- 10 Nisan 2016
- 8.546
- 12.635
- 248
- 37
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.541
Banne banneAşko yabancı kelimeli isimler akla gelsede acil durumda yazılış olarak akla gelmiyor yazılmıyor 3 ayımı aldı ezberleyebildiğim 4-5 isim var ahahaha
Emeklerinin karşılığını almışsın masalllaj sana darısı diyorım ya buradaki hepimize bundan sonrası da cok cok dikkat et tamam mı asl sımdı başlıyor seruven :) yazdıklarımı not ettim valllaBenim güzel Annelerimbiliyorsunuz bende aylardır topik topik gezdim neysee Ağustos ayında soğan kürü yaptım adetin 5. Günü başladım 14 gün boyunca sonraki ay Eylül’de dr klomen verdi 5 gün kullandım maalesef olmadı.bu ay dr klomeni bırak dedi ben 3 Ekim de adet oldum hemen vitamin satın aldım D3-B12-magnezyum- omega folik asit zaten kullanıyordum. Bunların yanında günde 2 tane incir yedim avokado ve kırmızı pancar yedim haşlanmış yumurta hep kahvaltımdaydı ilişki öncesi keçiboynuzu özü pekmezi 1tk yedim eşimde her gün kuru incir yedi ve jel kullandım ilişki öncesi ilişkilerimin hepsi dogy dediğiniz pozisyon oldu ve sonrasında hemen bir gebenin günlüğündeki gibi yüzüstü yattım 1 saat kadar bekledim. agnus cactus (hayıt tohumu ilacı) a başladım adetbaşlangıcından itibaren. Adet bitimi maydonoz kürü yaptım 2 defa (adetimin 7. Günü ve 9. Günü kür yaptım )ve sonrasında ilişki oldu bu ilişkilerde de jel kullandım. Ben 13.Gün sabah pik gördüm akşamına çatlamıştı 12./13./14.Günü değerlendirdim. Ve çatlamanın 5. Günü akşam üzeri ilişki oldu bi kaç saat sonra çokk açık pembe leke geldi birazcık akıntıyla birlikte beni en çok ümitlendiren bu Olmuştu.
Çatlamadan snra 8. Gün size de attım yok gibiydi 9.gün ben hafiffff gölge gördüm bazılarınız da gördü telde net atamadım 10. Gün güzelce görebildik yavrumu
Darısı sizlere Olsun enn kısa zamandaR Random3 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Demgey3 R raainbow iyilikperisi92 @Annabelle1 @Cgh ve diğer güzellerim
Kızlar seksi kıyafette son noktayı koyuyorum. Kocişlerin tişörtlerini giyin sütyeni falan da unutunMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 R Random3 iyilikperisi92 @Lale95 M Mavimiresl @Veziir @mucizeOldu
Ahahaha ya aşko para ziyan zebil oluyorAhahaha Allah seniiiiyapı o zaman aşko bol bol su iç bebeğim ben onunla verdim valla kiloları çocuk için verdim o kadar kilo ne gelen var ne giden geri alcam en sonunda
ahahahhahahvurmasanağğğğğ doğru diyorsun valla aşko haklısın o yüzden birşeycik diyemiyorum haklısın abla
Ay aşırı güldüm buna ya hiç bu yönden düşünmedim ahahahhahahdoğru valla sizinde o derdiniz vardı demi aşko yaaaa ah ah iki türlüsü de zor orta boylu olcan 1.65-1.68 en ideali
kralsın be aşkobundan sonra buranın hanım ağaları biziz ona göre hapiste iri yarılar öyle gösterilir ya
Ah gölgeler yok mu şu bebe bir doğsun gölge niyetine poposuna minik bir Osmanlı tokatı patlatmazsam..Valla cano gölge var cok rahat gördüm ben
Ah gölgeler yok mu şu bebe bir doğsun gölge niyetine poposuna minik bir Osmanlı tokatı patlatmazsam..
