Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Emeklerinin karşılığını almışsın masalllaj sana darısı diyorım ya buradaki hepimize bundan sonrası da cok cok dikkat et tamam mı asl sımdı başlıyor seruven :) yazdıklarımı not ettim vallla

Ahahaha ya aşko para ziyan zebil oluyor o yüzden ne diyoruz uzun kısa farketmez insan olsun yeter kız ben sana kıyıp vurabilir miyiiimmmm
Ay hanımağaymış bizim buralarda bir laf var bilirmisin aşko kıçı yere yakın olandan kork bunuda anca bizim oralar söyler neden çünkü bir avuntudur o neden çünkü uzun kadının ne işi var Karadenizde pek yoktur ahahahahahha

Harikasinnnnnn işte bu beeeee idol olacak gacısinnn bakkk öz güven diye buna denir vallahi şu bdv ye gelen ozguvensizlere senin şu yazıyı kopyalayıp bunlara arada bir yapıştırmak lazım

E bu bize uzun olan pantolonlar size olmuyor bize olmuyor kime yapıyorlar arkadaş ya
Cidden hee kime yapıyorlar bunları bu hiç aklıma gelmemişti
Ay aşkoo affet çok güldüm bak bu kötüymüş aman dikkat et kendine

Benimkide giydirmiyor aşko hayır diyorm bak serdat ortacıgım yıllardır gezdi uzun kızla nolcak ben serdat ortacmıym diyo bide doğru sulak yerde büyümşüz biz

Aynen öyle en önemlisi insanlık aşkımmmm kızamazsın ki biliyorummmmm ahahaha Allah seniiii aman aşko hiç birimiz birbirimizden korkmayalım aşko benim çok tanıdığım var uzun boylu Karadenizliiiii öyle deme

Cidden hee kime yapıyorlar bunları bu hiç aklıma gelmemişti

Ay aşkoo affet çok güldüm bak bu kötüymüş aman dikkat et kendine
Gül aşko gül eşimde çok gülüyordu sonra evlendiğimiz ilk ay sık günlük kullandığım her şeyi ilk raflara koydum düzen oluşturdum tekrardan düğünden önce evi düzerken heyecandan aklıma bile gelmemiş ahahaha

Diğer kızlar diğer kızlar haniii ben nirdeyimm acebaaaa sayfalara bakmasam goremicemm gicihhhh

Canım isnhaAllahhh bu emeğine değecektir Allah'ın izniyle ikinci yavruna d kavuşacaksın
Kız valla haklısın arada benide unutuyorlar ama isimler akla gelmiyor yabancı ya ondan benimde gelmiyor valla çogu zaman iki üç tane var bellekte hemen hızlıca etiketliyorm

Trabzon’dan daha çok çıkıyor uzun Giresunda mümkün değil Zonguldakta minyon aynen aşko biz birbirimizi sevelim yeterli ay uzun zamandır böyle muhabbet döndürememiştik burda valla iyi geldi keyiflendim

Kız su içmem mi kanda su oranı fazla çıktı bende doktor suyu azalt dedi amaaan benim bünyemde burcum gibi dengesiz anam kafasına göre ben onuda saldm ne hali varsa görsün bende bebe için kilo verdm 62 ye düştm gelmeyince yedim geri 68 e çıktım kız bak ne derler götü yere yakından korkcaksn valla harcarlar bizi iki dakikada

Ahahah aşko bende diyorum zengin gösterir yanında uzun bir eş olunca diyorum gülüyor
Doğru tespit hiç gülmesin
kız evlenirken tencere tavamı geliyor akla akıl başka yerlerde malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…