Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
fnd_50 aşko napıyosun başladın mı ekşınlara sen bakalım
Aşkoooo başladım başladım bugün 16. Gün. 8-11-14 ilişki oldu eğer eşimin iş görev neyim olmazsa bugün de ekşın olur onun işinden dolayı bazen sıkıntı olabiliyor ama şimdilik bu şekilde ilerliyoruz bakalım umarım bu ay gol olur sen napıyorsun oldun mu regl kaçırdım mı

Ah kuzum İnshaAllah öyledir yinede hala şüpheli cunki daha önceki gebeliğimde twtstw hiç birsey çıkmadı yani sanırım bende idrara çok karışmıyor bu hormonlar
Olabilir kuzum işte her beden ayrı bekleyelim bakalım inşallah güzel haberler bekliyorum

aman alllahım

Günaydın canım oh oh hadi gol olsun inşallah oldum aşko dün iki gün erkenden

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Dualarımız sizinle Birkaç gün içinde çok güzel haberler verin bize inşallah peki neden kan testi vermiyorsunuz? Regl ye üç gün kalmış. Çıkar diye düşünüyorum. Yanlış mı biliyorum

İnşallah Rabbim bu cuma hürmetine banada tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah

Yaaa super

Canım hadi son olsun inşallah. Boşa çıkmasın emekleriniz güzel güzel büyüyüp afet olsun yumoşların sonrası gelir Allah’ın izniyle. Geçmiş olsun migrenine de çok pis bir illet gerçekten
Sagol kuzummmm insallah bide regl cok az gelmeye basladi bugun 2. Gun normalde ped yetistiremezdim ama o kadar az geliyoki anlatamam aliskin degil bu bunye az regl ye yatak yorgan batmasi lazim

Kızzz bizim boy hakkimiz size düşmüş yaa yaziklar olsuuun yaziklar olsuuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…