HahahaKızlar seksi kıyafette son noktayı koyuyorum. Kocişlerin tişörtlerini giyin sütyeni falan da unutunMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 R Random3 iyilikperisi92 @Lale95 M Mavimiresl @Veziir @mucizeOldu
Harikasinnnnnn işte bu beeeee idol olacak gacısinnn bakkk öz güven diye buna denir vallahi şu bdv ye gelen ozguvensizlere senin şu yazıyı kopyalayıp bunlara arada bir yapıştırmak lazımSende aglayip aglayip durma agzinin ortasina vurcam bitane simdi. Kızz bulmussun bizim gibi hatunlari ne dertlenip tasalaniyosun. Amannn hem oda koca işte gormeyince goresin gorunce öldüresin geliyor. Salla gitsin. Cok tarz kombin yaptim asko atiyorum bak. Bizimkine diyorum ki askim kusura bakma pijama corapla dolascm cok iyi degilim, olsun askim ben seni böylede cok seviyorum diyo hee dedim bende beni cok seviyorumdönmüş bakiyo anlayamadi cikti biraz once bende bi sigara iceyim oh mis
Cidden hee kime yapıyorlar bunları bu hiç aklıma gelmemiştiE bu bize uzun olan pantolonlar size olmuyor bize olmuyor kime yapıyorlar arkadaş ya
Ay aşkoo affet çok güldüm bak bu kötüymüşYaaa aşkooosen hiç mutfak dolabından bişey almak için önce sandalyeye ordan tezgaha bide tezgahtanda ayağını kaldırarak parmak ucunda uzanmaya çalıştın mı he söyleeee sırf bu yüzden dolabın hep yere yakın yerlerini doldurdum herşeyi
Adamın telefonundan çek bir cibildak resmini ona baksın dursunBenim aklıma bunu niye sokuyorsun kiiiiiii aşko bedur bende girerken yemin ettireyim ahahaha
Benimkide giydirmiyor aşkoAynen aşko memelere özgürlük
Aşkım sen kötü düşünme bende dövmeyim şuna bak dövülmeye razı tamam düşünmüyorum aşkım demiyor
Ah ahhhh ben de çok severim topuklu ayakkabıları normalde de giyerim ama benimki çok kompleks yapıyor yanında giydirmiyor aşkosorun bizde aşko fazla büyümüşüz
Valla seni minyon sandım aşkoama eşin uzunmuş aşko yine ona göre minyonsun amaaaannn kızlar önemli olan ahlak valla yemişim dış görünüşünü
ay valla bıcır bıcır çok severim minyon kızları
Aynen öyle en önemlisi insanlıkAhahaha ya aşko para ziyan zebil oluyoro yüzden ne diyoruz uzun kısa farketmez insan olsun yeter kız ben sana kıyıp vurabilir miyiiimmmm
Ay hanımağaymış bizim buralarda bir laf var bilirmisin aşko kıçı yere yakın olandan kork bunuda anca bizim oralar söyler neden çünkü bir avuntudur o neden çünkü uzun kadının ne işi var Karadenizde pek yoktur ahahahahahha
Ahahah aşko bende diyorum zengin gösterir yanında uzun bir eş olunca diyorum gülüyorBenimkide giydirmiyor aşkohayır diyorm bak serdat ortacıgım yıllardır gezdi uzun kızla nolcak ben serdat ortacmıym diyo bide doğru sulak yerde büyümşüz biz
Gül aşko gül eşimde çok gülüyorduCidden hee kime yapıyorlar bunları bu hiç aklıma gelmemişti
Ay aşkoo affet çok güldüm bak bu kötüymüşaman dikkat et kendine
Kız valla haklısın arada benide unutuyorlar ama isimler akla gelmiyor yabancı ya ondan benimde gelmiyor valla çogu zaman iki üç tane var bellekte hemen hızlıca etiketliyormDiğer kızlar diğer kızlar haniii ben nirdeyimm acebaaaa sayfalara bakmasam goremicemmgicihhhh
Canım isnhaAllahhh bu emeğine değecektir Allah'ın izniyle ikinci yavruna d kavuşacaksın
Trabzon’dan daha çok çıkıyor uzun Giresunda mümkünAynen öyle en önemlisi insanlıkaşkımmmm kızamazsın ki biliyorummmmm ahahaha Allah seniiii aman aşko hiç birimiz birbirimizden korkmayalım aşko benim çok tanıdığım var uzun boylu Karadenizliiiii öyle deme
Kız su içmem mi kanda su oranı fazla çıktı bende doktor suyu azalt dediAhahaha Allah seniiiiyapı o zaman aşko bol bol su iç bebeğim ben onunla verdim valla kiloları çocuk için verdim o kadar kilo ne gelen var ne giden geri alcam en sonunda
ahahahhahahvurmasanağğğğğ doğru diyorsun valla aşko haklısın o yüzden birşeycik diyemiyorum haklısın abla
Ay aşırı güldüm buna ya hiç bu yönden düşünmedim ahahahhahahdoğru valla sizinde o derdiniz vardı demi aşko yaaaa ah ah iki türlüsü de zor orta boylu olcan 1.65-1.68 en ideali
kralsın be aşkobundan sonra buranın hanım ağaları biziz ona göre hapiste iri yarılar öyle gösterilir ya
HahahahaAsko ben uyuyayim inanki ırzıma gecseler duymam uyandirmak mumkun degil
Yaaa çok fenasınnnn aşko seeeenn ahahaha seni tehlikeeeliiiii seniii ahahahahaAdamın telefonundan çek bir cibildak resmini ona baksın dursun
Doğru tespit hiç gülmesinAhahah aşko bende diyorum zengin gösterir yanında uzun bir eş olunca diyorum gülüyor
Gül aşko gül eşimde çok gülüyordusonra evlendiğimiz ilk ay sık günlük kullandığım her şeyi ilk raflara koydum düzen oluşturdum tekrardan düğünden önce evi düzerken heyecandan aklıma bile gelmemiş ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?