- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.781
Ne güzel görüştünüz, her şeye baktırıp önleminizi de aldınız, plan yaptınız. Şimdi ben senin yerinde olsam havalara uçardım. Her boş anımda bunalıma girmek yerine, hayaller kurardım. Daha ne istiyorsun anlamadım kiMucizemmm16 nerdesin aşko özledim seni. Gelin bi dalın oklava merdane Allah ne verdiyse ihtiyacım var Kuzu valla forumda da bakıyorum tüp bebiş sayfalarına ne azimli kadınlar var diyorum. Annelik dürtülerimde mi sorun var bilmiyorum o kadar uğraşacak kadar hırslı bi yapıda değilim. İnsanın kafası boş kalmayacak ya. İşime odaklansam iyi olacak çok saldım bebek derdine. Herkesin bi görevi var hayatta hepimizinki annelik değil belli ki. Ben şöyle artiz artiz bebek düşünmüyoruz diye gezicem etrafta artık
Şifa olsun inşallah kuzucummmEvet aşko yicem zaten yiyorum her güninşallah kuzum güzel haberler getireceğim inanıyorum evren duuuy beni
Büyük ihtimal kuzum riske atmayalım dedi zaten düşürelim öyle önümüze bakalım dediAnladimmm risk almak istemedi sanırım belki kimyasal gebelik olmasın üzülme filan diye de öyle demiş olabilir
Aşko bırak bırak bide öyle dene bak daha rahat edeceksin inan kiYa yerim seni. Navigasyon benzetmesine bayıldımAşko çok haklısın ama galiba farklı planlarım olması rahatlatıyor beni o yüzden yapıyorum. Dünyanın sonu değil böyle de bi seçenek var falan diye avunuyorum. Belki bırakmam lazım ama kafam hep öyle çalışıyor engel olamıyorum
Kuzum neden hemen bu denli kötü düşünmeye başladın ki Allah büyükÇok iyi olur kuzucumEşim sperm testini verdi ama sonucu için pazartesi aramasını istemişler gerekirse takviye verilecekmiş. Ben de ultrasona girdim bi de smear alındı. Pek umut verici değil durumlar ama bakalım. Bikaç kez uğraşır gerekirse evlat edinmeyi düşünebilirim. Ama hamile kalmaktan çok daha ağır bir karar tabi. Çok daha ağır bir sorumluluk. Zaten 1 yıldır evliyiz belki o kararı almak için evliliğimin daha da oturmasını beklemem gerekir. Ya da hayatta çocuk sahibi olmaktan daha farklı bi amaç edinmeliyim belki bilmiyorum. Şimdiden pek kafamı yormak istemiyorum en azından bikaç kez deneriz sonra düşünmeye başlarım artık
Hmm anladım canım Olsun bu ay boş ise sen Aralıkta hamilesinYok aşkım tiroit ilacı verdi diğer ay da kontrolüm var tekrar kontrole gideceğim ama detaylı bakılsın istedim o yüzden dedi 1 yıl olmamış daha diye
AmiinnnŞifa olsun inşallah kuzucummmEvet en güzel enerjilerimizi salıyoruz
Büyük ihtimal kuzum riske atmayalım dedi zaten düşürelim öyle önümüze bakalım dedi
Kuzu geçen gün hayallerim vardı da bugün ultarason cihazının altında kaldı hayallerimNe güzel görüştünüz, her şeye baktırıp önleminizi de aldınız, plan yaptınız. Şimdi ben senin yerinde olsam havalara uçardım. Her boş anımda bunalıma girmek yerine, hayaller kurardım. Daha ne istiyorsun anlamadım kine güzel sana destek olan bir eşin var, ona buna karşı da çıkmıyor. Senin canın kesinlikle dayak istiyor, şöyle evire çevire dövücez hem biz rahatlayacağız hem sen
İşte doktorda öyle söyledi aşko amannn çok saldım zaten bu ay tatil verince hiç o moda girecek gibi değilimE yenisin. 1 sene olmamıs deli yA :))
Dememeye devam et sen
