- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.061
Ay ne bileyim aşko doktordan değilde ya olmazsa sorunlar çıkarsa diye korktumİşte kendim gibi birini buldum neyden korkuyordun ?
Doktorlardan.mı bende ondan hep öteledim ama su an masaşşşaj gayet iyiym
Hsg simir bile yaptırıdm ben
Anestesiz hem de Allah’ıma bin şükür
Boşver yA millete bakma onlar da evliliklerinden hayatların dan memnun değil emin ol özen önüne bal kimseyi dinleme cok da ihmal etme doktor kontrollerine de git ama tamam mı
Ha gayret, benim de uzun sürüyor çok şükür bittiHadi hayırlısı aşkım bol ekşınlar size benim regl bi bitmedi gözünü sevdiğim az az uğraştırıyor
Tabiiisi deee bunlar ciddi konularsen baya maça hazırlanır gibi hzırlanıyon yarasın aşkooomm
Ağzını yiriiimm çok aminnnVuhhuuuhadi bebiş gelsin bu ay aşkım
Gelecek kuzum gelecek bakın görün çok güzel bir ay olacakOooo Kasım bu aşko şakaya gelmez sıkı çalışıyoruz kasımda güzellikler gelecek
Amaaan işin heyecanı orda zatenAşko ben çok sakin bi insanım valla eşim gibi olsaydım bu akşam zehir olurdu bize. Ya bu gün öğlen aradı öğleden sonra tatil ayvalığa gidelim mi dedi. Arkadaşlarımız var ayvalıkta. Tamam dedim olur. Yarım saate gelirim dedi. Şimdi benim çatlama oldu biz üst üste 3 gün değerlendirdik bi dün değerlendirmedik. Ben de evden çıkmadan bi birlikte oluruz duş alıp öyle çıkarız diye düşündüm. Çünkü hafta sonu orda kalıcaz değerlendirme yapamayız. Beyim geldi biraz uzanayım dedi yorulmuş. İşte biraz yanaştım yorgunum falan dedi. Ben dellendim ama işte belli etmedim. Ulan sanki keyfimden istiyorum iki arada bi derede seks yapmak için ölüp gebermiyorum bende heralde. Sanki taş taşıyacak. O zaman duşa giriyorum dedim sen ben gelene kadar niye girmedin diyor bideBen saf bide açıklama yapıyorum seni bekledim birliktelik olur sonra duşe girerim demiştim hani dün olmadı ya hafta sonu da olmayacak diye dedim. Adam bide bizim ilişki takvimiz bitmemişmiydi diyor. Gelde delirme aşkım ya. 1 2 saat uyudu uyandı bana şirinlik yapıyor. Ah ulan kin tutabilen biri olsaydım keşke ne süründürürdüm. Diyorum aşılama olduk sonrasında bile doktor değerlendirin dedi diye biraz fırçaladım ama iyi bi dayak lazım. Yok ben artık takvim falan tutmuyorum dedim herşeyi ben düşünüyorum ya yoruldum artık
Ayy gıcık kocam ona da kızıyor ya neymiş ya fotoğrafı açtığında yanında başka birileri olurda görürlerse diye
Artık mecbur aşko kocayı ikna edemiyorum bende saldım valla amannnAyy aşkoo çok sevindiimmm valla bu değerlerlee bu bebiş gelir yakındabence strestem birazda kafanı dağıtmaya çalış bebiiş gelcek hemencik gör bak
Olsun kuzum sağlık olsunda 1 ay çok değil diğer kalan herşeyin iyi olmasına çok sevindiminşallah bir aydan sonra gelicek bebişiniz
Ay valla keşke bu kadar şey bilmeseydim ayyyAhh ahh deseydn bizim grubu bi görsen bizim başımıza ne geliyorsa çok bilmekten geliyor deseydn
Valla banada lazım o spor diyet azmi ama bakıyorm nerde yok
ah ah işte birbirimizden bişeyler öğrene öğrene hepimiz usta olduk her konudaDemi yaaa tatlı candır
Ay aşko okudum iyimiş hee bi düşünülür buu neler biliyosunuz yaaa vallaaa geri kalmşm hep
