- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.561
Kızlar ben de arkadaş getirdim aramıza delirmeye rahatlamaya ihtiyacı varSonbahardagel Mucizemmm16 listemize ekleyelim mi
Valla akıl nerelerdeydi bilmem ama tencere tavada olmadığını açıkça gördüm aşko ahahaDoğru tespit hiç gülmesin
kız evlenirken tencere tavamı geliyor akla akıl başka yerlerde malum
Kııızz ben onu bikere yaptm arkadaşa yakalandm yaYaaa çok fenasınnnn aşko seeeenn ahahaha seni tehlikeeeliiiii seniii ahahahahaR Random3 M Mavimiresl R raainbow Mucizemmm16 alın size kesin çözüm
Cidden öyle sanki dün gibiydi heyecanı telaşı üstünden yıllar geçtiValla akıl nerelerdeydi bilmem ama tencere tavada olmadığını açıkça gördüm aşko ahahaayyy ne günlermiş ya bu evde yaşayacağımız hayal gibi gelirdi heyecandan ölüyorduk seneler geçmiş ne zaman bilmem
İyi yaptın canım kasımda senin de hamiş Olman dileğimleEmeklerinin karşılığını almışsın masalllaj sana darısı diyorım ya buradaki hepimize bundan sonrası da cok cok dikkat et tamam mı asl sımdı başlıyor seruven :) yazdıklarımı not ettim vallla
Ahahahha kocana attığını anlamayacak kadar deli değildir heralde aşko bişey olmaz ben gibi eşinin kardeşine yakalansaydın sen senin yüzünün halini tahmin edemezdin aşkoKııızz ben onu bikere yaptm arkadaşa yakalandm yadışardaydı benimki gel diyom geç oldu gelmiyo duştan çıktıydım bornozlu indirdim omzun tekini azck attm dedim gelmiyonmı neyse işe yaradı 10 dkya evdeydi ama ertesi gün sen onu silmeyi unut arkadaş bi fotoğrafa bakarken aldı elmden sağa sola kaynca görmüş tabi yüzü müzü değişti söylemedi kesin sapık bu kız demiştir Demgey3 R Random3 Mucizemmm16 M Mavimiresl My_Moonlight06 iyilikperisi92
Ah ah aynen öyle aşkoCidden öyle sanki dün gibiydi heyecanı telaşı üstünden yıllar geçti
Ay tahmn etmiştir kocama attıgımıda demiştir napıyo bu diyeAhahahha kocana attığını anlamayacak kadar deli değildir heralde aşko bişey olmaz ben gibi eşinin kardeşine yakalansaydın sen senin yüzünün halini tahmin edemezdin aşkoeşimin 14 yaşında erkek kardeşi var ama çok meraklı kurnaz ergen eşim telefon şifresini girerken gizlice bakmış şifreyi öğrenmiş bir gün oradayız eşim karşımda oturuyor kayınvalidem kayın pederim görümcem falanda var eşimden bana watsaptan msj geldi açtım baktım kalp atmış eşime baktım telefonu elinde yok ama halen çevrim içi odaya bir gittim aptal sohbette medyaya girmiş herşeye bakıyor elinden telefonu bir kaptım eşimi mutfağa çağırdım ama nasılım biliyormusun hem sinirli hem mahcup iğrenç bir durumdu he öyle çok cıbıl foto yoktu ama göğüs dekolteli falan vardı o gün bu gündür eşim parmak izi şifre kullanıyor ve foto hemen siliyor
MashaAllah çok sevindim canım inshallah kucağına almayı nasib eder RabbimKızlar eşim illa yap dedi aldık erken gebelik sonuç bu galiba merhaba diyor gibi geldi banainşallah sağlıklı gebeliktir
Hihhihih avaaat fenayım demiYaaa çok fenasınnnn aşko seeeenn ahahaha seni tehlikeeeliiiii seniii ahahahahaR Random3 M Mavimiresl R raainbow Mucizemmm16 alın size kesin çözüm