Faladdin bana niye bişey demedinnnn ulennNeyse durun havamız değişsin. Faladdinde dün çıkan falımı söylemiştim ya size. Bugün hastanede dosya kaydımı yapan ve bizimle tüm süreçte ilgilenecek hemşirenin adı neymiş söyleyim Nurten. Faladdine premium üyeliği basarım valla. Mucizenin mucizenin mucizesi olur mu kiMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 iyilikperisi92 Lale95 M Mavimiresl M mucizeOldu
Kuzu geçen gün hayallerim vardı da bugün ultarason cihazının altında kaldı hayallerim
Ayyyy taze hamişimiz inşallah evrene benim içinde bu mesajı salmışsındırHmm anladım canım Olsun bu ay boş ise sen Aralıkta hamilesin
Valla canım bütün odağım burası OlduAyyyy taze hamişimiz inşallah evrene benim içinde bu mesajı salmışsındırinşallah aşkım yaaaa böyle yazman bile içimi umutlarla doldurdu
Ay vallahi öyle aşırı dinlendi vücudum aşko valla bunalanlara öneririm 1 ay tatiliAmiinnn
Aşko olsun bişey olmaz vücudun hem dinleniyor hem toparlanıyor dönüşün muhteşem olacak
Yok artık yaNeyse durun havamız değişsin. Faladdinde dün çıkan falımı söylemiştim ya size. Bugün hastanede dosya kaydımı yapan ve bizimle tüm süreçte ilgilenecek hemşirenin adı neymiş söyleyim Nurten. Faladdine premium üyeliği basarım valla. Mucizenin mucizenin mucizesi olur mu kiMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 iyilikperisi92 Lale95 M Mavimiresl M mucizeOldu
Kuzu geçen gün hayallerim vardı da bugün ultarason cihazının altında kaldı hayallerim
Ayyyy korkunçççç bakın birazdan kahve içeceğim beni gaza getirmeyinNeyse durun havamız değişsin. Faladdinde dün çıkan falımı söylemiştim ya size. Bugün hastanede dosya kaydımı yapan ve bizimle tüm süreçte ilgilenecek hemşirenin adı neymiş söyleyim Nurten. Faladdine premium üyeliği basarım valla. Mucizenin mucizenin mucizesi olur mu kiMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 iyilikperisi92 Lale95 M Mavimiresl M mucizeOldu
Aman sallıyo işte aşko. Ya tutarsaFaladdin bana niye bişey demedinnnn ulenno çok uzun olur be canım Bakın ben size düşünüp bulayım herkes istediğini yapsın olur dili
İns yawrum ins bide dhaa adetliyim öyle yakaladı yumosu bakalım ne olacakİşte doktorda öyle söyledi aşko amannn çok saldım zaten bu ay tatil verince hiç o moda girecek gibi değilimaşkım bu arada doktor yumurta görmüş herhalde inşallah bu ay döllenir o yumoşşşş
Senin bütün odağın bebişin olsun annesiiiiiiValla canım bütün odağım burası Oldune bileyim öyle hissettim dilerim Olur
Söylemiştin aşko N ile başlayan hemşire asistan bulacaktın wuuuuuNeyse durun havamız değişsin. Faladdinde dün çıkan falımı söylemiştim ya size. Bugün hastanede dosya kaydımı yapan ve bizimle tüm süreçte ilgilenecek hemşirenin adı neymiş söyleyim Nurten. Faladdine premium üyeliği basarım valla. Mucizenin mucizenin mucizesi olur mu kiMucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 iyilikperisi92 Lale95 M Mavimiresl M mucizeOldu
Aşko valla hemşirenin adını gördüm. Direkt sordum siz mi hep ilgileneceksiniz bizimle yoksa bugünlük mü dedim. Hep ben bakacağım size dedi. Nurteeeeen elimi bırakma diye bağırasım geldiAyyyy korkunçççç bakın birazdan kahve içeceğim beni gaza getirmeyinay bende mi yaptırsam bir fal yorumu
Ohhh bomba gibi oldun şimdidenAy vallahi öyle aşırı dinlendi vücudum aşko valla bunalanlara öneririm 1 ay tatiliay aşko sen nasıl mutlusundur şimdi üstünden büyük bir yük kalkmıştır artık kafan çok rahat bir şekilde devam et bak o zaman gelir minikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?