Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ne bileyim aşko doktordan değilde ya olmazsa sorunlar çıkarsa diye korktum ama tabi herşey Allahtan o en iyisini bilir Ooo maşallah ne güzel herşeyi yaptırmışsın kafan rahatlamıştır kuzum şimdi daha rahat bir şekilde o bebiş gelecek inşallah yok yok kontrollere giderim bebeğim doktordan hiç çekinmem ben

Hadi hayırlısı aşkım bol ekşınlar size benim regl bi bitmedi gözünü sevdiğim az az uğraştırıyor
Ha gayret, benim de uzun sürüyor çok şükür bitti
sen baya maça hazırlanır gibi hzırlanıyon yarasın aşkooomm
Tabiiisi deee bunlar ciddi konular
Vuhhuuu hadi bebiş gelsin bu ay aşkım
Ağzını yiriiimm çok aminnn
Oooo Kasım bu aşko şakaya gelmez sıkı çalışıyoruz kasımda güzellikler gelecek
Gelecek kuzum gelecek bakın görün çok güzel bir ay olacak
Amaaan işin heyecanı orda zaten adrenalin lazım azcık

Artık mecbur aşko kocayı ikna edemiyorum bende saldım valla amannn ay inşallah bebeğim hepimizin bebişleri gelsin
Ahh ahh deseydn bizim grubu bi görsen bizim başımıza ne geliyorsa çok bilmekten geliyor deseydn

Valla banada lazım o spor diyet azmi ama bakıyorm nerde yok
Ay valla keşke bu kadar şey bilmeseydim ayyy Prof olduk burda
Demi yaaa tatlı candır

Ay aşko okudum iyimiş hee bi düşünülür buu neler biliyosunuz yaaa vallaaa geri kalmşm hep
ah ah işte birbirimizden bişeyler öğrene öğrene hepimiz usta olduk her konuda

Evet canlar bu ay hepimiz ayrı bi sevineceğiz inanıyoruz tam gaz devam

Kuzum ovü testi kullanabilirsin iyi oluyor yumurtlamayı gördüğün için, keçiboynuzu da iyi oluyor evet erkeklere bende özünü yedirdim eşime ama soğan suyu hakkında pek bilgim yok canım birşey diyemeyeceğim Ama ben o tarz kürleri yapmaktan biraz çekiniyorum ters etki ederse diye her vücutta farklı etkisi oluyor

Çok teşekkür ederim bebeğiiiimmm Evet motivasyonum arttı ama korunun diyince üzüldüm valla biraz inşallah kuzucum bakalım en yakın zamanda hepimiz güzel haberler verelim inşallah

Cidden döveceğim he sürekli ortadan kaybolur mu insan Demgey3 ben biraz uyudum sonra yemek yedik falan günün sevinci var Leyla gibiyim yumuş yumuş içim lütfen beni şiddete meyillendirme
Ahahahha ay aşkolar yaaaa benim koca bey sürekli sizinle konuşmamı kıskanmaya başladı dışarıdaydık girdirmedi eniştenizi dövün beni değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…