- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.821
Asko bana özeldn atsana gonalf in resminiDoktordan geldım askolar sağ da yumurta gelişmiş
Adetin 6 cı günüİğneelre devam dedi
M Mavimiresl asko doza devam dedi 75 den devam pazartesi tekrar çağırdı
Ahahaha ay aşko yaBenim koca yıkılmıyo allahtan tosunum benim duvar gibi maşallahevde değilken de nasıl güzel anlaşıyoruz gül gibi
Tam olarak seninle aynı düşüncelerdeyim aşko halsizim hiç bişey yapasım yok 50 değil 80 vaşında gibi hissediyoringHaydaaa aşko noldu yine videolardaki mevzu mu. Sabah ekşın falan diyince iyisin diye düşündüm
Aşkım o kadar zorluklar aşmışsın biz vız gelir tırıs gideriz sanaOklava sağlam da psikolojim o kadar sağlam değil, delirtmeyin beni hangi birinize yetişeyim. Bebeğim dobarla şunları yaa_Umutlu_Pozitif_
Çok mantıklı aşko benimkide yıkılmazAşko bizim Kızlar yıkılmaya yer arıyorlar bunların bir sağına bir soluna direk dikilecek arkada duvar önde enişteler duracak yıkılsalar bile değerlendirme olacak tek yıkılma yönleri kocaları olacak nasıl fikir ama ahahahaMucizemmm16 annabelica
Aşko napalım söyle ya. Sürtünmeli ilişki başlıklarından çıkıp güzellik sayfalarına gidicem artıkTam olarak seninle aynı düşüncelerdeyim aşko halsizim hiç bişey yapasım yok 50 değil 80 vaşında gibi hissediyoring
İşte kendim gibi birini buldum neyden korkuyordun ?Ay bide adetliyken olmuş ay maşallah inşallah tutar kuzucummmm
Kuzum bende 3 yıllık evliyim ama biraz çocuğu erteledik benim korkumda çok uğraştırmasısizinde uzun sürmüş kuzum bu süreç evet aslında hepimiz çok yeniyiz ama insan yoruluyor o süreç yıpratıyor hiç beklemeden uğraşmadan hamile olanları görünce insan kötü oluyor ama haklısın salmak en doğrusu ama salabilen varsa bize de tüyo versin
Asko bana özeldn atsana gonalf in resmini
Tamam çözüm yolu onaylanmıştır
Bende öyleyim valla aşko bide simdi karnım ağrıyo ekşından oldu herhaldeAşko napalım söyle ya. Sürtünmeli ilişki başlıklarından çıkıp güzellik sayfalarına gidicem artıkYaşlandım çöktüm noluyor bize
Bende öyleyim valla aşko bide simdi karnım ağrıyo ekşından oldu herhaldevalla güzellik sayfaları bana gelsin hep onu yapıcam bunu yapıcam diyorum bi türlü yapamıyoring aşkı
Senin adına çok mutlu oldum kzuum şükür herşey normal çıkmış maşallahHepimiz iyi olalım aşko ne yalan söyleyeyim sonuçlarda bir aksilik olabilir diye düşünüyordum ama ben özellikle eşimin sonuçlarını mfk ya bağlıyorum çünkü iki kere koronadan sonra toparlamasına kolaylık sağladı bence
Hahaha süpermiş vallaAşko bizim Kızlar yıkılmaya yer arıyorlar bunların bir sağına bir soluna direk dikilecek arkada duvar önde enişteler duracak yıkılsalar bile değerlendirme olacak tek yıkılma yönleri kocaları olacak nasıl fikir ama ahahahaMucizemmm16 annabelica
İşte yapman guzum, beni tüketmenAşkım o kadar zorluklar aşmışsın biz vız gelir tırıs gideriz sana
Tamam tamam sana kıyamamHahaha süpermiş valla
İşte yapman guzum, beni tüketmen
kuzum yanlış bilgi vermişim yaaa benimde bakmışlar bir an telaşa kapıldım :)Kuzum ben doktora gittim gebelik düşünüyoruz dedim değerlere bakılsın istiyorum dedim o kendi baktı hepsine ben tsh felan bilmiyordum hiçAma sen tekrar gidip bunların da bakılmasını istiyorum dersen bakabilir ama bence bir dahiliye doktoruna gitsen onlar daha fazla şeye bakıyor
Ayy inşallah aşko teşekkür ederimSenin adına çok mutlu oldum kzuum şükür herşey normal çıkmış maşallahbebek geliyor yakında insallahh
İyiyim kuzum kızımla uğraşırım ödevleri zar zor yapıyorAyy inşallah aşko teşekkür ederimnerelerdesin sen nasılsın canım
canım çok tebrik ediyorum seni yavrunu kucağına aldığın zamanları da göreceğiz inşallah darısı burada ki hepimizin başına inşallah :)Benim güzel Annelerimbiliyorsunuz bende aylardır topik topik gezdim neysee Ağustos ayında soğan kürü yaptım adetin 5. Günü başladım 14 gün boyunca sonraki ay Eylül’de dr klomen verdi 5 gün kullandım maalesef olmadı.bu ay dr klomeni bırak dedi ben 3 Ekim de adet oldum hemen vitamin satın aldım D3-B12-magnezyum- omega folik asit zaten kullanıyordum. Bunların yanında günde 2 tane incir yedim avokado ve kırmızı pancar yedim haşlanmış yumurta hep kahvaltımdaydı ilişki öncesi keçiboynuzu özü pekmezi 1tk yedim eşimde her gün kuru incir yedi ve jel kullandım ilişki öncesi ilişkilerimin hepsi dogy dediğiniz pozisyon oldu ve sonrasında hemen bir gebenin günlüğündeki gibi yüzüstü yattım 1 saat kadar bekledim. agnus cactus (hayıt tohumu ilacı) a başladım adetbaşlangıcından itibaren. Adet bitimi maydonoz kürü yaptım 2 defa (adetimin 7. Günü ve 9. Günü kür yaptım )ve sonrasında ilişki oldu bu ilişkilerde de jel kullandım. Ben 13.Gün sabah pik gördüm akşamına çatlamıştı 12./13./14.Günü değerlendirdim. Ve çatlamanın 5. Günü akşam üzeri ilişki oldu bi kaç saat sonra çokk açık pembe leke geldi birazcık akıntıyla birlikte beni en çok ümitlendiren bu Olmuştu.
Çatlamadan snra 8. Gün size de attım yok gibiydi 9.gün ben hafiffff gölge gördüm bazılarınız da gördü telde net atamadım 10. Gün güzelce görebildik yavrumu
Darısı sizlere Olsun enn kısa zamandaR Random3 _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @Demgey3 @raainbow iyilikperisi92 annabelica @Cgh ve diğer güzellerim
hahahah yok kız bende sendenim benim ki de normal tişört gibi oluyor yani bizim minnaklar gibi tatlış bir durum olmuyorAy herkes minyon çıktı iyimi grubun irisi ben miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?