Hahahah ayy one neymiş canım karısı kocasiyla cilveleşmiyecekte kimle cilveleşecek..Kııızz ben onu bikere yaptm arkadaşa yakalandm yadışardaydı benimki gel diyom geç oldu gelmiyo duştan çıktıydım bornozlu indirdim omzun tekini azck attm dedim gelmiyonmı neyse işe yaradı 10 dkya evdeydi ama ertesi gün sen onu silmeyi unut arkadaş bi fotoğrafa bakarken aldı elmden sağa sola kaynca görmüş tabi yüzü müzü değişti söylemedi kesin sapık bu kız demiştir Demgey3 R Random3 Mucizemmm16 M Mavimiresl My_Moonlight06 iyilikperisi92
HahahahKız valla haklısın arada benide unutuyorlar ama isimler akla gelmiyor yabancı ya ondan benimde gelmiyor valla çogu zaman iki üç tane var bellekte hemen hızlıca etiketliyorm
Ulan bendeAynen aşko ben seviyorum ya kendimi hiç büyümeyen kız çocuğu gibi hissediyorum
Katılıyorum aşkoma bencede yarı fiyatına satılmalı aşkoYaaa sen ne pantolonundan bahsediyorsun kuzum benim biz pantolonlardan boyumuz kadar kısmını kestiriyoruz yeminle enayi hissediyorum kendimi resmen kısalara ürün yarı fiyatına satılmalı yarısını kullanamıyoruz çünkü atıyoruz atacağımız şeyin neden tamamını ödüyoruzMucizemmm16 @Veziir konuşun aşkolar
Ayyyy siz kötü görmemişsiniz benim annemin bir wc hikayesi var küçük kaynı ile küçük dediysem ergenden büyük..Ay tahmn etmiştir kocama attıgımıda demiştir napıyo bu diyeay seninkide kötüymüş aşkoo daha kötü hemde ben yerim dibine girerdim herhalde anaaa bi süre görüşemezdim kardeşide ne fenaymş cingöz yaa meraklı bide
Ayyyy siz kötü görmemişsiniz benim annemin bir wc hikayesi var küçük kaynı ile küçük dediysem ergenden büyük..
Eskiden aynı eve tıkılırlardı bilirsiniz annemde Kayın ailesi ile yaşamış ben doğana kadar..
Neyse bir gün bu benim manyak amcam wc ye girmiş ama hiç kapı kilitleme huyu yok annemde boş sanıp bir dalıyor içeri herşey ortada Hahahah
Annem şok tabi
Ay valla bilmiyorum aşko tam nereli olduklarınıTrabzon’dan daha çok çıkıyor uzun Giresunda mümkündeğil Zonguldakta minyon aynen aşko biz birbirimizi sevelim yeterli ay uzun zamandır böyle muhabbet döndürememiştik burda valla iyi geldi keyiflendim
Ahahah su içsem bile yarıyor diyenlerden misin aşkoKız su içmem mi kanda su oranı fazla çıktı bende doktor suyu azalt dediamaaan benim bünyemde burcum gibi dengesiz anam kafasına göre ben onuda saldm ne hali varsa görsün bende bebe için kilo verdm 62 ye düştm gelmeyince yedim geri 68 e çıktım kız bak ne derler götü yere yakından korkcaksn valla harcarlar bizi iki dakikada
Hemde ne fena ya çok sinir oluyorum küçük sanıyorlar ama gayette büyük herşeye aklı eriyorAy tahmn etmiştir kocama attıgımıda demiştir napıyo bu diyeay seninkide kötüymüş aşkoo daha kötü hemde ben yerim dibine girerdim herhalde anaaa bi süre görüşemezdim kardeşide ne fenaymş cingöz yaa meraklı bide
Ahahahahhaa benimkinden beter olmuş ayyyy annen çok kötü olmuşturAyyyy siz kötü görmemişsiniz benim annemin bir wc hikayesi var küçük kaynı ile küçük dediysem ergenden büyük..
Eskiden aynı eve tıkılırlardı bilirsiniz annemde Kayın ailesi ile yaşamış ben doğana kadar..
Neyse bir gün bu benim manyak amcam wc ye girmiş ama hiç kapı kilitleme huyu yok annemde boş sanıp bir dalıyor içeri herşey ortada Hahahah
Annem şok tabi
Bencede aşko yani insafsızlıkKatılıyorum aşkoma bencede yarı fiyatına satılmalı aşko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?