh kuzum İnshaAllah öyledir yinede hala şüpheli cunki daha önceki gebeliğimde twtstw hiç birsey çıkmadı yani sanırım bende idrara çok karışmıyor bu hormonlar
Kııızz ben onu bikere yaptm arkadaşa yakalandm yadışardaydı benimki gel diyom geç oldu gelmiyo duştan çıktıydım bornozlu indirdim omzun tekini azck attm dedim gelmiyonmı neyse işe yaradı 10 dkya evdeydi ama ertesi gün sen onu silmeyi unut arkadaş bi fotoğrafa bakarken aldı elmden sağa sola kaynca görmüş tabi yüzü müzü değişti söylemedi kesin sapık bu kız demiştir Demgey3 @Random3 Mucizemmm16 M Mavimiresl @My_Moonlight06 iyilikperisi92
Ayy inşallah yaaa idrar yolu enfeksiyonu falan olmasin daAşkım inşallah bebiş yerleşiyodur
Ortadakinde bariz Bi şekilde görüyorum benya ben bugunde test yaptım böyle cıktı ne olcak simdi yine mi degil ben anlamadım hepsi 3 dk içinde cıkan sırasıyla atıyorum size bi el atın ben simdi neyim
Günaydın kuzum ben uyumuşum bile aşkoArtık sık kullanılanlara girer aşkoay aşkım ben artık yatıyorum aşırı uykum geldi yarın doktora gideceğim birde öpüyorum Kocaman iyi gecelerrrrr senden de haber bekliyorum kuzucum
Günaydın canım oh oh hadi gol olsun inşallahAşkoooo başladım başladımbugün 16. Gün. 8-11-14 ilişki oldu eğer eşimin iş görev neyim olmazsa bugün de ekşın olur onun işinden dolayı bazen sıkıntı olabiliyor ama şimdilik bu şekilde ilerliyoruz bakalım umarım bu ay gol olur sen napıyorsun oldun mu regl kaçırdım mı
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBenim güzel Annelerimbiliyorsunuz bende aylardır topik topik gezdim neysee Ağustos ayında soğan kürü yaptım adetin 5. Günü başladım 14 gün boyunca sonraki ay Eylül’de dr klomen verdi 5 gün kullandım maalesef olmadı.bu ay dr klomeni bırak dedi ben 3 Ekim de adet oldum hemen vitamin satın aldım D3-B12-magnezyum- omega folik asit zaten kullanıyordum. Bunların yanında günde 2 tane incir yedim avokado ve kırmızı pancar yedim haşlanmış yumurta hep kahvaltımdaydı ilişki öncesi keçiboynuzu özü pekmezi 1tk yedim eşimde her gün kuru incir yedi ve jel kullandım ilişki öncesi ilişkilerimin hepsi dogy dediğiniz pozisyon oldu ve sonrasında hemen bir gebenin günlüğündeki gibi yüzüstü yattım 1 saat kadar bekledim. agnus cactus (hayıt tohumu ilacı) a başladım adetbaşlangıcından itibaren. Adet bitimi maydonoz kürü yaptım 2 defa (adetimin 7. Günü ve 9. Günü kür yaptım )ve sonrasında ilişki oldu bu ilişkilerde de jel kullandım. Ben 13.Gün sabah pik gördüm akşamına çatlamıştı 12./13./14.Günü değerlendirdim. Ve çatlamanın 5. Günü akşam üzeri ilişki oldu bi kaç saat sonra çokk açık pembe leke geldi birazcık akıntıyla birlikte beni en çok ümitlendiren bu Olmuştu.
Çatlamadan snra 8. Gün size de attım yok gibiydi 9.gün ben hafiffff gölge gördüm bazılarınız da gördü telde net atamadım 10. Gün güzelce görebildik yavrumu
Darısı sizlere Olsun enn kısa zamanda@Random3 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Demgey3 R raainbow iyilikperisi92 @Annabelle1 Childdevelopment ve diğer güzellerim
Dualarımız sizinleGercekten öyle mi düşünüyorsun o zaman ben kurumasını beklıyım gene alıcam zatem test adete kadat yapıcam her gün varsa cıkar inşallah vardır ikinci kere yere yapısmak cok zor olur cünkü dualarınıza talibim
İnşallah Rabbim bu cuma hürmetine banada tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahAşko günaydın tam gününü bilmiyorsun ki belkide yeni oluşuyor hangi yaptığında oluştu.çok değerlendirdin belkide sona doğru bir yumjrtlamandı o nedenle bence bat beklemek daha doğru belki de bata doğru gelişecek biz yanlış hesapladık tam yumurtla gününü bilmiyoruz ki o nedenle dinlen bol bol geçmiş olsun grip olmuşsun çabuk iyi ol
Yaaa superOooo süper aşko bunu altında kesin dalga yatıyorvalla ben gün içinde artık istediğim gibi giyinemiyorum çünkü çat kapı gelenim çok oluyor falan çok yakalandım açıkçası ama yazın hep şortlu tulumlarım var askılı onları giyerim iyi oluyor sıcakta zaten giysi giyilmiyor çekilmiyor uyumaya giderken daha özenliyimdir ama şuan modum bugs bunny,daffy duck falan ahahahhaa
Ahahahaha ben anlamıştımmodaya ayak uydurun lütfen Mucizemmm16 @Random3 M Mavimiresl
Kiz senin boy kac bende minyon 1,bucuk metrelerin gözü yaşlıAy herkes minyon çıktı iyimi grubun irisi ben miyim
Sagol kuzummmm insallahCanım hadi son olsun inşallah. Boşa çıkmasın emekleriniz güzel güzel büyüyüp afet olsun yumoşların sonrası gelir Allah’ın izniyle. Geçmiş olsun migrenine de çok pis bir illet gerçekten
Asko vucut corabi cok hos duruyor yaaKızlar seksi kıyafette son noktayı koyuyorum. Kocişlerin tişörtlerini giyin sütyeni falan da unutunMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 @Random3 iyilikperisi92 @Lale95 M Mavimiresl @Veziir @mucizeOldu
Kızzz bizim boy hakkimiz size düşmüş yaa yaziklar olsuuun yaziklar olsuuuunAy aşkım gel sarılalımben varım yanında aşkım sen sakın kendini yalnız hissetme
Ahahaha ben senden de uzunum aşko 1.75 boy benimeşimde 1.76 felan ama kilolu biraz daha iri duruyor ben zayıfım
Ah niye kızzzz bak yine olumsuz konuşuyorsun dövcem seni haaaaa
Ahahahah bak bak o çok isteksiz sankiiiii
Benimde tulum geceliklerim var kuzu gerçekten cok rahatlarAşko askıyı çıkarınca komple düşüyor zaten ne üşenmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?