Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel görüştünüz, her şeye baktırıp önleminizi de aldınız, plan yaptınız. Şimdi ben senin yerinde olsam havalara uçardım. Her boş anımda bunalıma girmek yerine, hayaller kurardım. Daha ne istiyorsun anlamadım ki ne güzel sana destek olan bir eşin var, ona buna karşı da çıkmıyor. Senin canın kesinlikle dayak istiyor, şöyle evire çevire dövücez hem biz rahatlayacağız hem sen

Evet aşko yicem zaten yiyorum her gün inşallah kuzum güzel haberler getireceğim inanıyorum evren duuuy beni
Şifa olsun inşallah kuzucummm Evet en güzel enerjilerimizi salıyoruz
Anladimmm risk almak istemedi sanırım belki kimyasal gebelik olmasın üzülme filan diye de öyle demiş olabilir
Büyük ihtimal kuzum riske atmayalım dedi zaten düşürelim öyle önümüze bakalım dedi

Aşko bırak bırak bide öyle dene bak daha rahat edeceksin inan ki
Tamam benzetmeye bayıldıysan hiç unutmazsın ozaman

Kuzum neden hemen bu denli kötü düşünmeye başladın ki Allah büyük ne olur kimse bilemez doktorların hiç çocuğun olmaz dedikleri kişiler bile kendiliğinden hamile kalıyor bunları düşünmek için çok erken ve daha çok yeni evlisiniz önümüzde musmutlu koskocaman bir ömür var bence hemen bunları düşünme Siz elinizden geleni yaparsınız eğer olmazsa ondan sonra düşünürsünüz ne yapacağını şimdiden bence düşünüp kendini üzme bebeğim

Neyse durun havamız değişsin. Faladdinde dün çıkan falımı söylemiştim ya size. Bugün hastanede dosya kaydımı yapan ve bizimle tüm süreçte ilgilenecek hemşirenin adı neymiş söyleyim Nurten. Faladdine premium üyeliği basarım valla. Mucizenin mucizenin mucizesi olur mu ki Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 iyilikperisi92 Lale95 M Mavimiresl M mucizeOldu
Kuzu geçen gün hayallerim vardı da bugün ultarason cihazının altında kaldı hayallerim

Eklentiler

• 3D50CE8D-5A6C-4EC7-B286-C6DAAE59F591.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 35
Faladdin bana niye bişey demedinnnn ulenn o çok uzun olur be canım Bakın ben size düşünüp bulayım herkes istediğini yapsın olur dili

Amiinnn
Aşko olsun bişey olmaz vücudun hem dinleniyor hem toparlanıyor dönüşün muhteşem olacak
Ay vallahi öyle aşırı dinlendi vücudum aşko valla bunalanlara öneririm 1 ay tatili ay aşko sen nasıl mutlusundur şimdi üstünden büyük bir yük kalkmıştır artık kafan çok rahat bir şekilde devam et bak o zaman gelir minikkk

Yok artık ya saka mı kız bu

Ayyyy korkunçççç bakın birazdan kahve içeceğim beni gaza getirmeyin ay bende mi yaptırsam bir fal yorumu

Faladdin bana niye bişey demedinnnn ulenn o çok uzun olur be canım Bakın ben size düşünüp bulayım herkes istediğini yapsın olur dili
Aman sallıyo işte aşko. Ya tutarsa ama hemşireyle tanıştığımızda önünde ismini görünce noluyoruz dedm bi an

İşte doktorda öyle söyledi aşko amannn çok saldım zaten bu ay tatil verince hiç o moda girecek gibi değilim aşkım bu arada doktor yumurta görmüş herhalde inşallah bu ay döllenir o yumoşşşş
İns yawrum ins bide dhaa adetliyim öyle yakaladı yumosu bakalım ne olacak
Aynen relax ol
Oh mis tadını çıkart cok yenisin
Ben 3.5 yıldır evliyim
1.5 2 uğraşıyorum baktığın zaman ben bile yeniyim
Doktor bana geç kalmayalım diye asılaa. Dedi alında ben bile salsam olur yanı yok olmuyor

Söylemiştin aşko N ile başlayan hemşire asistan bulacaktın wuuuuu ama Faladdin bize hep Kasım diyor hadi bakalım bendede bir 11 den bahsediyor kasım ayı bizim 11. Bebiş deneme ayımız aşkolar hele bi bakim dün atmayı unuttum sen diyince aklıma geldi aşko Kasım bize güzel gelecek Mucizemmm16 R Random3 M Mavimiresl Demgey3 R raainbow

Eklentiler

• 8A452E73-67F5-4BBA-BE79-ED1A4C77DB26.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 31
Ayyyy korkunçççç bakın birazdan kahve içeceğim beni gaza getirmeyin ay bende mi yaptırsam bir fal yorumu
Aşko valla hemşirenin adını gördüm. Direkt sordum siz mi hep ilgileneceksiniz bizimle yoksa bugünlük mü dedim. Hep ben bakacağım size dedi. Nurteeeeen elimi bırakma diye bağırasım geldi

Ohhh bomba gibi oldun şimdiden
Evet aşko inan o kadar rahatlamış ki kafam sevinçten uyuyamıyorum çok uykum var çok şükür bu günlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…