Bende kullanmiyorum zatenAy bende snapchat te yokkk
Oy Allahim
Evet canlar bu ay hepimiz ayrı bi sevineceğiz inanıyoruz tam gaz devamHa gayret, benim de uzun sürüyor çok şükür bitti
Tabiiisi deee bunlar ciddi konular
Ağzını yiriiimm çok aminnn
Gelecek kuzum gelecek bakın görün çok güzel bir ay olacak
Amaaan işin heyecanı orda zatenadrenalin lazım azcık
Kuzum ovü testi kullanabilirsin iyi oluyor yumurtlamayı gördüğün için, keçiboynuzu da iyi oluyor evet erkeklere bende özünü yedirdim eşime ama soğan suyu hakkında pek bilgim yok canım birşey diyemeyeceğimkızlar selam epeydir yoktum aklıma birşey takıldı sizlerden de fikir almak istedim benim regl bitti bitecek bende ovü başlıcam ama aynı zamanda soğan kürü de yapayım diyorum yumurtlama görene kadar bildiğim bir test yok ama belki bi işe yarar diye :) eşime de keçiboynuzu kaynatıp içiricem onunda herhangi bir şeyi varmı bilmiyorum bizim daha erken olduğu için bu tahlil işlerine pek girmedik açıkçası ama sperm hareketliliği ve sayısı artsın diye keçiboynuzu iyi derler ya zarar gelmez diye ona da onu başlıcam ama kafama takılıyor acaba bir sorun olur mu bunları yapmamın bilemedim iyi yapayım derken kötü olsun da istemem @iyilikperisi92_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Mucizemmm16 R Random3 @fnd_50 annabelica Lale95 @mucizeOldu ve diğer kızçeler
Çok teşekkür ederim bebeğiiiimmmYaaa çok sevindim değerlerinin güzel olmasına aşkoooooo zaten bunları doktordan duymak motivasyonu daha çok artırıyortsh da düzelir Allah’ın izni ile sıkıntı etme. Onun ilacından dolayı doktor korunun demiştir bence de korunun bu ay canım inşallah bir sonraki ay güzel haberlerle gelirsin
Sen nerdesin aşko kaçak bulundu aşkolaaarSüpersin bebeğim aynen böyle devammmm
Ay kızlar dışarıdaydık giremedim bir türlü buraya sizde iyi kaynatmışsınız okuyamıyorum çok uzun çok üşeniyorumDemgey3 kız nerdesin yine sen ya biz senden niye haber alamıyoruz bak bu sefer dövcekler bende kurtaramıcam seni _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16
Ahahahha ay aşkolar yaaaa benim koca bey sürekli sizinle konuşmamı kıskanmaya başladıCidden döveceğim he sürekli ortadan kaybolur mu insanDemgey3 ben biraz uyudum sonra yemek yedik falan günün sevinci var Leyla gibiyim yumuş yumuş içim lütfen beni şiddete meyillendirme
Ay kızlar siz bana nerdesin yazdıkça aklıma bu amca geliyor
Ayyy oda kıskanacak bizimi buldu aşko ya su kaynatmaya başladı bu enişteler bir gün hepsini dövcem benAhahahha ay aşkolar yaaaa benim koca bey sürekli sizinle konuşmamı kıskanmaya başladıdışarıdaydık girdirmedi eniştenizi dövün beni değil
Ahahaha bayılıyorum şu sen nirdeğsiiiğneAy kızlar siz bana nerdesin yazdıkça aklıma bu amca geliyor
Dışardaydım aşkolar ama habersiz bırakmadım ki bak bide arada yazdım
Kışın sosyal olunmaz otursun evde o niye sosyal biliyormusun iki ay boş ekşın yok yumurtlama umrunda değil ondan
Sizinle çok vakit geçiriyormuşum ve onunla az ilgilenmeye başlamışım aşkoAyyy oda kıskanacak bizimi buldu aşko ya su kaynatmaya başladı bu enişteler bir gün hepsini dövcem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?