- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #29.021
Sen nasl ayakkabı buluyorsun yaAyak numarası tanıştırayım
Ayy aşko valla her koşulda üşürüm
Ayy bi avuç uzatsana canm istedi üşendm çıkamam da marketeAy aşkım tahmin ediyorumbenimde regli geliyoring haber veriyo kendime cips aldım az önce
Afiyet olsun askim. Sen surekli regl oluyosun yaaAy aşkım tahmin ediyorumbenimde regli geliyoring haber veriyo kendime cips aldım az önce
AlmıyoringSen nasl ayakkabı buluyorsun ya
Ayy bi avuç uzatsana canm istedi üşendm çıkamam da markete
Benimde canim cok cekti valla siparismi versem napsamSen nasl ayakkabı buluyorsun ya
Ayy bi avuç uzatsana canm istedi üşendm çıkamam da markete
Almaya kalksan bulamazsn zaten aşkoo zor. Ayy kuzuumm düşünmen yeteerr şurda rejimden kalma tarhana cipsi vardı tatsız tuzsuz onu kemirem bendeAlmıyoringaşkım ben evdeyim hep zaten cıkınca da olanları giyiniyorum idare ediyoz yani
Yaa kıyamam sen iste ben sana paket alayım aşkımüzüldüm bak simdi
Onun bende taşsız olanı var. Siyah olani diyosun benimde cok hosuma gitti ama tassizi var o yuzden almadim. Kirmizi istiyodum aldimBiz iyiiyiizz sen naslsn
Yok ben bitane siyah üstü taşlı tuşlu bişeye göz diktimışıldıyım azck ayool
Yok aşkoom yasak ban yersin banlanırız
Sokma aklıma sipariş falan şimdiBenimde canim cok cekti valla siparismi versem napsam
O nasil bisey kızAlmaya kalksan bulamazsn zaten aşkoo zor. Ayy kuzuumm düşünmen yeteerr şurda rejimden kalma tarhana cipsi vardı tatsız tuzsuz onu kemirem bende
Çıtır çıtır iyi giderdi beeeSokma aklıma sipariş falan şimdigeç oldu yeme boşver kilo yapar
Sağol aşkım gel beraber olsunAfiyet olsun askim. Sen surekli regl oluyosun yaa
Evet siyahOnun bende taşsız olanı var. Siyah olani diyosun benimde cok hosuma gitti ama tassizi var o yuzden almadim. Kirmizi istiyodum aldim
Aman tarhana cipsi görürsen almaO nasil bisey kız
Laaa llaaa laaa lllaaaa laaaaaaÇıtır çıtır iyi giderdi beee
Ayy kıyamamAlmaya kalksan bulamazsn zaten aşkoo zor. Ayy kuzuumm düşünmen yeteerr şurda rejimden kalma tarhana cipsi vardı tatsız tuzsuz onu kemirem bende
Çok haklı bi sebep almamak içinAyy kıyamam
İste o yüzden almıyorum aşkım
Kaynatıyorum suanVallakuzum soğan kuru yapıp kist olan arkadaşlarımız da oldu burda hatta bi tanesi sultan90 ama su ann engel yedi askitom
O demişti soğan yaptığında öyle olmus
Eşine onu yap bende yspabılırım bak iyi hatırlattın
Hadi hayırlısı aşkım bol ekşınlar size benim regl bi bitmedi gözünü sevdiğim az az uğraştırıyorBiz de bugün kabak çekirdeği, ceviz, badem, fındık falan aldık yediriyom kocişe. Bugünden itibaren biz sahalara çıkıyoz da ayıptır söylemesi
sen baya maça hazırlanır gibi hzırlanıyon yarasın aşkooommBiz de bugün kabak çekirdeği, ceviz, badem, fındık falan aldık yediriyom kocişe. Bugünden itibaren biz sahalara çıkıyoz da ayıptır söylemesi
Kuzum ben severim ya surekli giymesemde bazen özel gece yaparim yani. Benim esimin hoşuna gider. Beni bakımlı gormekte hosuna gidiyor onun. Mesela pijama takimiyla yatayim onu bile sever. Yani salmış bi sekilde gece yatmayi bile cok seven biri degilim.Evet siyahkız sen baya giyiyorsn belliki anaa kocanda seviyosa demek
Aman tarhana cipsi görürsen almadiyetteyken aldydm tatsız tuzsuz bişi
Bende iç çamaşrla özel geceler yapıyormda ay neler konusuyoz neyseKuzum ben severim ya surekli giymesemde bazen özel gece yaparim yani. Benim esimin hoşuna gider. Beni bakımlı gormekte hosuna gidiyor onun. Mesela pijama takimiyla yatayim onu bile sever. Yani salmış bi sekilde gece yatmayi bile cok seven biri degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?