- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #28.801
Aşko oklavan sağlam dimi çünkü benide dövmen gerekYaa bebeğim bu ne karamsarlık böyle? Ben de hamile kalamıyorum, kaldığımda da hepsini kaybettim, 3 kayıp ve biri dış gebelik en beteri. Şu anda tüp bebek de çoook uzak bir tarih. Ben bile her yeni aya motivasyonla heyecanla başlıyorum çünkü umut varsa yaşam var. Hayatı kendine zehir etmenin anlamı yok ki.. Allah başka dert vermesin, bunun çaresi de var imkansız da değil. Nerede bizim oklavaMucizemmm16
Bebek geliyoSöylemiştin aşko N ile başlayan hemşire asistan bulacaktın naptınama Faladdin bize hep Kasım diyor hadi bakalım bendede bir 11 den bahsediyor kasım ayı bizim 11. Bebiş deneme ayımız aşkolar hele bi bakim dün atmayı unuttum sen diyince aklıma geldi aşko Kasım bize güzel gelecek Mucizemmm16 R Random3 @Mavimiresl Demgey3 @raainbow
Ay bide adetliyken olmuş ay maşallah inşallah tutar kuzucummmmİns yawrum ins bide dhaa adetliyim öyle yakaladı yumosu bakalım ne olacak
Aynen relax ol
Oh mis tadını çıkart cok yenisin
Ben 3.5 yıldır evliyim
1.5 2 uğraşıyorum baktığın zaman ben bile yeniyim
Doktor bana geç kalmayalım diye asılaa. Dedi alında ben bile salsam olur yanı yok olmuyor
Haydaaa aşko noldu yine videolardaki mevzu mu. Sabah ekşın falan diyince iyisin diye düşündümAşko oklavan sağlam dimi çünkü benide dövmen gerek
Ahahahaha 11 valla çok şey aşko Kasım ayı yolun 11. Ayı bizim bebiş beklediğimizin 11. Ayı bir son bir başlangıç bu falo bizim ciğerimize kadar yanıyor bizi aşkoBebek geliyoAl sana 11 harf
Ayyy aşko tamam işte bu ay birde doktor kontrolünde olacaksınız bu ay bu iş tamammmmSöylemiştin aşko N ile başlayan hemşire asistan bulacaktın wuuuuuama Faladdin bize hep Kasım diyor hadi bakalım bendede bir 11 den bahsediyor kasım ayı bizim 11. Bebiş deneme ayımız aşkolar hele bi bakim dün atmayı unuttum sen diyince aklıma geldi aşko Kasım bize güzel gelecek Mucizemmm16 R Random3 @Mavimiresl Demgey3 @raainbow
Ahahaha inşallah aşko kız yoğunlaşıyorum kasımaAyyy aşko tamam işte bu ay birde doktor kontrolünde olacaksınız bu ay bu iş tamammmm
Ay aşko valla senin de mucizen Nurten sayesinde gelecek bak görAşko valla hemşirenin adını gördüm. Direkt sordum siz mi hep ilgileneceksiniz bizimle yoksa bugünlük mü dedim. Hep ben bakacağım size dedi. Nurteeeeen elimi bırakma diye bağırasım geldi
ayyy hep böyle mutlu olalım mutluluktan uyuyamayalım inşallah RabbimOhhh bomba gibi oldun şimdiden
Evet aşko inan o kadar rahatlamış ki kafam sevinçten uyuyamıyorum çok uykum varçok şükür bu günlerimize
Sen bol bol da enerji yolla aman diyim olumsuz bir şey dahi düşünme yoktur olmamıştır felan sakın sakınnnnAhahaha inşallah aşko kız yoğunlaşıyorum kasıma
Şimdi hepimize falaaddin indirteceksinizSöylemiştin aşko N ile başlayan hemşire asistan bulacaktın wuuuuuama Faladdin bize hep Kasım diyor hadi bakalım bendede bir 11 den bahsediyor kasım ayı bizim 11. Bebiş deneme ayımız aşkolar hele bi bakim dün atmayı unuttum sen diyince aklıma geldi aşko Kasım bize güzel gelecek Mucizemmm16 R Random3 @Mavimiresl Demgey3 @raainbow
Aşko ocakta mı başladınız denemeye bu nasıl bir aile planlaması nasıl bi disiplinAhahahaha 11 valla çok şey aşko Kasım ayı yolun 11. Ayı bizim bebiş beklediğimizin 11. Ayı bir son bir başlangıç bu falo bizim ciğerimize kadar yanıyor bizi aşko
Oklava sağlam da psikolojim o kadar sağlam değil, delirtmeyin beni hangi birinize yetişeyim. Bebeğim dobarla şunları yaaAşko oklavan sağlam dimi çünkü benide dövmen gerek
Kız indir tabi falsız olur muŞimdi hepimize falaaddin indirteceksinizhadi bakalım bu ay gelecek bebiş
Oklava sağlam da psikolojim o kadar sağlam değil, delirtmeyin beni hangi birinize yetişeyim. Bebeğim dobarla şunları yaa_Umutlu_Pozitif_
Yooook aşko sonuna kadar umutlaaaa olumlamacaSen bol bol da enerji yolla aman diyim olumsuz bir şey dahi düşünme yoktur olmamıştır felan sakın sakınnnn
Evet aşko 1 Ocak eşimin doğum günüydü o gün başladık o gün bu gündür ahahahahaAşko ocakta mı başladınız denemeye bu nasıl bir aile planlaması nasıl bi disiplinFaladdin yüzümüzü güldür gözünü seveyim
Aşko bizim Kızlar yıkılmaya yer arıyorlar bunların bir sağına bir soluna direk dikilecek arkada duvar önde enişteler duracak yıkılsalar bile değerlendirme olacak tek yıkılma yönleri kocaları olacak nasıl fikir ama ahahahaOklava sağlam da psikolojim o kadar sağlam değil, delirtmeyin beni hangi birinize yetişeyim. Bebeğim dobarla şunları yaa_Umutlu_Pozitif_
1 Ocak bi de maşallah tam plan proje bebesi olacak sizinkiEvet aşko 1 Ocak eşimin doğum günüydü o gün başladık o gün bu gündür ahahahaha
İndir aşko fala inanmıyoruz ama falsızda kalmıyoruuuzŞimdi hepimize falaaddin indirteceksinizhadi bakalım bu ay gelecek bebiş
Benim koca yıkılmıyo allahtan tosunum benim duvar gibi maşallahAşko bizim Kızlar yıkılmaya yer arıyorlar bunların bir sağına bir soluna direk dikilecek arkada duvar önde enişteler duracak yıkılsalar bile değerlendirme olacak tek yıkılma yönleri kocaları olacak nasıl fikir ama ahahahaMucizemmm16 annabelica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?